Gwen van Poorten

Gwen van Poorten is een presentatrice, fotomodel en VJ. Al vanaf jonge leeftijd besloot Van Poorten alles uit het leven te halen en haar eigen leven te regisseren. Met resultaat want alles wat de jonge presentatrice aanraakt verandert vooralsnog in goud. U kunt Gwen van Poorten inhuren als spreker.

Bavaria
Van Poorten verhuisde op jonge leeftijd van Uden in Noord-Brabant, waar zij opgroeide, naar Amsterdam om haar dromen na te jagen. Zij begon haar carrière als model. Al snel werd zij het uithandbord van verschillende grote merken als Wehkamp, Bavaria en AXE. Opvallend genoeg wist zij, ondanks haar geringe lengte, de vele bekende merken aan zich te binden. Dit had zij vooral te danken aan haar spontane uitstraling en vlotte babbel.

Na haar stormachtige carrière als model ging in 2012 een grote droom voor haar in vervulling. Ze werd VJ bij muziekzender Xite. Hier ging zij het programma On Tour presenteren. In het programma ging zij op pad met tal van artiesten.

Na het avontuur bij Xite werd zij begin 2014 presentatrice van het BNN-programma De Social Club. Ook is zij regelmatig te horen als sidekick van Barend en Wijnand tijdens de Freaknacht van 3FM.

BNN
Hoewel zij pas enkele jaren actief is, lijkt er geen eind te komen aan de stijgende lijn in haar carrière, want vanaf 2014 wordt zij ook nog eens verslaggever van het populaire programma Spuiten en Slikken.

U kunt de jonge en veelbelovende Gwen van Poorten boeken als spreker. Neem voor meer informatie over deze rijzende ster contact met ons op.

 

Gwen van Poorten spreekt graag over:

Gwen van Poorten boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Gwen van Poorten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21