20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Viggo Waas over zijn rol in “De Man van La Mancha”
25 juni 2024

Viggo Waas over zijn rol in “De Man van La Mancha”

Viggo Waas, een veelzijdig acteur, cabaretier en schrijver, blijft zijn publiek verrassen met nieuwe uitdagingen en projecten. Onlangs werd bekend dat hij een prominente rol speelt in de musical “De Man van La Mancha”. In een reeks interviews deelt Waas zijn ervaringen en zijn visie op theater en entertainment.

Nieuwe rol in “De Man van La Mancha”

Viggo Waas speelt sinds kort de rol van President en herbergier in de musical “De Man van La Mancha”. Hij deelt deze rol met Stefan Rokebrand, die al sinds de première deel uitmaakt van de cast. Waas maakte zijn debuut in deze productie op 21 februari in Martiniplaza, Groningen. De musical, met Huub van der Lubbe in de hoofdrol als Don Quichot, is een interpretatie van de klassieke roman “Don Quichote” van Miguel de Cervantes. Waas is enthousiast over zijn nieuwe rol en ziet het als een prachtige kans om zijn acteervaardigheden verder te ontwikkelen​.

Ervaringen in cabaret en theater

Viggo Waas is niet alleen bekend om zijn werk in het theater, maar ook om zijn langdurige samenwerking met de cabaretgroep NUHR (Niet Uit Het Raam), samen met Joep van Deudekom, Peter Heerschop en Eddie B. Wahr. Deze groep heeft meer dan 30 jaar door Nederland getoerd en diverse prijzen gewonnen, waaronder de Poelifinario voor het beste cabaretprogramma. Naast zijn cabaretwerk heeft Waas ook succesvolle solotheaterprogramma’s geproduceerd en gespeeld in verschillende toneelstukken, waaronder “Wachten op Godot” en “De Driestuiversopera”​.

Viggo Waas: Persoonlijke groei en toekomstplannen

Na zijn herseninfarct heeft Waas zijn carrière met nieuwe inzichten hervat. Hij besefte hoe waardevol vriendschap en samenwerking zijn, wat hij recentelijk benadrukte in de voorstelling “Er gaat nog iets heel moois gebeuren”, samen met zijn vriend en collega Peter Heerschop. Deze persoonlijke ervaring heeft hem gesterkt in zijn overtuiging dat theater niet alleen een vorm van vermaak is, maar ook een middel om diepere menselijke ervaringen en emoties te delen​.

Viggo Waas als spreker boeken

Het boeken van Viggo Waas als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn rijke ervaring in theater en cabaret. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de uitvoering van uw evenement, streeft Viggo naar een soepele en effectieve samenwerking. Boek vandaag nog Viggo voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn expertise en passie voor theater en kunst!