20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bas Hoogland

Bas Hoogland als spreker boeken

Bas Hoogland, een naam die synoniem staat voor inspiratie en authenticiteit, is een ideale keuze als gastspreker voor uw evenement. Met zijn jarenlange ervaring in de hospitality-industrie, vooral bekend van zijn rol als commercieel directeur bij Landal GreenParks, brengt Bas een schat aan kennis en inzichten mee. Zijn presentaties zijn een mix van praktische bedrijfslessen, persoonlijke anekdotes en een gezonde dosis humor. Als spreker richt Bas zich voornamelijk op klantvriendelijkheid, gastvrijheid, en duurzaam ondernemen – onderwerpen die in elke sector relevant zijn.

Bas Hoogland

Hospitality, marketing & klantvriendelijkheid

Bas Hoogland als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Bas Hoogland een unieke combinatie van professionaliteit en persoonlijke touch. Hij weet als geen ander hoe je een evenement soepel laat verlopen, terwijl hij tegelijkertijd zorgt voor een ontspannen en betrokken sfeer. Zijn expertise ligt in het leiden van discussies over gastvrijheid, duurzaamheid, en leiderschap, waarbij hij altijd zorgt voor een interactieve ervaring. Met Bas als dagvoorzitter bent u verzekerd van een evenement dat niet alleen informatief is, maar ook inspirerend en vermakelijk.

Over gastvrijheid en klantvriendelijkheid

Gastvrijheid en klantvriendelijkheid zijn cruciale pijlers voor elk bedrijf. Bas Hoogland, met zijn diepgaande kennis op dit gebied, verlicht het belang van deze onderwerpen in zijn lezingen. Hij bespreekt hoe een warme, gastvrije benadering kan leiden tot betere klantrelaties, verhoogde klanttevredenheid en uiteindelijk tot meer bedrijfssucces. Bas biedt praktische tips en strategieën die direct toepasbaar zijn in uw organisatie, ongeacht de sector waarin u actief bent.

Bas Hoogland inhuren voor een lezing

Het boeken van Bas Hoogland voor een lezing bij uw evenement is een eenvoudig en duidelijk proces. Neem contact op met Quality Bookings en wij zorgen ervoor dat al uw vragen worden beantwoord en dat alle details van de boeking worden geregeld. Onze All-Inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie zorgen voor een zorgeloze ervaring. Met onze 20 jaar expertise en uitgebreide support staan we garant voor een succesvolle samenwerking.

Biografie van Bas Hoogland

Bas Hoogland is een toonaangevend figuur in de Nederlandse gastvrijheidsindustrie, met een carrière die gekenmerkt wordt door innovatie, leiderschap en een ongeëvenaarde focus op klanttevredenheid. Zijn reis begon bij de bekende hotelketen Golden Tulip, waar hij waardevolle ervaring opdeed in verschillende managementfuncties. Maar het is zijn periode bij Landal GreenParks, waar hij als commercieel directeur diende, die hem echt op de kaart zette als een invloedrijke leider in de branche.

Tijdens zijn periode bij Landal GreenParks transformeerde Bas het bedrijf tot een marktleider op het gebied van duurzaam toerisme en klantgerichte service. Zijn aanpak was altijd innovatief en gericht op het creëren van een authentieke, gastvrije ervaring voor elke bezoeker. Bas’ filosofie is dat ware gastvrijheid niet alleen gaat om de diensten die je aanbiedt, maar ook om de manier waarop je je gasten laat voelen. Deze benadering heeft hem talloze onderscheidingen en erkenningen opgeleverd in de loop der jaren.

Naast zijn rol bij Landal GreenParks, is Bas ook actief als spreker en consultant. Hij deelt zijn kennis en ervaringen op conferenties en seminars, waarbij hij altijd streeft naar het overbrengen van praktische en direct toepasbare inzichten. Zijn lezingen en workshops zijn enorm populair bij bedrijven van allerlei groottes, van start-ups tot multinationals, dankzij zijn vermogen om complexe ideeën op een eenvoudige en boeiende manier te presenteren.

Bas is ook een fervent voorstander van duurzaamheid binnen de gastvrijheidsindustrie. Hij gelooft sterk dat duurzame praktijken niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook kunnen leiden tot betere bedrijfsresultaten. Deze passie voor duurzaamheid ziet men terug in zijn lezingen, waar hij de nadruk legt op het belang van ecologische verantwoordelijkheid en hoe bedrijven dit kunnen integreren in hun bedrijfsvoering.

Naast zijn professionele prestaties is Bas ook bekend om zijn persoonlijke charisma en benaderbare houding. Zijn vermogen om met mensen te verbinden, ongeacht hun achtergrond of sector, maakt hem een geliefd spreker en mentor. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waarbij hij persoonlijke anekdotes en levenslessen deelt die resoneren met zijn publiek.

In de loop der jaren heeft Bas Hoogland zijn sporen verdiend als een ware expert en innovator in de wereld van gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Zijn benadering en inzichten zijn een waardevolle aanvulling voor elk evenement of organisatie die streeft naar uitmuntendheid in klantenservice en gastvrijheid. Het boeken van Bas als spreker is een investering in de groei en ontwikkeling van uw team en organisatie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Bas Hoogland

Schrijf een review

Video met Bas Hoogland

Meer informatie & boekingen

Bas Hoogland inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bas Hoogland
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers