Info & boekingen
Chantal Janzen Copyright foto: William Rutten

Chantal Janzen als spreker boeken

Ze voert maar wat graag toneelstukjes op. Ook tijdens de middelbare school is Chantal niet van het podium af te slaan. (foto: Mike van den Toorn)

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Chantal Janzen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Ze voert maar wat graag toneelstukjes op. Ook tijdens de middelbare school is Chantal niet van het podium af te slaan. (foto: Mike van den Toorn)

Podiumbeest
Naast haar verplichte vakken op school, volgt Chantal workshops in zang, dans en acteren. Hierbij krijgt ze onder andere zangles van de vader van Boris: Gé Titulaer. Na het afronden van haar Havo, begint Chantal in 1997 aan haar studie jazztheater/showmusical dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ook krijgt zij les in klassieke en moderne dans, jazzdans, acteren en spel, tap en musicalrepertoire. Om alvast wat praktijkervaring op te doen, danst de creatieve duizendpoot tijdens haar studie bij het gezelschap Jazzcool. Daarnaast speelt zij rollen in verschillende musicals, zoals Zeven en Rewind.

Droom
Haar droom om in grote producties te spelen komt een stap dichterbij als Chantal stage loopt bij Joop van den Ende Theaterproducties. Ze wordt hier gecast voor de rol van Lorraine Flemming in de musical 42nd Street. Maar dit is niet het enige dat de ster-in-wording voor deze productie instudeert. Omdat ze de eerste understudy is voor de hoofdrol van Peggy Sawyer (gespeeld door Angela Schijf), kent Chantal ook de tekst van deze rol uit haar hoofd.

Chantal Janzen boeken?

Sneltrein
Na haar stage lijkt Chantal’s carrière op een sneltrein waarvan het eindstation nog lang niet in zicht is. Als ze in 2002 de hoofdrol van Stephanie krijgt in de musical Saturday Night Fever, gaat het echt hard. Voor haar optreden in deze swingende musical ontvangt zij in datzelfde jaar de Musical Award voor beste aanstormend talent. Ook mag ze de Soetelieve Beurs in ontvangst nemen, een aanmoedigingsprijs voor aanstormend musicaltalent. Vanaf 2004 kan Chantal onder andere de musicals ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?’ en ‘Crazy for you’ aan haar cv toevoegen.

Televisie
Chantal merkt al snel dat er voor haar meer is dan alleen acteren in musicals. Zo speelt ze diverse gastrollen in televisieprogramma’s als Baantjer, De Band, Meiden van de Wit en Intensive Care. Ook op het witte doek maken we kennis met de veelzijdige actrice en komt zij onder andere voorbij in de films Volle Maan, Fighting Fish, Feestje en De Dominee. Grensoverschrijdend is de gastrol die ze krijgt in de Amerikaans film Deuce Bigalow II.

Presenteren
Naast zingen, dansen en acteren, kan Chantal sinds kort presenteren op haar ‘to do-lijstje’ schrijven. Haar presentatiedebuut maakt ze naast Carlo Boszhard in het programma Staatsloterijshow Live. Dit seizoen neemt ze naast Martijn Krabbé de presentatie van Idols III voor haar rekening. Gezien haar muzikale carrière weet Chantal precies wat de kandidaten doormaken. Tijdens de verschillende rondes van Idols zal zij hen dan ook zoveel mogelijk steunen. Naast presenteren vindt Chantal ook nog tijd om dit jaar de rol van ‘Belle’ te vertolken in de musical ‘Belle en Het Beest’.

Meer informatie & boekingen

Chantal Janzen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Chantal Janzen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers