20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Renate Gerschtanowitz-Verbaan

Renate Gerschtanowitz-Verbaan als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een spreker die uw evenement tot een succes kan maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel stellen we u graag voor aan Renate Gerschtanowitz-Verbaan, een veelzijdige Nederlandse presentatrice, model en voormalig videojockey. Ontdek waarom Renate Gerschtanowitz-Verbaan de perfecte keuze is voor uw volgende evenement en wat zij te bieden heeft als gastspreker.

Renate Gerschtanowitz-Verbaan

Presentatrice & ondernemer

Over Renate Gerschtanowitz-Verbaan

Renate Gerschtanowitz-Verbaan, geboren op 27 oktober 1979 in Rotterdam, heeft een indrukwekkende carrière in de entertainmentwereld opgebouwd. Haar veelzijdigheid en charme maken haar een graag geziene gast op diverse podia en evenementen.

Onderwerpen van Expertise

Renate Gerschtanowitz-Verbaan is een expert op verschillende gebieden en kan een breed scala aan onderwerpen behandelen tijdens haar lezingen. Of u nu op zoek bent naar inzichten in de media-industrie, inspiratie voor persoonlijke groei, of entertainment op maat, Renate heeft het in huis.

Waarom kiezen voor Renate Gerschtanowitz-Verbaan

De keuze voor Renate als spreker is een garantie voor succes. Haar jarenlange ervaring in de entertainmentwereld, gecombineerd met haar natuurlijke présence, maakt haar een boeiende spreker die uw publiek zal inspireren en vermaken. Wanneer u Renate Gerschtanowitz-Verbaan als spreker boekt, heeft u diverse opties. U kunt kiezen uit verschillende onderwerpen en formats die het beste passen bij uw evenement. Of het nu gaat om een informele lezing, een interactieve workshop, of een inspirerende keynote, Renate past zich aan aan uw wensen.

Renate Gerschtanowitz-Verbaan inhuren

Het boekingsproces bij Quality Bookings is eenvoudig en transparant. We begrijpen dat u misschien vragen of twijfels heeft, en we staan klaar om u te begeleiden en eventuele drempels weg te nemen.

Biografie

Renate’s carrière begon als lingeriemodel in de Amerikaanse comedyfilm ‘Boys & Girls’ in 2000. Haar opmerkelijke reis leidde haar naar de rol van videojockey bij TMF, waar ze al snel het publiek veroverde en prijzen won. Ze presenteerde programma’s zoals ‘Play’ en ‘Re-action’ en werd het gezicht van de TMF Awards.

In 2006 stapte ze over naar RTL 5, waar ze deel uitmaakte van programma’s als ‘RTL Travel’s Hotlist’, ‘Beauty & de Nerd’, ‘Revenge of the Nerds’, ‘Lost in Tokyo’, en ‘Daten in het donker’. Ze nam ook deel aan ‘Wie is de Mol?’ en werd ambassadrice van Feyenoord.

In de jaren die volgden, bleef Renate haar talenten uitbreiden. Ze presenteerde programma’s als ‘Secret Story’ en ‘Beat the top designer’. Van 2012 tot 2015 was ze showbizzdeskundige in Shownieuws en sinds 2015 is ze een van de presentatrices van dat programma.

Renate schitterde ook op het dansvloer in ‘Dance Dance Dance’ en presenteerde samen met haar man Winston Gerschtanowitz het programma ‘Circus Gerschtanowitz’ op SBS6.

Haar veelzijdigheid gaat verder dan de schermen. Ze nam deel aan programma’s zoals ‘The Big Escape’ en werd ambassadeur voor Oslo Skin Lab Nederland.

In 2022 verraste Renate het publiek met een gastoptreden in het Nederlandse televisieprogramma ‘The Masked Singer’, waar ze samen met haar man Winston Gerschtanowitz optrad als de robots.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Renate Gerschtanowitz-Verbaan

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Renate Gerschtanowitz-Verbaan inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Renate Gerschtanowitz-Verbaan
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers