Ze heeft ervaring als actrice, als VJ, presentator van met name lifestyleprogramma’s, model, modeontwerpster en ondernemer. Haar podiumervaring en het gemak waarmee zij mensen verbindt, maken dat bedrijven die voor hun congres of event een professionele spreker, presentator of dagvoorzitter zoeken, haar graag inhuren. Met als extra voordeel dat zij tot de Bekende Nederlanders behoort, wat uw relaties zeker zal aanspreken.

U kunt Nikkie ook boeken voor een workshop

Een spreker, presentator of dagvoorzitter boeken, vraagt om een zorgvuldige afweging. Wat zijn uw doelen? Wat is uw doelgroep? Wie past daarbij? Het antwoord op die vragen bepaalt wie u gaat inhuren. Staat uw doelgroep midden in het leven en heeft uw congres of seminar een raakvlak met mode, lifestyle of muziek? Dan is Nikkie Plessen inhuren een goede keus. Met haar vaardigheden als presentator voegt zij waarde toe aan uw bijeenkomst. Ook kan zij een workshop op maat samenstellen voor uw relaties of medewerkers.

Vaardige presentator inhuren? Plessen maakt altijd indruk

Nikkie Plessen (1985) debuteert in 1998 in Onderweg naar Morgen en is later te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2006 weet TMF haar te boeken als VJ, tot RTL laat weten een presentator te zoeken. Ze laat zich graag voor diverse programma’s door de omroep inhuren. Ze is het gezicht van succesvolle programma’s als Miss & Mrs. Perfect, We Love The 90’s Met Nikkie en Holland’s Best Fashion Designers.

Nikkie laat haar werk als presentator los en verwezenlijkt met de oprichting van haar eigen modelabel, NIKKIE, haar modedroom. Ze zet een indrukwekkende keten van Brand Stores op, in zowel Nederland als België. Nikkie maakt snel naam als mode-expert en schuift geregeld in die rol aan bij RTL Boulevard. Ze spreekt gedreven over haar grote passie, de mode. Die passie en haar inzicht in relevante trends maakt dat bedrijven haar graag inhuren voor een lezing of workshop. Of voor een verbindende rol als presentator of dagvoorzitter tijdens een congres of seminar rond mode- en lifestylethema’s.

Lezing of workshop over mode? Nikkie Plessen maakt het mogelijk

Organiseert u binnenkort een lezing of workshop over mode- lifestyletrends? Nikkie Plessen boeken, betekent professionaliteit boeken. Als spreker, presentator, dagvoorzitter of modecoach maakt zij echt het verschil. Zij put uit eigen ervaring en voelt zich op ieder podium als een vis in het water. Nikkie, die samen met Doutzen Kroes ambassadeur is van het goede doel Dance4Life, geeft iedere bijeenkomst de gewenste richting en dynamiek. U kunt haar rechtstreeks bij ons boeken. Neem voor de data, mogelijkheden en kosten contact op met ons Quality Bookings team.

Nikkie Plessen spreekt graag over:

Nikkie Plessen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Nikkie Plessen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21