20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Koen Jansen

Koen Jansen als spreker boeken

Op zoek naar een unieke en inspirerende gastspreker voor uw evenement? Ontmoet Koen Jansen, beter bekend als Diggy Dex, een veelzijdige Nederlandse rapper en artiest. Met zijn rijke ervaring in de muziekwereld, lesgevende rol aan de Rockacademie Tilburg en zijn bijzondere ‘Rap Op Maat’-optredens, brengt Koen een unieke combinatie van kunst, onderwijs en entertainment. Zijn vermogen om observaties en ervaringen om te zetten in boeiende verhalen maakt hem een ideale keuze voor uw evenement. In deze pagina duiken we dieper in de wereld van Koen Jansen en ontdekken we wat hem zo’n fascinerende en gewilde spreker maakt.

Koen Jansen

Diggy Dex

Koen Jansen als dagvoorzitter boeken

Koen Jansen is niet alleen een getalenteerde artiest, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Met zijn achtergrond in de muziek en ervaring in het lesgeven, brengt hij een unieke energie en perspectief naar congressen en seminars. Koen’s vermogen om in te spelen op de sfeer en dynamiek van een evenement, gecombineerd met zijn creativiteit en interactieve stijl, maken hem de perfecte keuze om uw evenement te leiden. Hij zorgt ervoor dat elk onderdeel naadloos overgaat in het volgende, terwijl hij de aandacht en interesse van het publiek vasthoudt.

Over muzikale storytelling en persoonlijke expressie

Koen Jansen is een expert op het gebied van muzikale storytelling en persoonlijke expressie. Door zijn jarenlange ervaring in de Nederlandse hiphopscene heeft hij een unieke stijl ontwikkeld die verder gaat dan traditionele muziekgenres. Hij behandelt onderwerpen variërend van persoonlijke groei tot maatschappelijke kwesties, verpakt in boeiende verhalen en liedjes. Zijn lezingen bieden een diepe duik in de kracht van muziek als middel voor expressie en communicatie, waarbij hij luisteraars meeneemt op een reis door de creatieve processen achter zijn werk.

Koen Jansen inhuren voor een lezing

Het boeken van Koen Jansen voor een lezing bij Quality Bookings is een eenvoudig en transparant proces. Met onze 20 jaar expertise en all-inclusive tarieven, zorgen wij voor een soepele ervaring. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte en onze uitgebreide support staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze tevredenheidsgarantie en hoge klantbeoordelingen verzekeren u van een succesvolle samenwerking.

Biografie van Koen Jansen

Koen Jansen, alias Diggy Dex, is al meer dan tien jaar een prominente figuur in de Nederlandse hiphop. Zijn carrière begon bij het collectief D.A.C. en groeide uit tot een succesvolle solo-act na zijn debuut ‘Verhalen Vanuit De Sofa’. Met zijn tweede album ‘Mayonaise Voor De Ziel’ toonde hij zijn veelzijdigheid en creativiteit. Zijn bekendheid steeg verder met de hit ‘Slaap Lekker (Fantastig Toch)’ en zijn album ‘Lange Nachten, Korte Dagen’, dat de grenzen van hiphop overstijgt.

Koen’s bijdrage aan de film ‘Kankerlijers’ en zijn frequente optredens bij 3FM onderstrepen zijn veelzijdigheid als artiest. Zijn album ‘Do It Yourself’ ontving lovende kritieken en toonde zijn vaardigheid als rapper en storyteller. Met zijn energieke liveshows, ondersteund door getalenteerde muzikanten, blijft hij een boeiende figuur in de Nederlandse muziekscene.

Koen’s inzet voor muziek en onderwijs, zijn ervaring met het opleuken van congressen en zijn vermogen om zijn observaties in muziek te vertalen, maken hem een uitzonderlijke spreker en dagvoorzitter. Zijn lessen aan de Rockacademie en ‘Rap Op Maat’-optredens illustreren zijn passie voor muziek en onderwijs. Met referenties van diverse vooraanstaande organisaties, is Koen Jansen een garantie voor een memorabele en inspirerende bijdrage aan uw evenement.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Koen Jansen

Schrijf een review

Video met Koen Jansen

Meer informatie & boekingen

Koen Jansen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Koen Jansen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers