Met haar journalistieke kwaliteiten en gevoel voor humor heeft actrice, televisiemaakster en nieuwslezeres Femke Wolthuis alles in huis om uw evenement in goede banen te leiden. Of het nu gaat om interviewen, het leiden van forumdiscussies, het bekleden van een dagvoorzitterschap of het voor haar rekening nemen van de presentatie. Al deze activiteiten zijn Femke Wolthuis op het lijf geschreven.

Nieuwslezer
Femke Wolthuis bezoekt de toneelschool in Maastricht en studeert theaterwetenschappen in Utrecht en Dublin. Hierna werkt zij als regisseur, presentator en verslaggever. Zij presenteert onder meer het nieuws en andere programma’s bij RTV Utrecht. Van 2003 tot 1 oktober 2011 is Femke nieuwslezer van het RTL Ontbijtnieuws, als vaste vervanger van Jan de Hoop. Van 2011 tot 2013 presenteert zij vervolgens het nieuwsprogramma Noord Vandaag bij RTV Noord. In 2013 treedt Femke Wolthuis aan als nieuwslezer van de radioversie van het NOS journaal.

Van vele markten thuis
Maar Femke Wolthuis beperkt zich niet tot de journalistiek. Zo is zij tevens actief als kunstschilder, treedt zij op met haar cabaretgroep ‘Typisch!, en zingt zij bij het ensemble Romanesca zigeunermuziek, chansons en jazz. Met het muzikale programma Parlanza! toert ze samen met pianist Eric Bergsma door Nederland. Ook produceert Femke de familiemusical ‘De bende van De Korenwolf – het geheim van de zoenende gasten’ van kinderboekenschrijver Jacques Vriens.

Door haar ruime ervaring als actrice, cabaretière en nieuwslezer is de tekstbehandeling van Femke Wolthuis solide te noemen. Steevast weet zij de juiste toon te treffen voor de boodschap die u wilt overbrengen. Femke is te boeken als gespreksleider, dagvoorzitter en presentator.

Femke Wolthuis spreekt graag over:

Femke Wolthuis boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Femke Wolthuis. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21