Glancy van Elst

Glancy is al ruim 10 jaar werkzaam als DressCoach waarbij zij al voor heel wat mensen een vertaalslag heeft gemaakt van de binnenkant naar de buitenkant. ‘Kleding is een tool waarmee je je gevoel en dus ook je uitstraling en eerste indruk kunt beïnvloeden.

Iedereen kan er fantastisch uitzien, ongeacht looks of budget’. Zij coacht mensen 1-op-1, leidt andere vrouwen op tot DressCoach door middel van haar eigen DressCoach Institute en begeleidt team sessies o.a. door de zogenaamde

Voel je fantastisch dag; dé ultieme kant en klaar formule voor een personeelsdag.

Dit alles doet zij vanuit een enorme passie voor mensen en kleding. Personal Branding is altijd een onderdeel van alles wat zij doet.

Tevens is zij schrijfster van het boek ‘Voel je fantastisch – iedere dag’ waarbij het vooral gaat over het feit dat je keuzes kunt maken en met tips hoe jij aan de buitenkant kunt laten zien wie jij bent.

Wilt u Glancy van Elst  boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

 

Glancy van Elst spreekt graag over:

Glancy van Elst boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Glancy van Elst. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21