Tom van ’t Hek was eigenlijk voorbestemd om huisarts te worden. Maar zijn grote passie is altijd de hockeysport geweest. In september 1976 maakte hij in het Poolse Poznan zijn debuut voor de Nederlandse hockeyploeg. In totaal speelde Van ’t Hek zestien jaar in het Nederlands hockeyelftal. De behendige linkerspits heeft maar liefst 221 interlands op zijn naam staan. In zijn hockeycarrière werd hij Nederlands kampioen, twee keer Europees kampioen en Wereldkampioen.

Coach
Na zijn carrière als hockeyer, werkte Van ’t Hek vijf jaar als huisarts. Toch bleef de hockeysport kriebelen. Dus toen hij in 1994 de kans kreeg om als bondscoach van de dameshockeyploeg aan de slag te gaan, ging hij hier volledig voor. Zes jaar lang vervulde Van ’t Hek de rol van bondscoach. Onder zijn leiding wonnen de dames onder andere de zilveren medaille bij het wereldkampioenschap in Utrecht, de Champions Trophy in Amstelveen en de bronzen medaille bij de Olympische Spelen in Sydney.

Carrièreswitch

In 1995 begint Tom van ’t Hek met het presenteren van radioprogramma’s. Op Radio 1 presenteerde hij onder andere ‘Het Hek van de Dam’, ‘Radio Tour de France’ en de zondagmiddageditie van ‘NOS Langs de Lijn’. In juni 2013 maakt Van ’t Hek de overstap naar BNR Nieuwsradio, waar hij elke ochtend het programma ‘De Ochtendspits’ presenteert.

Gastspreker en dagvoorzitter

Daarnaast is Van ’t Hek al vele jaren een zeer gewaardeerde dagvoorzitter, discussieleider en (gast)spreker. De combinatie van zijn brede maatschappelijke interesse, sportieve achtergrond en sterke vocabulaire zorgen ervoor dat Van ’t Hek snel contact maakt met zijn publiek en hen van begin tot eind weet te boeien.

Wilt u gebruikmaken van de expertise van Tom van ’t Hek? Vraag dan gerust aanvullende informatie aan. Onze vakkundige accountmanagers leggen u graag uit hoe het boeken van onze sprekers in zijn werk gaat.

© Quality Bookings – Almere

Tom van t Hek spreekt graag over:

Tom van t Hek boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tom van t Hek. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21