20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Koen Jansen – Diggy Dex

Koen Jansen – Diggy Dex

Koen Jansen – Diggy Dex als spreker boeken

Koen Jansen, rapper en artiest onder de naam Diggy Dex. Daarnaast geeft hij 1 dag in de week les op de Rockacademie Tilburg en verzorg ik zo nu en dan ‘Rap Op Maat’ voor bedrijven, congressen en dergelijke.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Koen Jansen – Diggy Dex
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Koen Jansen, rapper en artiest onder de naam Diggy Dex. Daarnaast geeft hij 1 dag in de week les op de Rockacademie Tilburg en verzorg ik zo nu en dan ‘Rap Op Maat’ voor bedrijven, congressen en dergelijke.

De afgelopen jaren heeft hij aardig wat congressen, bijeenkomsten muzikaal ondersteund. Op verschillende manieren maar meestal als muzikale afsluiter van de dag. Hij loopt dan rond, observeer, registreer en zet alles om in een liedje wat hij op het einde van de dag perform. Referenties van de afgelopen jaren zijn o.a ABN AMRO, Randstad, het Ministerie van Defensie, De Betaalvereniging, Dommelsch, MartinAir en het Ministerie van Onderwijs.

Achter het pseudoniem van rapper/producer Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. Eerst als onderdeel van het collectief D.A.C., (met o.a Wudstik en Jiggy Dje) maar sinds in 2006 zijn solodebuut Verhalen Vanuit De Sofa als de spreekwoordelijke bom insloeg is hij een gevestigde naam.

+ lees meer

Met zijn tweede, Mayonaise Voor De Ziel uit 2008, liet hij horen zichzelf tekstueel en muzikaal niet vast te willen pinnen.

Met lovende recensie op zak van o.a. Nieuwe Revu,NRC Next en 3voor12 bewees Diggy Dex onderwijl op de Nederlandse podia en festivals ook live een niet te missen act te zijn.

In de zomer van 2009 scoorde Diggy Dex in zowel Nederland en Belgie een Top 3 hit met Slaap Lekker (Fantastig Toch), in samenwerking met de Vlaamse Eva de Roovere. Na een uitgebreide clubtour en talloze festivals en Nederland en Belgie (o.a. Solar Festival, Lowlands, Noorderslag en diverse Bevrijdingsfestivals)) verscheen in 2010 het album Lange Nachten, Korte Dagen wat tot ver buiten de lijntjes van de hiphop kleurt. Naar aanleiding van deze plaat werd Dex driemaal genomineerd bij zowel de 3FM – als bij de TMF Awards. Ook verzorgde Diggy de muziek voor de bioscoopfilm Kankerlijers van regisseur Lodewijk Crijns in samenwerking met de VARA en schuift hij regelmatig aan bij Giel Beelen voor de week in Rap & Roer op 3FM.

Diggy Dex zijn vierde album Do It Yourself ligt sinds Januari 2014 onder zijn eigen label We Want More Music in de winkels met lovende recensies tot gevolg .

Momenteel trekt Diggy, ondersteund door tweevoudig turntablized winnar DJ DNS, drummer

Maximus Prime, trompettist Wouter Hakhoff en Neerlands rapbelofte Daan Rijkers, door het

land met een overdonderend strakke, energieke liveshow.

De pers over het album ‘Do It Yourself’
Nu.Nl: De intensiteit van de reflectieve teksten en de zeer strakke producties zijn indrukwekkend”

StateMagazine: “Zo beeldend dat kippenvel onontkoombaar is”

Plato Mania: “Diggy Dex laat op DIY horen nog steeds een van de meest creatieve rappers van dit land te zijn”

3voor12: “De muziek van zijn nieuwe plaat staat als een huis, en Diggy toont een breed spectrum van kwetsbaar en introverte songs tot harde dansbare tracks, wat leidt tot een heerlijke hiphop-trip”

De pers over het album ‘Lange nachten, korte dagen’

Fret: ‘Een unieke stem en een bijzonder geluid in een overvolle markt’

Veronica Magazine: ‘De zalvende flow en mellow beats zijn op gure winteravonden meer welkom dan een bord erwtensoep’

Festivalinfo: ‘Met zijn mengsel van hits, hiphop, feestnummers en diepgang zou dit album voor de algemene acceptatie van hiphop in Nederland wel eens hetzelfde kunnen betekenen als wat Binnenlandse Funk van Extince betekende voor de ontwikkeling van de nederhop’

OOR: ‘ Diggy Dex is een sterke rapper en de muziek is van hoog niveau’.

 

Meer informatie & boekingen

Koen Jansen – Diggy Dex inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Koen Jansen – Diggy Dex
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers