Lisa Michels is een bekend presentatrice, model, danseres en zangeres. Daarnaast is ze te boeken als spreker voor tal van evenementen. Het grote publiek kent haar onder meer van Miss Nederland en televisieprogramma K3 zoekt K3. Steeds vaker wordt de populaire presentatrice ingehuurd voor lezingen, presentaties en andere bijeenkomsten.

Lisa Michels wordt geboren in 1989 en toont al vroeg interesse in dansen en zingen. Als 4-jarige gaat ze op ballet en ook speelt ze samen met haar broertje complete musicals. Op haar twaalfde neemt haar passie serieuze vormen aan en besluit ze de vooropleiding van Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam te volgen.

Zangeres Lisa Michels inhuren voor een lezing

Meerdere jaren lang combineert ze haar school met wekelijkse lessen in dans, zang en acteren. Ze toont een groot doorzettingsvermogen en een absolute wil om te slagen. Iets waar zij inspirerend over kan spreken wanneer bedrijven haar inhuren voor een lezing. In 2007 behaalt ze haar HAVO-diploma en stapt ze over naar de Bachelor-opleiding van de dansacademie. In 2012 volgt een Bachelor voor All-round dansdocent en All-round performer.

Het vormt het startsein voor een succesvolle carrière in de dans- en muziekwereld. Ze danst als achtergronddanseres in meerdere shows van Bekende Nederlanders en treedt op als achtergrondzangeres bij onder andere BYentl. Ook maakt ze op verzoek van producer Wessel van Diepen onderdeel uit van girlband The Lips.

Presentatrice Lisa Michels boeken als presentator of spreker

Ondertussen vindt de talentvolle performer de tijd om ook een succesvolle modellencarrière van de grond te krijgen. Zo werkt ze met grote namen zoals Bacardi, Afrojack, Chris Brown en Yolanthe Sneijder-Cabau. In 2015 neemt ze deel aan de prestigieuze Miss Nederland verkiezing en schopt ze het zelfs tot finaliste. Kort daarna behaalt ze ook de finale in televisieprogramma K3 zoekt K3, een ware kijkcijferhit met maar liefst 3,6 miljoen kijkers in Nederland en België.

Het is zeker niet haar laatste optreden op televisie, want vanaf 2016 presenteert ze regelmatig het online programma Show update bij SBS. Ook beheert ze een waanzinnig populair YouTube-kanaal, waar ze haar passie voor zingen en presenteren kan combineren. Lisa Michels spreekt een breed publiek aan en bedrijven boeken haar daarom als spreker of presentator voor uiteenlopende evenementen.

Contact opnemen met Lisa Michels

Wilt u Lisa Michels ook inhuren als presentator of spreker voor uw bijeenkomst of evenement? U kunt deze getalenteerde presentatrice boeken door contact op te nemen met Quality Bookings. Graag spreekt zij over onderwerpen zoals mode, styling, media en maatschappij.

Lisa Michels spreekt graag over:

Lisa Michels boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Lisa Michels. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21