20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Yuri van Geest

Yuri van Geest als spreker boeken

Yuri van Geest is een Nederlandse ondernemer, auteur en spreker in het openbaar, bekend om zijn expertise op het gebied van technologie, ondernemerschap en exponentiële organisaties. Hij was samen met Salim Ismail, Michael S. Malone en Peter H. Diamandis co-auteur van het boek ‘Exponential Organizations’, waarin wordt onderzocht hoe bedrijven opkomende technologieën en organisatiestrategieën kunnen inzetten om snel te groeien in de snelle wereld van vandaag. Daarnaast is Van Geest betrokken bij diverse initiatieven op het gebied van innovatie en ondernemerschap en spreekt hij veelvuldig op conferenties en evenementen wereldwijd.

Yuri van Geest

Technologie en innovatie

Singularity is een fascinerend concept dat de razendsnelle ontwikkeling van technologie beschrijft. Yuri van Geest, als een vooraanstaand expert in dit veld, brengt een schat aan kennis en inzichten over hoe deze technologische vooruitgang bedrijven en industrieën transformeert. In zijn lezingen behandelt hij onderwerpen zoals de impact van kunstmatige intelligentie, biotechnologie, en hoe organisaties zich kunnen aanpassen en innoveren in dit snel veranderende landschap. Met Yuri van Geest krijgt uw publiek niet alleen een kijkje in de toekomst van technologie, maar ook praktische strategieën om deze ontwikkelingen te omarmen.

Yuri van Geest inhuren voor een lezing

Het boeken van Yuri van Geest voor uw evenement is een naadloos proces met Quality Bookings. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke boeking. We zorgen ervoor dat alle details, zoals het onderwerp van de lezing, de duur, en specifieke wensen, perfect aansluiten bij uw evenement. Met onze boekingsgarantie en snelle respons, verzekeren we een soepele en zorgeloze ervaring.

Biografie van Yuri van Geest

Yuri van Geest, een gerenommeerd specialist op het gebied van Singularity en een gevierd auteur, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd die hem tot een van de meest invloedrijke denkers in technologie en innovatie maakt. Zijn reis begon in 2008, toen hij zich aansloot bij de wereldwijde Singularity-beweging. In 2010 werd hij de eerste Nederlander die alumnus werd van de prestigieuze Singularity University in Silicon Valley, een initiatief van NASA en Google.

Als Nederlands ambassadeur van Singularity University, een rol die hij sinds 2011 vervult, heeft Yuri van Geest een cruciale rol gespeeld in het verspreiden van kennis over exponentiële technologieën in Nederland. Zijn boek “Exponential Organizations“, mede geschreven met Salim Ismail, werd een wereldwijde bestseller en wordt gezien als een leidraad voor bedrijven die zich willen aanpassen aan de razendsnelle technologische vooruitgang.

Ervaring van Yuri van Geest

Yuri’s expertise is niet beperkt tot de academische wereld. Hij heeft een rijke ervaring in zowel corporates, startups als de overheid. Met zijn bedrijf Trend8 heeft hij zich gericht op innovatie en technologische vooruitgang. Zijn bijdragen aan diverse internationale conferenties, workshops en panels tonen zijn vermogen om zijn kennis en visie te delen met een wereldwijd publiek.

Bekend om zijn passie voor liberal arts, ethiek, en Socratic Design Workshops, brengt Yuri van Geest een unieke mix van technologische inzicht en humanistische waarden naar zijn lezingen. Zijn erkenning door Thinkers50 als een van de meest veelbelovende managementboekenschrijvers ter wereld bevestigt zijn status als een invloedrijke denker in de moderne zakenwereld.

Door Yuri van Geest te boeken voor uw evenement, krijgt u niet alleen een expert in technologie en innovatie, maar ook een inspirator die uw publiek zal boeien en uitdagen om verder te denken. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings en zet de eerste stap naar een evenement dat nog lang in het geheugen van uw publiek zal blijven.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Yuri van Geest

Schrijf een review

Video met Yuri van Geest

Meer informatie & boekingen

Yuri van Geest inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Yuri van Geest
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers