20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dyanne Beekman

Dyanne Beekman als spreker boeken

Zoek je naar een inspirerende spreker die je evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Dyanne Beekman jouw perfecte keuze. Als een gerenommeerde fashionondernemer en televisiepresentatrice brengt Dyanne een schat aan ervaring en kennis mee. Deze pagina biedt je een blik op haar expertise, onderwerpen waarover ze spreekt, en hoe je haar kunt boeken voor een onvergetelijke lezing. Bereid je voor op een reis door de wereld van mode en personal branding, met Dyanne als je deskundige gids.

Dyanne Beekman

Stylist en ondernemer

Mode en branding: de expertise van Dyanne Beekman

Waarom kiezen voor Dyanne Beekman als spreker over mode en branding? Omdat zij niet alleen het vak begrijpt, maar het ook ademt. Haar lezingen richten zich op de impact van mode op persoonlijke en zakelijke branding. Ze behandelt onderwerpen als de kracht van een eerste indruk, de kunst van het kleden voor succes, en hoe mode een verlengstuk kan zijn van je persoonlijkheid en bedrijfsidentiteit. Met Dyanne’s inzichten krijg je niet alleen een blik op de wereld van mode, maar ook praktische tips om je eigen stijl te versterken.

Dyanne Beekman inhuren voor een lezing

Het boeken van Dyanne voor een lezing is een naadloos proces. Neem contact op met Quality Bookings, en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Ons team van experts biedt uitgebreide support en zorgt ervoor dat elke stap van het boekingsproces helder en zonder stress verloopt. Met onze tevredenheidsgarantie en 20 jaar expertise ben je verzekerd van een succesvolle ervaring.

Biografie van Dyanne Beekman

Dyanne Beekman, geboren op 2 mei 1972 in Hilversum, is een dynamische en invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-industrie. Haar carrière begon na een commerciële modeopleiding, waar ze zich ontplooide als een talentvolle imagostylist. Ze werkte met bekende Nederlanders als Ilse DeLange en Marco Borsato, en was al snel een gerespecteerde naam achter de schermen van het populaire programma Koffietijd.

In 1996 nam haar carrière een vlucht toen ze Beekman Group oprichtte, dat uitgroeide tot een internationaal erkend fashion house. Haar werk als imageconsultant en haar visie op mode en styling lagen aan de basis van dit succes. Dyanne’s vaardigheden en inzichten maakten haar tot een geliefde televisiepresentatrice, waarbij ze in 2002 het modeprogramma Looking Good presenteerde op RTL 4.

De DYANNE collectie, gelanceerd in samenwerking met C&A in 2007 en 2008, markeerde haar entree in de wereld van kledingontwerp. Deze collecties weerspiegelden haar unieke visie op mode: toegankelijk, maar toch persoonlijk en stijlvol.

Dyanne’s privéleven is net zo rijk en kleurrijk als haar professionele loopbaan. Ze heeft een relatie met Frans ten Berge, voormalig topman van C&A, en samen hebben ze drie kinderen. Deze balans tussen een drukke carrière en een bruisend gezinsleven maakt haar tot een authentieke en relatable spreker.

Met Beekman Staffstyling bracht Dyanne haar expertise naar de bedrijfswereld. Ze ontwerpt bedrijfskleding die zowel praktisch als modieus is, en weet op unieke wijze bedrijfstrots en welzijn van medewerkers te koppelen aan stijl en uitstraling. Haar ontwerpen benadrukken de identiteit van het bedrijf en de persoonlijkheid van de medewerkers, zonder in te boeten op uniformiteit en stijl.

Als spreker brengt Dyanne Beekman een ongeëvenaarde mix van expertise in mode, branding, en persoonlijke ontwikkeling. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, doordrenkt met haar passie voor stijl en zelfexpressie. Boek Dyanne Beekman voor je volgende evenement en geef je publiek een onvergetelijke ervaring die hen zal motiveren en inspireren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Dyanne Beekman

Schrijf een review

Video met Dyanne Beekman

Meer informatie & boekingen

Dyanne Beekman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Dyanne Beekman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers