Chantal Bles is verantwoordelijk voor de styling van verschillende bekende persoonlijkheden als Nicolette van Dam, Quinty Trustfull en Edsilia Rombley. Bovendien verzorgt zij de styling van fotoreportages voor glossy magazines als de Beau Monde, en neemt zij de styling van grote televisieproducties, waaronder The Voice of Holland, voor haar rekening.

Topstyliste
In korte tijd heeft Chantal Bles zich bewezen als topstyliste. Ook is zij veelvuldig werkzaam als personal shopper. Zij is de vaste stylist van nationale beroemdheden en wordt regelmatig gevraagd voor de styling bij fotoshoots, videoclips en feestavonden. Bij het populaire televisieprogramma Popstars the rivals verzorgt Chantal de styling voor Beau van Erven Dorens en de meidenband Raffish. Later is zij als styliste betrokken bij het programma Nixfactor, ochtendshow Koffietijd en de kijkcijferhits The Voice of Holland en Ik hou van Holland.

Chantal Bles is inzetbaar voor verschillende projecten, zoals modeshows, styling workshops en evenementen. Chantal Bles is te boeken als spreker over fashion en styling.

Chantal Bles spreekt graag over:

Chantal Bles boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Chantal Bles. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21