Nikkie Plessen acteert in televisieseries en bioscoopfilms, en is een voormalig TMF Veejay. Zij is te boeken als presentator.

Acteerwerk
In 1998 maakt Nikkie Plessen haar televisiedebuut in de soapserie Onderweg naar Morgen. In 2000 is zij voor het eerst te zien in een bioscoopfilm, in De Grot onder regie van Martin Koolhoven. Vervolgens speelt zij in Goede Tijden, Slechte Tijden een gastrol. Daarna heeft Nikkie gastrollen in de televisieseries Wet en Waan, Costa!, en I.C. Later krijgt zij vaste rollen in de series Onderweg naar Morgen en Kees en Co. In 2006 vervult zij ook een gastrol in de kinderserie Hotnews.nl bij Jetix.

Presentatie
Na een periode als Veejay bij muziekzender TMF verhuist Nikkie Plessen naar RTL 5. Bij RTL 5 presenteert zij onder meer Can’t Buy Me Love, Miss & Mrs. Perfect, We Love The 90’s en Holland’s Best Fashion Designers. In 2013 brengt zij bovendien een eigen kledinglijn uit.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Nikkie Plessen spreekt graag over:

Nikkie Plessen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Nikkie Plessen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21