20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Milo Berlijn

Milo Berlijn als spreker boeken

Milo Berlijn, bekend om zijn unieke combinatie van humor, scherpzinnigheid en praktische adviezen, trekt de aandacht van zijn publiek vanaf het eerste moment. Met jarenlange ervaring in de horeca en klantenservice, biedt Milo Berlijn inzichten die niet alleen vermakelijk zijn, maar ook direct toepasbaar in zowel de persoonlijke als professionele omgeving.

Milo Berlijn

Gastvrijheid en klantgerichtheid

Als gastspreker spreekt Milo Berlijn over een breed scala aan onderwerpen, van het belang van klantvriendelijkheid en gastvrijheid in het bedrijfsleven tot effectieve communicatie en het omgaan met lastige klanten. Wat Milo onderscheidt, is zijn vermogen om serieuze thema’s te verpakken in verhalen die zowel hilarisch als leerzaam zijn. Zijn lezingen zijn een mix van praktijkvoorbeelden, persoonlijke anekdotes en interactie met het publiek, waardoor elk evenement een unieke ervaring wordt. Boek Milo Berlijn en ontdek hoe je met een glimlach de grootste uitdagingen in klantenservice en teamdynamiek kunt overwinnen.

Milo Berlijn als dagvoorzitter boeken

Milo Berlijn excelleert ook als dagvoorzitter, waarbij hij zijn expertise en charisma inzet om evenementen soepel en energiek te laten verlopen. Hij is in staat om gesprekken te leiden, sprekers op een boeiende wijze te introduceren en het publiek actief te betrekken bij de discussies. Zijn scherpe observatievermogen en snelle denkvermogen maken hem tot de ideale dagvoorzitter voor thema’s zoals innovatie in klantenservice, teamontwikkeling en de toekomst van gastvrijheid. Met Milo aan het roer ben je verzekerd van een evenement dat niet alleen informatief is, maar ook inspirerend en vermakelijk.

Over gastvrijheid en klantgerichtheid

Gastvrijheid en klantgerichtheid zijn essentiële aspecten van elk bedrijf dat streeft naar langdurig succes. Deze onderwerpen vormen de kern van Milo Berlijns lezingen, waarbij hij diep ingaat op hoe bedrijven een cultuur van uitmuntende service kunnen creëren en onderhouden. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk laat Milo zien hoe kleine veranderingen in gedrag en houding grote effecten kunnen hebben op de tevredenheid en loyaliteit van klanten. Of het nu gaat om het ontvangen van gasten in de horeca of het verbeteren van klantenservice in een corporate omgeving, Milo’s inzichten zijn breed toepasbaar en direct implementeerbaar.

Milo Berlijn inhuren voor een lezing

Het boeken van Milo Berlijn voor een lezing of als dagvoorzitter is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring met Quality Bookings. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces, van de eerste aanvraag tot de succesvolle afronding van het evenement. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte binnen 24 uur en uitgebreide support ben je verzekerd van een zorgeloze ervaring. Laat ons de details regelen, zodat jij je kunt focussen op het creëren van een onvergetelijk evenement met Milo Berlijn.

Biografie van Milo Berlijn

Milo Berlijn begon zijn carrière in de gastvrijheidsindustrie op jonge leeftijd, werkend in diverse horecagelegenheden. Deze vroege ervaringen legden de basis voor zijn passie voor service en klantgerichtheid. Milo’s natuurlijke flair voor entertainment en communicatie leidde hem naar de wereld van training en lezingen, waar hij zijn kennis en ervaringen begon te delen met een breder publiek.

Door de jaren heen heeft Milo zich ontwikkeld tot een van de meest gevraagde sprekers in Nederland op het gebied van gastvrijheid, klantenservice, en communicatie. Zijn lezingen zijn gebaseerd op real-life ervaringen en zijn verrijkt met studies en onderzoeken uit de psychologie en bedrijfskunde, waardoor ze niet alleen entertainend maar ook intellectueel stimulerend zijn.

Milo’s benadering van onderwerpen zoals klantvriendelijkheid en gastvrijheid is revolutionair en vooruitstrevend. Hij benadrukt het belang van authenticiteit, empathie, en het creëren van positieve ervaringen, zowel voor klanten als voor medewerkers. Zijn filosofie is dat ware gastvrijheid begint bij het welzijn van het personeel, aangezien tevreden medewerkers de sleutel zijn tot tevreden klanten.

Naast zijn werk als spreker is Milo ook auteur van verschillende boeken over klantgerichtheid en gastvrijheid, waarin hij zijn inzichten en adviezen deelt om organisaties te helpen excelleren in hun service. Zijn boeken zijn een weerspiegeling van zijn lezingen: informatief, praktisch, en altijd met een vleugje humor.

Milo als spreker

Milo Berlijn is niet alleen een expert op het gebied van gastvrijheid en klantenservice; hij is ook een inspirator die mensen motiveert om de beste versie van zichzelf te zijn, zowel professioneel als persoonlijk. Door zijn interactieve lezingen en workshops heeft hij talloze individuen en bedrijven geholpen om hun benadering van service en klantgerichtheid te transformeren, wat heeft geleid tot merkbare verbeteringen in klanttevredenheid en bedrijfsresultaten.

In alles wat hij doet, straalt Milo een diepgaande passie uit voor het verbeteren van menselijke interacties en het creëren van positieve, memorabele ervaringen. Zijn unieke mix van expertise, energie, en empathie maakt hem tot een onvergetelijke spreker die een blijvende impact achterlaat op zijn publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Milo Berlijn

"Wij hebben een fantastische ochtend gehad met Milo. Zijn programma en humor sloot helemaal aan bij de groep en we hebben ons Management development programma op deze manier mooi kunnen afsluiten, waarvoor dank!"

"Je schreef in je mail ‘Voor zaterdag.... heel veel plezier met de Inspiratiedag’. Wellicht wist jij wat er ging komen en wij niet 😉 Wát een succes en geslaagde middag was het! We hebben genoten en zijn geïnspireerd, een krachtige combinatie."

"Ik vond het een hele fijne middag en heb zeer veel van jullie geleerd. Ik hoop dan ook dat ik van uit Frankeland vaker van jullie diensten gebruik mag maken. Bedankt voor jullie inzet en het luisterend oor. Ik ga dan ook zeker alle tips toe passen. En uit proberen welke het meeste effect heeft op dit team."

Schrijf een review

Video met Milo Berlijn

Meer informatie & boekingen

Milo Berlijn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Milo Berlijn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers