Bert van Leeuwen

Bert van Leeuwen begon zijn televisieloopbaan in 1984 als omroeper voor de EO. Naast het omroepen, wordt Van Leeuwen al snel gevraagd voor andere werkzaamheden. Zo verzorgt hij onder andere sportjes om leden te werven en presenteert hij diverse programma’s. Bij het grote publiek is Van Leeuwen vooral bekend door programma’s als ‘That’s the question’ en ‘Het familiediner’. Daarnaast is hij mede-eigenaar van televisie productiemaatschappij Skyhigh TV.

Breed inzetbaar

Van Leeuwen wordt door de EO ingezet bij uiteenlopende programma’s, variërend van discussieprogramma’s tot medische programma’s. Ook presenteert hij ‘Bert’s yellow cab’. In dit programma laat hij, terwijl hij in een gele taxi door het land rijdt, kinderwensen uitkomen. Daarnaast is Van Leeuwen deskundige op het gebied van conflictbeheersing. Doordat hij tijdens zijn programma’s regelmatig als mediator optreedt, weet hij als geen ander hoe men kan voorkomen dat een conflict uit de hand loopt.

Spreker en dagvoorzitter

Bert van Leeuwen is een zeer geliefde gastspreker en dagvoorzitter. En ook als gespreksleider of mediator bij discussie-onderdelen komen zijn talenten goed tot hun recht. Doordat hij kan putten uit zeer veer praktijksituaties, is Van Leeuwen in te zetten bij uiteenlopende congressen en seminars. Wanneer u Van Leeuwen in wilt huren voor uw congres of seminar, kunt u via het contactformulier eenvoudig zijn beschikbaarheid en tarieven aanvragen.

Heeft u nog inhoudelijke vragen over het boeken van Bert van Leeuwen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze accountmanagers.

Bert van Leeuwen spreekt graag over:

Bert van Leeuwen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bert van Leeuwen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21