Samantha van Wijk is bekend als presentatrice van Tracks&Trails bij RTL4 en diverse sportprogramma’s.

Als klein meisje (8) weet Samantha al dat ze de media in wil. Na het Atheneum volgt ze dan ook de opleiding Media & Entertainment Management, richting televisie en journalistiek. Tijdens haar studie maakt Samantha haar eigen reportages en doet ze live verslag van Sail 2005 bij de lokale omroep van Velsen, Seaport TV.
Daarna presenteert en produceert ze dagelijks drie live shows voor het interactieve webtv-kanaal van de Telegraaf.

Bij SBS6 werkt ze zes jaar als redacteur, itemsamensteller en verslaggever.
 In 2013 maakt ze een sportprogramma en gaat ze al snel aan de slag als sportverslaggever voor o.a. RTL7. Bij RTV Noord-Holland presenteert ze in 2014 haar eigen sporttalkshow en het live programma NH Buurten.

De sportfanaat doet sinds juni 2013 de presentatie en voice-over van het sportieve reisprogramma Tracks&Trails bij RTL4. Naast haar werk in de media is ze actief als Trainer Hormoonfactor, waar ze als ook lezingen over geeft.

Samantha is een veelzijdige charmante energieke vrouw met een authentieke manier van presenteren. Omdat ze een brede interesse heeft en graag mensen met elkaar verbindt, treedt ze al jaren op als ladyspeaker en dagvoorzitter op de meest uiteenlopende evenementen. Met Samantha haal je het zonnetje in huis!

Samantha van Wijk spreekt graag over:

Samantha van Wijk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Samantha van Wijk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21