20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Typhoon

Typhoon als spreker boeken

Typhoon, de artiestennaam van Glenn de Randamie, is een ware inspiratiebron en een magnifieke keuze voor uw volgende evenement. Typhoon, bekend om zijn unieke mix van poëzie, rap, en soulvolle muziek, biedt een verfrissende en diepgaande kijk op thema’s als identiteit, diversiteit en verbinding. Zijn vermogen om diep te graven in de menselijke ervaring en dit te vertalen naar boeiende verhalen, maakt hem tot een ideale spreker. Of het nu gaat om het leiden van een dialoog over culturele diversiteit of het delen van zijn persoonlijke reis naar zelfontdekking, Typhoon brengt een unieke combinatie van muziek, poëzie en storytelling naar uw podium.

Typhoon

Inspirator & muzikant

In een wereld die steeds meer verbonden is, blijven onderwerpen als culturele diversiteit en verbinding essentieel. Typhoon, met zijn veelzijdige achtergrond en ervaringen, brengt deze onderwerpen tot leven op een manier die zowel informatief als inspirerend is. Hij behandelt onderwerpen zoals inclusiviteit, identiteit en het overbruggen van culturele verschillen. Zijn lezingen zijn niet alleen een bron van kennis, maar ook een platform voor dialoog en reflectie. Door te kiezen voor Typhoon als spreker, kiest u voor een ervaring die uw publiek zal motiveren en verrijken.

Typhoon inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Typhoon als spreker is helder en eenvoudig, ontworpen om u te ondersteunen bij elke stap. Na uw eerste aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste lezing voor uw evenement en zal samen met u de details afstemmen. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie kunt u met vertrouwen vooruitplannen, wetende dat alle aspecten van de boeking zorgvuldig worden beheerd.

Biografie van Typhoon

Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, is een fenomeen in de Nederlandse muziekwereld. Geboren op 6 augustus 1984 in ’t Harde, groeide hij op in een muzikale familie die zijn liefde voor muziek en poëzie van jongs af aan voedde. Typhoon’s reis begon in de vroege jaren 2000, toen hij als tiener lid werd van de rapformatie Opgezwolle. Zijn unieke stijl en diepgaande teksten vielen al snel op en markeerden het begin van een opmerkelijke solo-carrière.

In 2007 bracht Typhoon zijn debuutalbum ‘Tussen Licht en Lucht’ uit, een album dat snel erkenning kreeg voor zijn poëtische teksten en maatschappijkritische thema’s. Zijn muziek overschrijdt de grenzen van traditionele hiphop, waarbij hij elementen van soul, jazz en wereldmuziek integreert, wat resulteert in een geluid dat zowel uniek als universeel is.

Zijn tweede album ‘Lobi Da Basi’, uitgebracht in 2014, was een keerpunt in zijn carrière. Het album, met hits als ‘Zandloper’ en ‘Hemel Valt’, werd geprezen om zijn muzikale diversiteit en diepgaande teksten die persoonlijke groei en sociale kwesties aansnijden. Typhoon werd alom erkend als een krachtige stem in de Nederlandse muziek, die complexe thema’s zoals racisme, identiteit en liefde op een toegankelijke manier aankaart.

Typhoon als spreker

Naast zijn muziekcarrière is Typhoon actief als spreker, waarbij hij zijn ervaringen en inzichten deelt over onderwerpen als diversiteit, inclusiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Zijn vermogen om diepgaande thema’s te verweven met zijn persoonlijke verhaal maakt zijn lezingen bijzonder aantrekkelijk. Zijn optredens zijn meer dan alleen een lezing; ze zijn een ervaring die het publiek raakt en inspireert.

Als spreker brengt Typhoon een unieke mix van muzikaliteit en storytelling naar het podium. Zijn lezingen zijn een reis door zijn persoonlijke leven, verweven met bredere maatschappelijke thema’s. Hij spreekt openhartig over zijn ervaringen met racisme, zijn zoektocht naar identiteit en de kracht van muziek als middel voor verandering en verbinding. Typhoon’s vermogen om te verbinden met zijn publiek, ongeacht achtergrond of leeftijd, maakt hem tot een veelgevraagde spreker op diverse podia, van zakelijke evenementen tot educatieve instellingen.

Zijn bijdrage aan de Nederlandse cultuur en maatschappij is niet onopgemerkt gebleven. Typhoon is bekroond met meerdere prijzen, waaronder de Gouden Harp, een erkenning voor zijn bijzondere bijdrage aan de Nederlandse muziek. Zijn invloed strekt zich uit tot buiten de muziekwereld; hij is een rolmodel en inspirator voor velen, vooral voor jongeren die hun eigen pad in het leven zoeken.

De unieke combinatie van Typhoon’s artistieke talenten en zijn vermogen om te inspireren en te motiveren, maakt hem tot een uitstekende keuze voor uw volgende evenement. Zijn lezingen zijn niet alleen een verrijking voor het publiek, maar bieden ook een unieke kans om de kracht van muziek en woorden te ervaren in het creëren van een diepere verbinding en begrip binnen onze samenleving.

Door Typhoon te boeken voor uw evenement, kiest u voor een ervaring die verder gaat dan alleen een lezing. U kiest voor een moment van bezinning, inspiratie en verbinding, iets wat ongetwijfeld nog lang zal resoneren bij uw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Typhoon

Schrijf een review

Video met Typhoon

Meer informatie & boekingen

Typhoon inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Typhoon
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers