20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bert van Leeuwen

Bert van Leeuwen als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker die uw evenement een onvergetelijke uitstraling geeft? Bert van Leeuwen, met zijn rijke ervaring in de televisiewereld en unieke inzichten in menselijke interacties, is dé keuze voor uw evenement. Van Leeuwen combineert zijn diepgaande kennis van communicatie en familiedynamiek met een natuurlijke flair om zijn publiek te boeien. Deze pagina biedt u een uitgebreide kijk op wat Bert van Leeuwen u als spreker te bieden heeft, inclusief onderwerpen die hij behandelt en inzichten in zijn boeiende carrière.

Bert van Leeuwen

Bekende presentator

De kracht van familiedynamiek en communicatie

Bert van Leeuwen is een expert op het gebied van familiedynamiek en communicatie. Zijn ervaringen als presentator van programma’s zoals ‘Het Familiediner’ geven hem unieke inzichten in hoe communicatie binnen families en groepen werkt. Hij behandelt onderwerpen zoals conflictbemiddeling, empathie, en de kunst van het luisteren. Zijn lezingen bieden diepe inzichten in hoe we betere relaties kunnen opbouwen, zowel in ons persoonlijke leven als op de werkvloer. Kiezen voor een lezing van Bert van Leeuwen betekent kiezen voor een reis door de complexe wereld van menselijke interacties, verrijkt met praktische tips en boeiende anekdotes.

Bert van Leeuwen inhuren voor een lezing

Het inhuren van Bert van Leeuwen voor uw evenement is eenvoudig en transparant. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen in het gehele boekingsproces. We beginnen met een persoonlijk gesprek om uw behoeften en verwachtingen te begrijpen. Vervolgens regelen we alles, van de datum tot de specifieke inhoud van de lezing. Ons doel is om eventuele drempels weg te nemen en ervoor te zorgen dat u een naadloze en bevredigende ervaring hebt.

Biografie van Bert van Leeuwen

Bert van Leeuwen werd geboren als het derde kind in een groot Haags gezin en heeft zijn jeugd doorgebracht in een levendige en dynamische omgeving. Hij voltooide zijn HAVO op de Snoeck Henkemansschool in Den Haag, waar hij al vroeg blijk gaf van ondernemerschap door het starten van een schoonmaakbedrijf. Hoewel hij aanvankelijk de pedagogische academie bezocht met de intentie leraar te worden, koos hij uiteindelijk voor een andere weg. Zijn passie voor taal en communicatie leidde hem naar een studie Nederlands in Leiden, wat uiteindelijk de deur opende naar de televisiewereld.

Bert van Leeuwen’s televisiecarrière begon in 1984 als omroeper en omvat meer dan drie decennia aan diverse programma’s. Hij verwierf nationale bekendheid met programma’s als ‘Ik weet het beter’, ‘Bert’s Yellow Cab’, en natuurlijk ‘Het Familiediner’. Zijn vaardigheid in het presenteren van deze shows toonde zijn diepe begrip van menselijke relaties en communicatie. Hij heeft ook veel bijgedragen aan de radio, met programma’s als ‘Het Leeuwendeel’ en ‘Ronduit Music Time’.

Zijn betrokkenheid bij ‘Het Familiediner’ bracht hem niet alleen grotere bekendheid, maar gaf hem ook de kans om direct betrokken te raken bij het oplossen van familieconflicten, een ervaring die zijn expertise in menselijke interactie verder heeft verdiept. Zijn vaardigheden strekken zich uit tot het presenteren van kennisquizzen zoals ‘Wat weet Nederland?’ en deelnemen aan diverse televisieprogramma’s, waaronder ‘It Takes 2’ en ‘The Passion’.

Naast zijn televisiewerk heeft Bert van Leeuwen ook literaire bijdragen geleverd, zoals het publiceren van een boek ter ere van de honderdste aflevering van ‘Het Familiediner’. Zijn werk heeft hem niet alleen in staat gesteld om een breed scala aan onderwerpen aan te pakken, maar heeft hem ook een unieke kijk gegeven op de Nederlandse samenleving en cultuur.

Bert van Leeuwen’s veelzijdige carrière, gekenmerkt door zijn diepgaande kennis van taal, communicatie, en interpersoonlijke relaties, maakt hem een uitzonderlijke en boeiende spreker voor uw evenement. Zijn vermogen om complexe ideeën op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, gecombineerd met zijn warme persoonlijkheid en ervaring in de media, maakt hem een ideale keuze voor een breed scala aan evenementen en bijeenkomsten.

Met Quality Bookings haalt u niet alleen een ervaren spreker in huis, maar ook een partner toegewijd aan het succes van uw evenement. Onze jarenlange ervaring, all-inclusive tarieven, snelle offerte-service, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat uw boeking van Bert van Leeuwen soepel en zorgeloos verloopt. Kies voor een spreker die niet alleen uw publiek inspireert, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat. Boek Bert van Leeuwen voor uw volgende evenement en ervaar de kracht van effectieve communicatie en menselijke verbinding.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bert van Leeuwen

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Bert van Leeuwen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bert van Leeuwen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers