Dyanne Beekman behoort tot de meest succesvolle fashionondernemers van ons land. Al sinds 1995  staat ze aan het hoofd van Beekman Group. Als imagostylist kleedde ze talloze bekende Nederlanders, onder wie Wendy van Dijk en diverse politici. Landelijke bekendheid als stylist kreeg Beekman onder andere door het televisieprogramma ‘Looking  Good’, dat sinds 2002 wordt uitgezonden op RTL4.

Imago is alles

Als imagostylist weet Beekman als geen ander hoe belangrijk het imago is. Beekman: ‘Imago versterkt je identiteit en geeft je herkenbaarheid en kracht.’ Beekman verstaat haar vak en hielp talloze mensen bij het creëren van een passend imago. Daarnaast adviseert ze mensen in het bedrijfsleven en geeft ze diverse workshops en trainingen.

Eigen kledinglijn

Naast het geven van advies, ontwerpt Beekman ook zelf kleding. In 2006 lanceert ze haar eigen lingerielijn bij Livera. Een jaar later volgt een eigen kledinglijn bij C&A. Inmiddels zijn er al verschillende collecties bij C&A geweest. Haar ontwerpen vallen zo in de smaak dat er van sommige collecties al binnen een uur diverse items waren uitverkocht.

Boek

Eind 2011 verscheen Beekmans eerste boek met de toepasselijke titel ‘N°1’. In 2012 bracht ze opnieuw een boek uit. In het fashionboek ‘Jas tot tas’ legt Beekman hoe mensen het maximale uit hun garderobe kunnen halen, simpelweg door hun kledingkast te kennen. Ook vertelt ze hoe verschillende  items gecombineerd kunnen worden.

Wilt u Dyanne Beekman inhuren voor uw congres, seminar of andere bijeenkomst? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers voor aanvullende informatie.

Dyanne Beekman spreekt graag over:

Dyanne Beekman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dyanne Beekman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21