Bas Hoogland begint, na zijn studie aan de Hogere Hotelschool in Maastricht, zijn werkcarrière bij Bilderberg Hotels,. Bij dit bedrijf begint hij zijn tocht van sales representative naar commercieel directeur. Na diverse tussenstops, o.a. bij Gran Dorado en J.C Decaux, wordt Bas in 1996 gevraagd als commercieel directeur bij het te starten Landal GreenParks, om van dit bedrijf iets moois te maken.

In de bijna 19 jaar als Commercieel Directeur won Landal alle mogelijke prijzen waaronder jaar op jaar de “Thuiswinkel Award” en de Zoover Award voor “beste vakantieaanbieder”. In 2010 werd Landal gekozen tot “Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland” en in de jaren erna bleef Landal , als enige bedrijf tot nu toe, in de TOP 5 van Klantvriendelijkste bedrijven van Nederland! Zèlf werd Bas door SAMR (voorheen Market Respons) uitgeroepen tot ‘Klantvriendelijjkste Directeur van Nederland’.

Begin 2015 verliet hij Landal voor een rustiger tempo. Samen met z’n vrouw exploiteert hij nu een uniek vakwerkhuis: ‘De Heerlijkheid Vijlen’ in Zuid-Limburg. Hij ging van 13500 huisjes terug naar 1! Daar vervult Hoogland de rol van gastheer & tuinman, Naast zijn vakwerkhuis adviseert Bas Hoogland bedrijven en is hij een veelgevraagd spreker over ‘klantvriendelijkheid, klantgerichtheid, klanttevredenheid & Hostmanship’. Hoe wordt je een klantvriendelijk bedrijf?  De do’s & dont’s. Wat zijn de succesfactoren? Wat maakt het verschil? Met een kritische blik gericht op de toekomst laat Bas in een inspirerende presentatie z’n toehoorders naar huis gaan met stof tot nadenken én bruikbare tips! Geen theoretisch verhaal uit een managementboekje, maar een bevlogen, succesvol én praktijk verhaal uit het hart (met humor en passie!!), voor bedrijven die de klant écht centraal willen stellen.

Bas Hoogland spreekt graag over:

Bas Hoogland boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bas Hoogland. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21