20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Myrna Goossen

Myrna Goossen als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die je evenement naar een hoger niveau tilt? Myrna Goossen is de perfecte keuze. Met haar charismatische aanwezigheid en rijke ervaring in de media- en entertainmentwereld biedt Myrna een unieke mix van inzichten en verhalen die elk publiek boeien. In deze pagina ontdek je waarom Myrna Goossen een onmisbare aanvulling is voor je evenement en krijg je een voorproefje van de onderwerpen die ze met passie behandelt.

Myrna Goossen

Presentatrice & tv persoonlijkheid

Myrna Goossen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Myrna Goossen een extra dimensie aan je congres of seminar. Haar vermogen om een gesprek vloeiend en boeiend te leiden, gecombineerd met haar warme persoonlijkheid en professionaliteit, maakt haar de ideale keuze voor elke bijeenkomst. Myrna zorgt voor een soepele overgang tussen onderwerpen, stimuleert interactie en houdt de aandacht van het publiek vast, waardoor iedereen betrokken en geïnspireerd blijft.

Over persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn

Myrna Goossen is een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn. In haar lezingen deelt ze inzichten over hoe individuen hun potentieel kunnen ontgrendelen en een leven van voldoening kunnen leiden. Ze behandelt thema’s zoals zelfontdekking, het overwinnen van obstakels, en het belang van mentale gezondheid. Met haar ervaring in de schijnwerpers weet Myrna als geen ander hoe je je innerlijke kracht kunt vinden en gebruiken. Haar lezingen bieden praktische tips en inspiratie voor persoonlijke groei.

Myrna Goossen inhuren voor een lezing

Het boeken van Myrna Goossen voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van de eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement. We bieden all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie, zodat je met vertrouwen kunt boeken. Binnen 24 uur na je aanvraag ontvang je een offerte, en ons ervaren team helpt je graag met alle vragen en speciale verzoeken.

Biografie van Myrna Goossen

Myrna Goossen, geboren op 29 oktober 1962 in Hilversum, Nederland, is een veelzijdige persoonlijkheid met een indrukwekkende carrière in de media. Ze begon haar televisiecarrière bij de AVRO in de jaren ’80 en werd al snel een bekend gezicht in de Nederlandse huishoudens. Myrna’s natuurlijke charme en oprechtheid maakten haar geliefd bij een breed publiek.

Haar carrière kenmerkt zich door diverse rollen, van presentatrice tot actrice. Myrna heeft gewerkt aan populaire programma’s zoals ‘Koffietijd’ en ‘Eigen Huis & Tuin’, waar ze haar talent voor het verbinden met mensen en het vertellen van verhalen liet zien. Ze heeft ook ervaring met radio en schrijven, wat haar expertise in communicatie verder versterkt.

Naast haar werk in de media heeft Myrna zich altijd sterk gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Ze heeft zich ingezet voor verschillende goede doelen en is een voorvechter van het belang van zelfzorg en zelfbewustzijn.

Myrna’s levenservaring en professionele achtergrond maken haar tot een unieke en boeiende spreker. Ze deelt haar kennis en ervaringen op een manier die zowel verhelderend als inspirerend is, waardoor ze een blijvende indruk achterlaat bij haar publiek.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de entertainmentindustrie, brengt Myrna een schat aan kennis en inzicht in haar lezingen en presentaties. Haar vermogen om persoonlijke verhalen te verweven met universele thema’s van groei en zelfontplooiing maakt haar een veelgevraagde gastspreker en dagvoorzitter.

In haar lezingen over persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn, deelt Myrna Goossen haar inzichten over het belang van zelfkennis, het overwinnen van uitdagingen en het najagen van je passies. Ze gelooft sterk in de kracht van positieve instelling en de impact die het kan hebben op zowel persoonlijk als professioneel succes.

Met haar authentieke benadering, warme persoonlijkheid en diepgaande kennis, is Myrna Goossen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende spreker die echt een verschil kan maken. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst boeiend en motiverend.

Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van het vinden van de juiste spreker voor je evenement. Daarom staan we klaar om je te ondersteunen bij het inhuren van Myrna Goossen, een spreker die gegarandeerd waarde en diepgang zal toevoegen aan je programma. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte service, uitgebreide support, en tevredenheidsgarantie, zorgen we ervoor dat het boeken van Myrna Goossen een naadloze en plezierige ervaring is.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Myrna Goossen

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Myrna Goossen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Myrna Goossen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers