20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jet Sol

Jet Sol als spreker boeken

Jet Sol is een veelzijdige en getalenteerde persoonlijkheid die u kunt boeken als gastspreker voor uw evenement. Haar rijke ervaring in de media- en evenementenwereld, gecombineerd met haar expertise in de literaire sector, maakt haar een uitstekende keuze voor een breed scala aan thema’s. Van het presenteren van belangrijke evenementen tot het voeren van diepgaande literaire gesprekken, Jet Sol brengt een schat aan kennis en charisma naar elk podium.

Jet Sol

Voice-over en presentatrice

Over media, evenementenorganisatie en literatuur

De carrière van Jet Sol in de media en evenementenorganisatie biedt een fascinerende blik op de wereld achter de schermen van grote producties. Met ervaringen variërend van het werken bij Mojo Concerts en het presenteren van televisieprogramma’s tot het betrokken zijn bij literaire festivals, biedt zij een uniek perspectief op deze dynamische industrieën. Haar passie voor literatuur, geworteld in een jeugd omringd door boeken, geeft haar een diepgaand inzicht in de kracht van verhalen en taal.

Jet Sol inhuren voor een lezing

Het boeken van Jet Sol voor uw evenement is eenvoudig en efficiënt met Quality Bookings. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het boekingsproces. We bieden snelle offertes, transparante, all-inclusive tarieven, en een toegewijde support om uw ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat u met vertrouwen Jet Sol kunt inhuren voor een inspirerende en memorabele lezing.

Dagvoorzitterschap door Jet Sol

Jet Sol is niet alleen een gevierde media-persoonlijkheid en een gepassioneerde literatuurliefhebber, maar ook een uitzonderlijk dagvoorzitter. Haar ervaringen als presentatrice en interviewer stellen haar in staat om elk evenement, van bedrijfsconferenties tot culturele festivals, met deskundigheid en charisma te leiden. Als dagvoorzitter brengt Jet Sol een unieke mix van professionaliteit, diepgang en dynamiek, waardoor ze complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend kan maken voor een breed publiek.

Jet’s vaardigheden als dagvoorzitter zijn vooral opmerkelijk in haar vermogen om interactie te stimuleren en een verbinding te creëren tussen de sprekers en het publiek. Ze is bedreven in het navigeren door uiteenlopende gespreksonderwerpen, van technische discussies tot creatieve brainstormsessies, en weet altijd de juiste toon te zetten voor elke setting. Haar flexibiliteit en aanpasbaarheid maken haar geschikt voor een divers scala aan evenementen, of het nu gaat om een formeel bedrijfsseminar of een informele netwerkbijeenkomst.

Bovendien, met haar brede kennisbasis en natuurlijke nieuwsgierigheid, is Jet Sol in staat om diepgaande en waardevolle vragen te stellen die leiden tot verhelderende discussies en nieuwe inzichten. Haar ervaring in het leiden van literaire interviews komt hierbij goed van pas, waardoor ze complexe thema’s op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier kan ontrafelen.

Jet Sol’s expertise als dagvoorzitter wordt verder versterkt door haar empathische benadering. Ze heeft een talent voor het aanvoelen van de sfeer in een ruimte en kan snel reageren op de dynamiek van het publiek. Dit zorgt voor een levendige en interactieve ervaring, waarbij alle deelnemers zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Als u op zoek bent naar een dagvoorzitter die uw evenement naar een hoger niveau kan tillen, dan is Jet Sol een uitstekende keuze. Haar ervaring, gecombineerd met haar passie voor communicatie en betrokkenheid bij het publiek, maken haar een onmisbare aanwinst voor elk evenement. Met Jet Sol als dagvoorzitter kunt u rekenen op een professioneel, soepel en onvergetelijk evenement.

Biografie van Jet Sol

Jet Sol, een multigetalenteerde mediapersoonlijkheid en evenementenorganisator, heeft een indrukwekkend traject afgelegd in haar carrière. Na haar opleiding in Public Relations begon ze bij Mojo Concerts, waar ze haar vaardigheden in evenementenorganisatie ontwikkelde. Haar werk voor verschillende muzieklocaties en festivals, waaronder Nighttown, Basement, Popular en Rotown, legde de basis voor haar verdere succes in de industrie.

In 1996 trad Jet toe tot RTV Rijnmond, waar ze de fijne kneepjes van het televisievak leerde kennen, van produceren en redactiewerk tot voice-overs en presenteren. Haar talent viel al snel op, en in 1998 presenteerde ze samen met Wendy van Dijk het programma ‘Love’. Dit markeerde het begin van een reeks succesvolle projecten voor Jet, waaronder live studio programma’s over film voor Canal+ en een rol in Kees Jansma’s dagelijks live programma tijdens ‘Euro 2000’.

Jet’s vaardigheden als presentatrice en redactrice werden verder benut bij de TROS, waar ze werkte aan het educatieve kinderprogramma ‘Ranger Report’ van het Wereld Natuurfonds, naast verschillende andere projecten. In 2003 maakte ze de overstap naar RTL, waar ze bekend werd met programma’s als ‘Wat rij jij’ en ‘Boarding Now’.

Naast haar televisiewerk, heeft Jet Sol ook een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de radiowereld, als vaste invaller bij Omroep West en als stem achter diverse voice-overs. Haar liefde voor literatuur komt tot uiting in haar rol als dagvoorzitter en interviewster bij literaire evenementen en festivals, waar ze de crème de la crème van de Nederlandse literatuur interviewt.

Haar betrokkenheid bij de gemeenschap blijkt ook uit haar vrijwilligerswerk en bestuursfuncties, zoals bij De Laurenspenning en de Rotterdamse Douwers. Jet Sol’s passie voor het milieu komt tot uiting in haar inzet voor het Wereldnatuurfonds, waarbij ze haar platform gebruikt om bewustzijn te creëren voor belangrijke milieukwesties.

Jet Sol’s diverse achtergrond en ervaring maken haar een uitzonderlijke spreker, die in staat is om een breed scala aan onderwerpen te dekken, van media en evenementenorganisatie tot literatuur en milieubewustzijn. Haar boeiende presentatiestijl, gecombineerd met haar uitgebreide kennis, zorgt ervoor dat ze een inspirerende aanwezigheid is op elk evenement.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Jet Sol

Schrijf een review

Video met Jet Sol

Meer informatie & boekingen

Jet Sol inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jet Sol
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers