20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Gwen van Poorten

Gwen van Poorten als spreker boeken

Gwen van Poorten, een veelgevraagde gastspreker in Nederland, is de ideale keuze voor uw volgende evenement. Haar ervaring en charisma maken haar tot een unieke toevoeging aan elk programma. Gwen staat bekend om haar energieke presentaties en diepgaande kennis op het gebied van media, zelfontwikkeling en jongerencultuur. Met haar achtergrond als televisiepresentatrice en podcastmaker brengt ze een rijkdom aan ervaring en een frisse blik op hedendaagse thema’s. Door Gwen van Poorten te boeken, haalt u niet alleen een inspirerende spreker in huis, maar ook iemand die met haar interactieve en boeiende aanpak het publiek weet te raken.

Gwen van Poorten

Influencer

Over sociale media en persoonlijke ontwikkeling

In de wereld van vandaag zijn sociale media en persoonlijke ontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gwen van Poorten, met haar uitgebreide ervaring op beide gebieden, is een autoriteit op dit onderwerp. Haar lezingen bieden verhelderende inzichten over hoe sociale media ons leven beïnvloeden, zowel professioneel als persoonlijk. Ze behandelt onderwerpen als het navigeren door de complexiteit van online identiteit, het opbouwen van een persoonlijk merk op platforms zoals Instagram en LinkedIn, en het belang van mentale gezondheid in de digitale wereld. Gwen’s sessies zijn niet alleen informatief, maar bieden ook praktische tips en strategieën die toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk.

Gwen van Poorten inhuren voor een lezing

Het boeken van Gwen van Poorten voor een lezing is een gestroomlijnd en eenvoudig proces bij Quality Bookings. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van het eerste contact tot de dag van het evenement. Het proces begint met een aanvraag via onze website of een telefoontje, waarna we binnen 24 uur contact met u opnemen met een offerte. Onze all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn. We bieden uitgebreide ondersteuning in de aanloop naar het evenement en zorgen ervoor dat alles naadloos verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Gwen van Poorten

Gwen van Poorten is een dynamische en veelzijdige persoonlijkheid die haar stempel heeft gedrukt op de Nederlandse media-industrie. Geboren en getogen in Nederland, ontdekte Gwen al op jonge leeftijd haar passie voor communicatie en entertainment. Na haar studie journalistiek begon ze haar carrière in de media, waar ze al snel een natuurlijke flair voor presenteren en interviewen toonde. Haar carrière nam een vlucht toen ze als presentatrice bij BNNVARA aan de slag ging, waar ze te zien was in verschillende programma’s en evenementen.

Gwen’s stijl wordt gekenmerkt door haar energieke aanwezigheid, scherpe intelligentie en het vermogen om diepgaande, betekenisvolle gesprekken te voeren. Ze heeft een indrukwekkende staat van dienst in het interviewen van een breed scala aan gasten, van beroemdheden tot politici, en weet altijd het beste uit hen naar boven te halen.

Naast haar werk in de televisiewereld heeft Gwen van Poorten zich ook op sociale media gevestigd als een invloedrijke stem. Ze gebruikt platforms zoals Instagram en YouTube om haar inzichten over levensstijl, persoonlijke ontwikkeling, en mentale gezondheid te delen. Haar benadering is fris, authentiek en altijd gericht op het verbinden met haar publiek op een betekenisvolle manier.

Gwen’s reis is niet zonder uitdagingen geweest. Ze heeft openlijk gesproken over haar worstelingen met stress en de druk van de media-industrie. Deze ervaringen hebben haar geleerd over het belang van mentale gezondheid, een onderwerp dat ze vaak aansnijdt in haar lezingen en sociale media posts. Haar vermogen om deze persoonlijke ervaringen te delen en om te zetten in leerzame momenten voor anderen, maakt haar tot een inspirerende spreker.

Haar lezingen bij Quality Bookings zijn een weerspiegeling van haar reis en expertise. Gwen van Poorten spreekt met passie over de kracht van communicatie, de impact van sociale media, en het belang van persoonlijke groei en veerkracht. Haar interactieve stijl, gecombineerd met haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken, maakt haar een uitstekende keuze voor evenementen en conferenties.

 

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Gwen van Poorten

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Gwen van Poorten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Gwen van Poorten
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers