Estelle Cruijff

Velen kennen Estelle Cruijff vooral als die mooie blondine die van shoppen en sporthelden houdt. Maar het nichtje van Johan Cruijff heeft veel meer kanten en is te boeken als presentator.

Glamourvrouw
Als nichtje van Johan Cruijff groeit Estelle Cruijff op tussen de sportliefhebbers. Het kan dan ook niet verbazen dat Estelle haar partners vindt in de sportwereld. Zo is zij van 2000 tot 2012 getrouwd met topvoetballer Ruud Gullit. Mede hierdoor groeit Estelle uit tot een van de bekendste glamourvrouwen in ons land. Zij schittert in diverse televisieprogramma´s en in de bioscoopfilms Ellis in Glamourland en Vet Hard.

Interviews
Voor het glossy magazine Beau Monde interviewt Estelle elke maand een ander bekend en bijzonder persoon. Zo heeft ze al veelbesproken reportages gemaakt met Robbie Williams, Leco van Zadelhoff, Marco Borsato en Badr Hari.

Bedrijven die de bevallige Estelle Cruijff inhuren als presentator geven hun bijeenkomst daarmee ´a touch of glamour´.

Estelle Cruijff spreekt graag over:

Estelle Cruijff boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Estelle Cruijff. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21