20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Femke Wolthuis

Femke Wolthuis als spreker boeken

Ben je op zoek naar een veelzijdige en charismatische gastspreker? Dan is Femke Wolthuis de perfecte keuze voor jouw evenement. Met haar achtergrond in de journalistiek, televisiewereld, en theater combineert ze feiten met creativiteit, waardoor haar presentaties altijd boeiend en dynamisch zijn. Femke spreekt over een breed scala aan onderwerpen, variërend van maatschappelijke thema’s tot persoonlijke ontwikkeling, en weet haar publiek altijd te inspireren en motiveren.

Femke Wolthuis

Presentatrice & dagvoorzitter

Over maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke groei

Als spreker is Femke Wolthuis een autoriteit op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke groei. Ze biedt een unieke kijk op hoe individuen en organisaties kunnen bijdragen aan een betere wereld, terwijl ze ook hun eigen potentieel volledig benutten. In haar lezingen behandelt ze onderwerpen zoals duurzaamheid, sociaal ondernemerschap, en zelfontplooiing. Ze biedt niet alleen inzicht in deze thema’s, maar geeft ook praktische tips en strategieën voor toepassing in zowel de persoonlijke als professionele sfeer.

Femke Wolthuis inhuren voor een lezing

Het inhuren van Femke Wolthuis voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings staan we klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Van het eerste contact tot de daadwerkelijke boeking, ons team zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. We bieden all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie, zodat je zonder zorgen kunt uitkijken naar een inspirerende lezing van Femke.

Biografie van Femke Wolthuis

Femke Wolthuis is een veelzijdige Nederlandse persoonlijkheid, die haar sporen ruimschoots heeft verdiend in de media en het theater. Ze begon haar carrière als journalist, waarna ze de overstap maakte naar de televisie. Als nieuwslezer bij RTL Nieuws en later als presentatrice en verslaggeefster bij diverse programma’s, heeft Femke een breed publiek weten te bereiken. Haar ervaringen in de media hebben haar een scherp inzicht gegeven in maatschappelijke thema’s en communicatie.

Naast haar werk in de media is Femke ook actief in het theater. Haar passie voor het podium en het vertellen van verhalen komt tot uiting in haar theatrale lezingen en presentaties. Deze unieke combinatie van journalistieke scherpte en creatieve expressie maakt haar tot een bijzondere en boeiende spreker.

Femke’s levenspad is er een van constante ontwikkeling en zelfontplooiing. Ze heeft zich altijd ingezet voor maatschappelijke kwesties en zet zich in voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Haar lezingen zijn dan ook niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waarbij ze haar publiek aanspoort om actief bij te dragen aan een betere wereld en hun eigen potentieel te ontdekken en te benutten.

Met haar ruime ervaring in zowel de media als het theater, gecombineerd met haar diepgaande kennis van maatschappelijke thema’s en persoonlijke ontwikkeling, is Femke Wolthuis een uitstekende keuze voor elk evenement waar inspiratie en inzicht centraal staan. Ze brengt haar boodschap op een manier die zowel onderhoudend als educatief is, waardoor ze een onvergetelijke indruk achterlaat bij haar publiek.

Boek Femke Wolthuis nu via Quality Bookings en ervaar zelf waarom ze een van de meest gevraagde sprekers is in Nederland. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte service, uitgebreide support, en tevredenheidsgarantie, garanderen wij dat jouw evenement met Femke Wolthuis een groot succes wordt.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Femke Wolthuis

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Femke Wolthuis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Femke Wolthuis
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers