Willem Middelkoop

Hij is bekend als presentpor en marktcommentator bij RTL Z en van zijn vele gastoptredens in De Wereld Draait Door. Hij is een van de eerste analytici die waarschuwde voor de kredietcrisis. Zijn kennis van financiële markten en systemen is legendarisch. Zwakke plekken in het systeem weet hij als geen ander te fileren. Het spreekt dan ook voor zich dat veel organisaties Willem Middelkoop graag inhuren als adviseur en als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Ook u kunt Willem Middelkoop als spreker inhuren

Bent u bezig met de voorbereidingen van een seminar of congres waarin de wereld van ‘het grote geld’ aan de orde wordt gesteld? Weet dan dat u Willem Middelkoop bij Quality Bookings kunt inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. In de rol van spreker maakt hij glashelder hoe onze financiële systemen werken, wat de risico’s zijn, maar ook wat de kansen zijn. Als presentator verbindt hij de diverse programmaonderdelen, houdt hij deskundige inleidingen en levert hij scherpe commentaren. Als dagvoorzitter is hij de financiële goeroe van uw bijeenkomst.

Willem Middelkoop (1962) is geboren in Zwitserland. Hij volgt in Amsterdam een HTS-opleiding. Tussen 1980 en 2000 werkt hij als fotojournalist en chef beeldredactie bij Het Parool. Ook is hij korte tijd actief als verslaggever en presentator bij de Amsterdamse stadszender AT5. Hij is dan al actief als investeerder in vastgoed en verdiept zich in de economie en de financiële markten. Dat resulteert in een reeks boeken.

Een financieel specialist boeken als spreker

Zijn eerste boek komt uit in 2007 en heet Als de dollar valt. Hij waarschuwt hierin voor een crash van de Amerikaanse dollar en daarmee indirect voor de kredietcrisis van 2008. Er worden meer dan 50.000 exemplaren van verkocht. Andere succesvolle boeken van de financieel specialist en gedreven schrijver en spreker zijn onder meer De permanente oliecrisis, Goud en het geheim van geld en The Big Reset. Al zijn boeken getuigen van diepgaande kennis, analytisch vermogen en bijzondere voorspellende kwaliteiten.

In 2008 richt Middelkoop Amsterdamgold.com op, gericht op beleggers die kiezen voor goud, volgens Middelkoop de meest solide investering die bestaat. Als hij zijn beleggerssite drie jaar later van de hand doet, beloopt de jaaromzet ruim € 100 miljoen. In 2008 richt hij bovendien het Commodity Discovery Fonds op, waar hij als voorzitter van het directieteam verantwoordelijk is voor het investeringsbeleid. Als privébelegger heeft Willem Middelkoop de gewoonte tegendraadse keuzes te maken, die vrijwel altijd succesvol uitpakken.

Willem Middelkoop inhuren voor een dagvoorzitterschap of lezing

Willem Middelkoop heeft een drukbezet leven als journalist, publicist, fotograaf en ondernemer. Daarnaast laat hij zich graag inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter om zijn kennis te delen met uw gasten. Hij wordt gevraagd voor hoogwaardige congressen, seminars en beleggingsevents en voegt waarde toe aan elke bijeenkomst. Wat de mogelijkheden en kosten van deze eminente specialist en spreker zijn, hoort u van ons Quality Bookings team. Uw wensen zijn onze richtlijn voor een offerte op maat. U kunt deze spreker rechtstreeks bij ons boeken; ook als presentator, dagvoorzitter of discussieleider.

 

Willem Middelkoop spreekt graag over:

Willem Middelkoop boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Willem Middelkoop. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21