20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Samantha van Wijk

Samantha van Wijk als spreker boeken

Ben je op zoek naar een gastspreker die niet alleen deskundig is op het gebied van sport en media, maar ook een boeiend verhaal kan vertellen? Dan is Samantha van Wijk de perfecte keuze voor jouw evenement. Met haar rijke ervaring als sportjournalist en presentator brengt Samantha een unieke mix van kennis, enthousiasme en interactie naar je podium. Ze heeft een diepe passie voor sport, wat blijkt uit haar uitgebreide werk in diverse sportmedia en haar betrokkenheid bij goede doelen gerelateerd aan sport. Samantha’s vermogen om het publiek te boeien met verhalen over de dynamische wereld van sport maakt haar een uitstekende keuze voor elk evenement.

Samantha van Wijk

Presentatrice

Samantha van Wijk als dagvoorzitter boeken

Als ervaren dagvoorzitter brengt Samantha van Wijk een energieke en professionele houding naar elk evenement. Ze is vloeiend in meerdere talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, en heeft een goede beheersing van Frans en Spaans, wat haar inzetbaar maakt voor zowel nationale als internationale evenementen. Haar expertise strekt zich uit van sportmedia tot het leiden van discussies over diverse onderwerpen. Samantha staat bekend om haar grondige voorbereiding, scherpe humor, en het vermogen om het publiek actief bij het gesprek te betrekken. Haar jarenlange ervaring in de journalistiek en als presentator van talkshows en sportprogramma’s maken haar tot een veelzijdige en boeiende dagvoorzitter.

Over sportmedia en journalistiek

Sportmedia en journalistiek vormen een dynamische en fascinerende wereld. Het is een veld dat constant in beweging is, met nieuwe verhalen, ontwikkelingen en invalshoeken die elke dag ontstaan. Samantha van Wijk is een expert op dit gebied, met jarenlange ervaring in het presenteren van sportprogramma’s en het doen van live verslaggeving op locatie. In haar lezingen kan ze onderwerpen behandelen als de evolutie van sportjournalistiek, de impact van sociale media op sportverslaggeving, en de kunst van het interviewen van atleten en sportpersoonlijkheden. Kiezen voor een lezing over sportmedia en journalistiek met Samantha biedt een boeiend en diepgaand inzicht in deze boeiende wereld.

Samantha van Wijk inhuren voor een lezing

Het boeken van Samantha van Wijk voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. We beginnen met een duidelijk overzicht van jouw evenement en de specifieke wensen. Vervolgens stellen we een voorstel op dat aansluit bij jouw behoeften, inclusief alle details over de lezing en de logistieke aspecten. We bieden volledige ondersteuning en zijn beschikbaar voor al je vragen. Ons doel is om het proces zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken, zodat je je kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijk evenement met Samantha van Wijk.

Biografie van Samantha van Wijk

Samantha van Wijk groeit op in een sportieve omgeving, vlakbij het Circuit Zandvoort en de voetbalvelden van Stormvogels-Telstar in Velsen. Haar vader, actief bij de plaatselijke voetbalclub, en haar moeder, een voormalig Miss Fitness, wekken vroeg haar interesse in sport. Deze liefde voor sport is een constante in haar leven en carrière.

Na haar studie Media & Entertainment Management, waarbij ze zich richt op televisie en journalistiek, en een Pre Master Beleid, Communicatie & Organisatie aan de VU, begint Samantha haar carrière bij de lokale omroep van Velsen. Haar doorbraak in de media komt bij SBS6, waar ze voor het programma Shownieuws werkt. Hier leert ze alle facetten van het mediavak, van redactie tot verslaggeving en itemregie.

In 2013 volgt haar hart en stapt ze over naar sportjournalistiek, waar ze begint bij de Jupiler League voor RTL7. Haar carrière neemt een vlucht wanneer ze sporttalkshows presenteert voor RTV NH en later de MotoGP voor Eurosport. Samantha’s veelzijdigheid blijkt uit haar werk bij diverse sportevenementen, haar rol als presentator bij NUsport, en haar betrokkenheid bij sportgerelateerde goede doelen.

Samantha’s passie voor sport en media is niet alleen zichtbaar in haar professionele leven, maar ook in haar persoonlijke inzet voor goede doelen en haar rol als ambassadeur bij Only Friends. Haar ervaring, enthousiasme, en expertise maken haar een inspirerende spreker en dagvoorzitter, ideaal voor elk evenement dat een passievolle en deskundige aanpak vereist.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Samantha van Wijk

Schrijf een review

Video met Samantha van Wijk

https://youtube.com/watch?v=xAvkHYvhOqQ

Meer informatie & boekingen

Samantha van Wijk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Samantha van Wijk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers