20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Pauline van Aken

Pauline van Aken als spreker boeken

Ben je op zoek naar een dynamische, energieke gastspreker die jouw evenement of bijeenkomst naar een hoger niveau tilt? Ontmoet Pauline van Aken. Met haar unieke vermogen om energie en inzicht te combineren, is Pauline een uitblinker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsvergroting. In deze pagina ontdek je wat Pauline kan betekenen voor jouw team of organisatie, hoe haar expertise bijdraagt aan krachtige, inspirerende sessies en waarom ze de ideale keuze is voor jouw volgende evenement.

Pauline van Aken

Persoonlijk leiderschap

Over persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn

Pauline van Aken staat bekend om haar diepgaande kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Haar lezingen richten zich op thema’s als zelfbewustzijn, het overwinnen van angsten, en het ontwikkelen van veerkracht en vitaal leiderschap. Met haar achtergrond in logopedie en diverse therapeutische technieken, zoals Transformational Breathing en EMDR, biedt ze een unieke kijk op effectieve communicatie, presenteren en storytelling. Kiezen voor een lezing van Pauline betekent kiezen voor een reis naar zelfontdekking en empowerment.

Pauline van Aken inhuren voor een lezing

Interesse in het boeken van Pauline voor jouw evenement? Het proces is eenvoudig en transparant. Neem contact op via Quality Bookings en ontvang binnen 24 uur een all-inclusive offerte. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen in elke stap, zodat je zonder zorgen een inspirerende en impactvolle spreker als Pauline kunt inhuren. Wij zorgen voor een soepele ervaring van boeking tot uitvoering, met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support.

Biografie van Pauline van Aken

Wie is Pauline van Aken? Deze vraag beantwoordt ze zelf met ‘energie’. Vanaf jonge leeftijd ontwikkelde Pauline een diep bewustzijn van haar innerlijke wereld en de invloed van emoties op lichaam en geest. Ze ontdekte het belang van ontspannen ademhalen en begon een pad van zelfonderzoek en introspectie dat leidde tot een indrukwekkende transformatie.

Pauline’s reis naar zelfbewustzijn werd versterkt door haar studie in logopedie en haar verdere ontwikkeling in diverse therapeutische technieken. Ze ontwikkelde een uniek vermogen om energieën te ‘lezen’ en te begrijpen, wat haar helpt om anderen te begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei.

Haar expertise strekt zich uit over thema’s als veerkracht, vitaal leiderschap, effectieve communicatie, presenteren en storytelling. Pauline helpt haar trainees om hun angsten te overwinnen en zichzelf in een nieuw ‘licht’ te zien, terwijl ze leren omgaan met uitdagende situaties. Haar benadering is zowel liefdevol als krachtig, waardoor trainees in contact komen met hun kernwaarden en talenten.

Met haar nieuwste boek ‘VOEL’, dat binnenkort uitkomt, biedt Pauline een dieper inzicht in het bewaken van persoonlijke energie en het stellen van grenzen. Haar lezingen zijn niet alleen verrijkend, maar bieden ook praktische handvatten voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Door Pauline van Aken te boeken, kies je voor een ervaring die verder gaat dan een gewone lezing. Je kiest voor een transformerende reis die deelnemers inspireert, motiveert en voorziet van de tools om hun potentieel volledig te benutten. Haar sessies zijn een mix van diepgaande inzichten, praktische oefeningen en een energie die nog lang zal resoneren bij jou en je team.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Pauline van Aken

Schrijf een review

Video met Pauline van Aken

Meer informatie & boekingen

Pauline van Aken inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Pauline van Aken
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers