20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Richard Kemper

Richard Kemper als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een gastspreker die zowel humor als diepgang in zijn lezingen brengt, dan is Richard Kemper uw ideale keuze. Als onderdeel van het bekende Nederlandse cabaretduo ‘Veldhuis & Kemper’, heeft Richard bewezen niet alleen op het podium, maar ook als spreker een ware entertainer te zijn. Zijn ervaring in de entertainmentindustrie, gecombineerd met zijn vermogen om serieuze onderwerpen met humor te benaderen, maakt hem een veelgevraagde spreker voor evenementen en seminars. Richard Kemper brengt een unieke mix van humor, muzikaliteit en inspirerende verhalen over persoonlijke ontwikkeling en teamwork.

Richard Kemper

Van Wijsneus tot Feestneus

Over persoonlijke ontwikkeling en teamwork

Persoonlijke ontwikkeling en teamwork zijn essentiële onderwerpen in de hedendaagse werk- en leefomgeving. Richard Kemper, als expert op dit gebied, deelt zijn inzichten en ervaringen om individuen en teams te inspireren. Hij behandelt belangrijke thema’s zoals zelfreflectie, het belang van communicatie binnen teams, en hoe humor kan worden ingezet als tool voor positieve verandering. Zijn interactieve lezingen bieden praktische tips en laten zien hoe je door samenwerking en zelfkennis tot betere resultaten komt. Het kiezen voor een lezing van Richard over deze onderwerpen biedt niet alleen vermaak, maar ook waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in zowel de professionele als persoonlijke sfeer.

Richard Kemper inhuren voor een lezing

Het boeken van Richard Kemper voor een lezing bij uw evenement is een eenvoudig en helder proces. Bij Quality Bookings zorgen we voor een soepele ervaring vanaf het eerste contact tot de daadwerkelijke lezing. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven. Ons team van ervaren medewerkers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te ondersteunen in elke stap van het proces. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support, zorgen wij ervoor dat de samenwerking met Richard Kemper aan al uw verwachtingen voldoet.

Biografie van Richard Kemper

Richard Kemper, geboren op 17 maart 1967 in Oudesluis, is een veelzijdig talent in de Nederlandse entertainmentwereld. Hij begon zijn carrière in de reclamewereld, waar hij jarenlang werkte als copywriter. Deze ervaring in de reclamebranche gaf hem een uniek perspectief op creativiteit en communicatie, wat later van grote waarde bleek in zijn carrière als cabaretier en spreker.

In 1997 ontmoette Richard Kemper zijn toekomstige podiumpartner Remco Veldhuis. Samen vormden zij het cabaretduo ‘Veldhuis & Kemper’. Hun doorbraak kwam in 2002 met het lied “Ik Wou Dat Ik Jou Was”, dat een grote hit werd in Nederland. Het duo staat bekend om hun scherpe teksten, harmonieuze samenzang en een perfecte balans tussen humor en ernst.

Naast zijn succes op het podium, heeft Richard Kemper zich ook bewezen als een inspirerende spreker. Zijn lezingen zijn een reflectie van zijn carrière: een combinatie van humor, muziek en diepgaande inzichten. Hij spreekt met passie over thema’s zoals creativiteit, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en de kracht van teamwork. Richard’s vermogen om zijn publiek te boeien en te inspireren met verhalen uit zijn eigen leven en carrière, maakt elke lezing uniek en persoonlijk.

Richard Kemper is meer dan alleen een cabaretier; hij is een verhalenverteller die zijn publiek meeneemt op een reis door de ups en downs van het leven. Zijn ervaring in het omgaan met tegenslagen, het vinden van creatieve oplossingen en het belang van humor in moeilijke tijden, zijn lessen die hij graag deelt. Zijn lezingen zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook praktische inzichten en inspiratie.

In zijn vrije tijd zet Richard zich in voor verschillende goede doelen en is hij een fervent golfer. Zijn brede interesse en betrokkenheid bij maatschappelijke thema’s weerspiegelen zich in de diversiteit en diepgang van zijn lezingen.

Het boeken van Richard Kemper betekent het kiezen voor een ervaren spreker die garant staat voor een mix van entertainment, inspiratie en waardevolle inzichten. Met zijn unieke stijl en persoonlijke benadering is hij een aanwinst voor elk evenement.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Richard Kemper

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Richard Kemper inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Richard Kemper
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers