20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Zoey Ivory - Zelfliefde en social media Copyright foto: William Rutten
Exclusief bij
Quality Bookings

Zoey Ivory als spreker boeken

Waarom zou u kiezen voor Zoey Ivory als uw volgende gastspreker? Simpel, zij is een icoon van zelfexpressie en inspiratie. Als voormalig Miss Universe Nederland 2016, dansfenomeen en social media deskundige brengt Zoey een unieke mix van glamour, wijsheid en charisma naar elk evenement. Deze alinea geeft u een voorproefje van wat Zoey te bieden heeft en bereidt u voor op een diepere duik in haar wereld en expertise.

Zoey Ivory

Zelfliefde en social media

Zoey Ivory als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Zoey Ivory een ongeëvenaarde energie en professionaliteit naar uw congres of seminar. Met haar ervaring als danseres, presentatrice en actrice weet Zoey hoe ze een publiek kan boeien en een dag soepel kan laten verlopen. Haar dynamische persoonlijkheid en vermogen om snel op situaties in te spelen, maken haar de ideale keuze voor elke gelegenheid die vraagt om een charismatische en bekwame dagvoorzitter.

Over zelfliefde en social media

In deze wereld van constante verbinding en online aanwezigheid is het thema ‘zelfliefde in combinatie met social media’ relevanter dan ooit. Zoey Ivory, met haar uitgebreide ervaring als social media manager en haar toewijding aan het bevorderen van zelfliefde, is een expert op dit gebied. In haar lezingen behandelt zij onderwerpen als het behoud van authenticiteit online, het navigeren door de druk van sociale media en het cultiveren van zelfwaardering in een digitale wereld. Kiezen voor dit onderwerp betekent een diepgaande verkenning van de impact van social media op ons dagelijks leven en hoe we onszelf daarin kunnen vinden en behouden.

Zoey Ivory inhuren voor een lezing

Het inhuren van Zoey Ivory voor uw evenement is een eenvoudige en soepele ervaring met Quality Bookings. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces. Van de eerste offerte tot de afronding van het evenement, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie kunt u met vertrouwen boeken, wetende dat wij u ondersteunen.

+ lees meer

Biografie van Zoey Ivory

Geboren op 5 juli 1993, begon Zoey Ivory haar artistieke reis op jonge leeftijd met dansen, acteren en zingen. Haar talenten werden al snel herkend toen ze werd toegelaten tot het Lucia Marthas Institute for Performing Arts op 10-jarige leeftijd. Hier leerde Zoey de kunst van discipline, doorzettingsvermogen en het snel opnemen van nieuwe informatie. Deze vaardigheden hielpen haar enorm in haar latere carrière.

Zoey’s doorbraak kwam toen ze in 2016 gekroond werd tot Miss Universe Nederland. Dit was niet alleen een bewijs van haar schoonheid, maar ook van haar intelligentie, charisma en veelzijdigheid. Haar natuurlijke charme en spontaniteit kwamen naar voren toen ze wereldwijde aandacht kreeg met een vrolijke dans tijdens de Miss Universe Competitie, waarmee ze viral ging.

Naast haar succes in de modewereld, toonde Zoey haar veelzijdigheid door te winnen in het populaire Nederlandse dansprogramma ‘Dance Dance Dance’. Haar dansvaardigheden, gecombineerd met haar aanstekelijke persoonlijkheid, maakten haar tot een publieksfavoriet.

Zoey’s passie voor zelfexpressie leidde haar ook naar het domein van acteren en presenteren. Haar debuut in de film Costa!! was een getuigenis van haar veelzijdigheid als artiest. Ze heeft daarnaast gewerkt aan diverse projecten, waaronder video’s, live shows en televisieprogramma’s, waarbij ze haar talenten als presentatrice en social media manager ten toon spreidde.

Bovenal is Zoey Ivory een inspiratiebron. Ze is momenteel bezig met het schrijven van een boek over zelfliefde in combinatie met social media, waarin ze haar inzichten en ervaringen deelt om anderen te helpen navigeren door de complexe wereld van online aanwezigheid en zelfbeeld.

Met deze rijke achtergrond en ervaring is Zoey Ivory niet alleen een getalenteerde spreker, maar ook een bron van inspiratie en motivatie. Haar verhaal en inzichten zullen ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten op uw publiek.

 • Snel contact met Zoey Ivory
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Zoey Ivory inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Zoey Ivory
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers