Caroline Tensen

Een van de bekendste en geliefdste verschijningen op de Nederlandse televisie kunt u inhuren en inzetten als presentator van uw evenement.

Promotieteam
In haar middelbare schooltijd werkt Caroline Tensen bij het Veronica-promotieteam. Het smaakt naar meer, dus Caroline wordt productie-assistente bij Veronica Radio. Later houdt zij zich bij Radio 2 en Radio 3 bezig met regie, en is zij werkzaam op de afdelingen Pers en Public Relations. Haar presentatietalent wordt ontdekt, waarna zij omroepster is bij Veronica en RTL-Véronique. Vervolgens presenteert Caroline de programma’s Hits uit Holland, Fashion en Brommer en Motor.

Een tegen honderd
In 1989 stapt Caroline Tensen over naar RTL 4. Bij die zender presenteert zij diverse programma’s, waaronder Wie ben ik? met Ron Brandsteder en André van Duin, Liefde op het eerste gezicht met Rolf Wouters, Het spijt me, Hitbingo en Dat staat je goed. Vanaf 1999 maakt zij voor de TROS programma’s als de Postcode Loterij Live en Een tegen honderd. Vervolgens presenteert Caroline enkele programma’s bij Talpa, waarna ze weer even terugkeert bij RTL, voordat ze voornamelijk programma’s bij de NCRV gaat maken. Bij die omroep heeft ze succes met onder andere Een tegen honderd, Babyboom en DNA onbekend. Caroline Tensen treedt ook op als ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij en van Orange Babies.

Publiekslieveling Caroline Tensen is te boeken als presentator. Informeer naar de mogelijkheden.

Caroline Tensen spreekt graag over:

Caroline Tensen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Caroline Tensen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21