20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Iris Hond Copyright foto: Rahi Rezvani

Iris Hond als spreker boeken

Iris Hond is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een unieke, inspirerende gastspreker die uw evenement naar een hoger niveau tilt! Iris staat bekend als een uitzonderlijk getalenteerde pianist en componist en brengt een zeldzame combinatie van muzikaliteit en hartverwarmende verhalen op uw podium. Haar lezingen gaan over thema’s als de kracht van muziek, persoonlijke ontwikkeling en het overwinnen van tegenslagen. Het verhaal van Iris is niet alleen boeiend, maar ook diepgaand en inspirerend, waardoor ze een ideale spreker is voor een breed scala aan evenementen.

Iris Hond

Concertpianiste en inspirator

De lezingen van Iris Hond draaien om een centraal en universeel thema: de kracht van muziek. Iris belicht hoe muziek verbindt, geneest en inspireert. Ze gaat in op hoe muziek invloed kan hebben op onze emoties, gezondheid en zelfs onze intellectuele ontwikkeling. Met haar expertise deelt ze inzichten over hoe muziek gebruikt kan worden in het bedrijfsleven, onderwijs en in persoonlijke groei. Haar verhalen zijn verrijkt met persoonlijke anekdotes en wetenschappelijke feiten, waardoor haar lezingen niet alleen boeiend zijn, maar ook leerzaam.

Iris Hond inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Iris Hond als spreker is eenvoudig en transparant, in lijn met de All-Inclusive tarieven en 24-uur offerte belofte van Quality Bookings. Neem contact op met ons team, bespreek uw evenement en specifieke wensen, en wij zorgen voor de rest. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt uitkijken naar een inspirerende lezing van Iris.

Biografie van Iris

Iris Hond, geboren in 1987, is een van Nederlands meest bewonderde pianistes en componistes. Haar muzikale reis begon op jonge leeftijd, toen ze ontdekte dat muziek haar grootste passie en uitlaatklep was. Iris studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze haar uitzonderlijke talent verder ontwikkelde. Na haar studie heeft Iris zich snel gevestigd als een gerespecteerde artiest, zowel in Nederland als internationaal.

Haar carrière is rijk aan hoogtepunten, van optredens in prestigieuze zalen tot samenwerkingen met wereldberoemde musici. Maar wat Iris echt onderscheidt, is haar vermogen om haar levensverhaal te verweven met haar muziek. Ze spreekt openhartig over de uitdagingen die ze heeft overwonnen, waaronder haar periode van dakloosheid als tiener, en hoe muziek haar door deze moeilijke tijden heen hielp.

De muziek van Iris is een weerspiegeling van haar levensverhaal. Het is rijk aan emotie en diepgang, wat luisteraars van alle leeftijden aanspreekt. Haar albums, zoals “Dear World” en “Home”, hebben lovende kritieken ontvangen en haar muzikale talent en creativiteit tentoongesteld.

Naast haar muzikale prestaties zet Iris zich in voor maatschappelijke doelen. Ze heeft meerdere projecten gelanceerd die zich richten op het helpen van kwetsbare groepen door middel van muziek. Haar inzet voor sociale kwesties en haar vermogen om mensen te inspireren met haar verhaal en muziek maken haar een uitzonderlijke spreker.

Iris’ lezingen zijn meer dan alleen een presentatie; ze zijn een ervaring. Met haar muziek en verhalen neemt ze het publiek mee op een reis die het hart raakt en de geest verrijkt. Haar vermogen om te verbinden met haar publiek, gecombineerd met haar indrukwekkende levensverhaal, maken haar tot een unieke en onvergetelijke gastspreker. Het boeken van Iris Hond voor uw evenement garandeert een inspirerende, emotionele en verrijkende ervaring die uw publiek nog lang zal bijblijven.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Iris Hond

"Door zichzelf uit te drukken via haar stem en muziek, ze inspireert mensen over de hele wereld"

Schrijf een review

Video met Iris Hond

Meer informatie & boekingen

Iris Hond inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Iris Hond
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers