20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Glancy van Elst

Glancy van Elst als spreker boeken

Bent u op zoek naar een gastspreker die niet alleen inspireert, maar ook een onuitwisbare indruk achterlaat? Dan is Glancy van Elst dé keuze voor uw evenement. Glancy is een expert op het gebied van mode en styling, en weet als geen ander hoe je je persoonlijkheid kunt laten spreken door je kledingkeuze. Met een schat aan ervaring in de modewereld brengt ze een unieke mix van praktische tips en inspirerende verhalen. Haar lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in mode, persoonlijke ontwikkeling en het creëren van een eigen stijl.

Glancy van Elst

Vrouwelijk ondernemerschap

Glancy van Elst als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Glancy van Elst een frisse wind in elk evenement. Haar vermogen om onderwerpen op een boeiende en toegankelijke manier te presenteren maakt haar de perfecte keuze voor modeshows, stylingworkshops en persoonlijke ontwikkelingsevenementen. Glancy’s unieke aanpak combineert mode met persoonlijke groei, waarbij ze de nadruk legt op zelfexpressie en zelfvertrouwen. Haar thema’s variëren van ‘De kracht van eerste indrukken’ tot ‘Stijl als expressie van identiteit’, waardoor ze een veelzijdige en boeiende dagvoorzitter is.

Over mode en persoonlijke ontwikkeling

Mode is meer dan alleen kleding; het is een manier om jezelf uit te drukken en te communiceren met de wereld om je heen. Glancy van Elst legt in haar lezingen de nadruk op hoe mode en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Ze behandelt onderwerpen als het belang van een eerste indruk, de kracht van kleur in je kledingkeuze, en hoe je jouw persoonlijke stijl kunt ontwikkelen. Glancy biedt inzicht in hoe kledingkeuze je zelfvertrouwen kan versterken en hoe je een unieke stijl kunt creëren die bij je persoonlijkheid past.

Glancy van Elst inhuren voor een lezing

Het boeken van Glancy van Elst voor een lezing is een eenvoudig en soepel proces. U begint met het contact opnemen met Quality Bookings, waar u uw wensen en de details van het evenement kunt bespreken. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Met onze All-Inclusive tarieven komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze uitgebreide support staat klaar om u te helpen met alle aspecten van de boeking, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Glancy van Elst

Glancy van Elst is een naam die synoniem staat voor stijl, elegantie en persoonlijke groei. Geboren en getogen in Nederland, ontwikkelde Glancy al vroeg een passie voor mode. Ze volgde een opleiding in mode en styling, waarna ze diverse functies bekleedde in de mode-industrie. Haar ervaringen variëren van werken als personal shopper tot het stylen van fotoshoots en modeshows.

Glancy’s carrière nam een vlucht toen ze besloot haar kennis en passie te delen door middel van lezingen en workshops. Haar aanpak is uniek; ze combineert mode met elementen van persoonlijke ontwikkeling, waardoor ze een breed publiek aanspreekt. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en inspirerend. Ze benadrukt het belang van het vinden van je eigen stijl en hoe deze te gebruiken als een tool voor zelfexpressie en zelfvertrouwen.

Naast haar werk als gastspreker en dagvoorzitter, is Glancy ook actief op sociale media, waar ze regelmatig tips en adviezen deelt over mode en styling. Haar aanwezigheid op platforms zoals Instagram en LinkedIn heeft haar bereik vergroot en haar in staat gesteld een nog groter publiek te inspireren.

Haar persoonlijke reis, van een jonge mode-enthousiasteling tot een gerespecteerde expert in de industrie, is een inspiratiebron voor velen. Glancy van Elst is niet alleen een autoriteit op het gebied van mode en styling, maar ook een symbool van groei, zelfontwikkeling en het najagen van je passies.

Als u Glancy van Elst boekt voor uw evenement, haalt u niet alleen een ervaren spreker in huis, maar ook een bron van inspiratie en motivatie. Haar lezingen zullen uw publiek niet alleen informeren, maar ook empoweren om hun persoonlijke en professionele leven te verrijken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Glancy van Elst

Schrijf een review

Video met Glancy van Elst

Meer informatie & boekingen

Glancy van Elst inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Glancy van Elst
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers