20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Willem Vermeend

Willem Vermeend als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een spreker met een diepgaande kennis van fiscaal recht, economie en politiek, dan is Willem Vermeend de perfecte keuze voor uw evenement. Met zijn indrukwekkende carrière die zowel de academische wereld als de politieke arena beslaat, brengt hij een schat aan kennis en ervaring mee. Op deze pagina ontdekt u waarom Willem Vermeend een veelgevraagde spreker is en hoe zijn inzichten uw evenement kunnen verrijken.

Willem Vermeend

Voormalig Staatssecretaris van Financiën

Over fiscaal recht en economie

Als expert op het gebied van fiscaal recht en economie, biedt Willem Vermeend een uniek perspectief op deze onderwerpen. Zijn lezingen richten zich op actuele financieel-economische thema’s, waarbij hij zijn uitgebreide kennis en ervaring deelt. Of het nu gaat om de complexiteit van Europees belastingrecht, de nuances van financiële regelgeving, of inzichten in economische trends, Vermeend’s lezingen zijn niet alleen informatief maar ook uiterst relevant. Zijn vermogen om ingewikkelde materie toegankelijk te maken, maakt hem een ideale spreker voor een breed publiek.

Willem Vermeend inhuren voor een lezing

Het boeken van Willem Vermeend voor een lezing is een eenvoudig en helder proces. Van het eerste contact tot de uiteindelijke lezing, wij zorgen voor een soepele ervaring. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie kunt u erop vertrouwen dat uw evenement in goede handen is.

Biografie van Willem Vermeend

Willem Vermeend, geboren op 21 december 1948 in Zuilen, is een vooraanstaand Nederlands fiscaal jurist, bestuurder en voormalig politicus. Zijn carrière begon in 1975 als universitair docent, waarna hij in 1991 hoogleraar werd. Na een indrukwekkende loopbaan in de politiek, waarbij hij diende als Tweede Kamerlid, staatssecretaris en minister, keerde Vermeend terug naar de academische wereld. Hij was eerst docent fiscaal recht aan de Universiteit Leiden, daarna bijzonder hoogleraar Europees belastingrecht aan de Universiteit Maastricht, en sinds 2014 hoogleraar aan de Open Universiteit.

Zijn politieke loopbaan, die liep van 1984 tot 2002, was bijzonder productief. Als Tweede Kamerlid voor de PvdA diende hij negen initiatiefwetsvoorstellen in, waaronder de bekende spaarloonregeling en fiscale regelingen voor groene beleggingen en investeringen. Zijn tijd als staatssecretaris en later minister van Financiën, en vervolgens als minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, kenmerkte zich door effectief beleid en innovatieve oplossingen.

Naast zijn academische en politieke carrière is Vermeend ook actief als commentator en schrijft hij columns voor De Telegraaf over financieel-economische onderwerpen. Hij heeft tevens als politiek commentator gewerkt voor diverse televisieprogramma’s. Zijn brede ervaring wordt verder versterkt door zijn rol in diverse commissariaten en bestuursfuncties bij vooraanstaande organisaties zoals Randstad Holding NV, AFAB Holding NV, en Mitsubishi Motors Europe B.V.

Willem Vermeend is een spreker die niet alleen zijn omvangrijke kennis deelt, maar ook zijn passie en visie op fiscaal recht, economie en politiek. Zijn lezingen zijn verrijkend, informatief en geven een uniek inzicht in de complexe wereld van financiën en wetgeving. Met zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken, is hij een ideale keuze voor uw volgende evenement. Boek Willem Vermeend nu en laat uw publiek inspireren door een van Nederland’s meest vooraanstaande experts.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Willem Vermeend

Schrijf een review

Video met Willem Vermeend

Meer informatie & boekingen

Willem Vermeend inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Willem Vermeend
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers