20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tom van t Hek

Tom van t Hek als spreker boeken

Tom van ’t Hek is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een inspirerende en getalenteerde spreker voor uw evenement. Met zijn ruime ervaring in de sportwereld en de media weet Tom van ’t Hek als geen ander een boodschap over te brengen. Op deze pagina ontdekt u alles wat u moet weten over Tom van ’t Hek en waarom u hem als spreker zou moeten boeken voor uw volgende evenement.

Tom van t Hek

Huisarts, tophockeyer en bondscoach

Tom van ’t Hek heeft een brede expertise op het gebied van sport en media. Deze twee werelden hebben veel met elkaar gemeen en Tom weet als geen ander hoe ze elkaar kunnen versterken. Tijdens zijn lezingen neemt hij je mee in de wereld van de topsport en laat hij zien hoe de media een rol speelt in het leven van een topsporter. Daarnaast geeft hij een kijkje achter de schermen bij de verschillende radio- en televisieprogramma’s waar hij aan heeft meegewerkt. Hiermee biedt hij een uniek perspectief dat je nergens anders zult vinden.

Tom van ’t Hek als dagvoorzitter

Wanneer je op zoek bent naar een ervaren en charismatische dagvoorzitter, is Tom van ’t Hek de perfecte keuze voor jouw evenement. Met zijn jarenlange ervaring in de media, de sportwereld en het sprekersvak, heeft hij alle vaardigheden in huis om jouw evenement soepel en professioneel te leiden.

Als dagvoorzitter is Tom van ’t Hek in staat om de rode draad van het evenement vast te houden, ongeacht het thema of de sprekers. Hij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de gasten zich betrokken en geïnformeerd voelen. Zijn warme en welbespraakte manier van communiceren creëert een prettige sfeer, waarbij hij het publiek moeiteloos meeneemt in het verhaal van de dag.

Met zijn achtergrond als tophockeyer en coach heeft Tom van ’t Hek geleerd om snel te schakelen en adequaat in te spelen op onverwachte situaties. Deze vaardigheden komen hem als dagvoorzitter uitstekend van pas. Hij weet hoe hij het publiek moet boeien en betrekken bij het programma, en hoe hij de interactie tussen sprekers en publiek kan bevorderen.

Daarnaast beschikt Tom van ’t Hek over een uitgebreid netwerk in de sportwereld en de media, wat een extra dimensie geeft aan zijn rol als dagvoorzitter. Hij kan interessante anekdotes en inzichten delen, en indien gewenst gastsprekers uitnodigen die een waardevolle bijdrage leveren aan het evenement.

Tom van ’t Hek inhuren voor een lezing

Als je geïnteresseerd bent in het inhuren van Tom voor een lezing, dan kun je direct contact opnemen met Quality Bookings. Via onze website heb je direct contact met ruim 1070 sprekers, waaronder Tom van ’t Hek. Wij bieden exclusief management van meer dan 140 sprekers en zorgen altijd voor de beste match voor jouw evenement. Binnen 24 uur ontvang je van ons een scherpe offerte en je kunt ervoor kiezen om een boekingsgarantie af te sluiten, zodat je zeker weet dat je boeking in goede handen is.

Biografie van Tom van ’t Hek

Tom van ’t Hek is geboren in 1958 en heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Als voormalig Nederlands tophockeyer heeft hij zestien jaar gespeeld in het Nederlands XI-tal en voor Kampong. Hiermee heeft hij meerdere kampioenschappen gewonnen, waaronder het Nederlands kampioenschap, het Europees kampioenschap, en het Wereldkampioenschap. Daarnaast is hij ook twee keer Europees- en Wereldkampioen geworden en heeft hij één keer de Europacup I gewonnen.

Na zijn carrière als speler werd Tom trainer en coach. Hij heeft de dames van Kampong naar twee landstitels en éénmaal de Europacup I geleid. Ook was hij bondscoach van het Nederlands dames team, waarmee zij in 1995 Europees kampioen werden en in 1996 een bronzen medaille wonnen tijdens de Olympische Spelen in Atlanta. Tijdens het WK in Utrecht in 1998 haalden de dames een zilveren medaille en in 1999 wonnen zij weer een gouden medaille tijdens het EK in Duitsland. In 2000 veroverden zij de Champions Trophy en tijdens de Olympische Spelen van Sydney in 2000 wonnen zij andermaal een bronzen medaille.

Naast zijn carrière in de sportwereld is Tom van ’t Hek ook actief geweest in de media. Hij presenteerde bij BNR Nieuwsradio De Ochtendspits van 2013 tot de zomer van 2016 en is sinds februari 2018 weer te horen bij Langs de Lijn op NPO Radio 1. Daarnaast was hij te zien bij NOS Studio Voetbal en was hij één van de vaste tafelgasten.

Tegenwoordig treedt Tom op als gastspreker en dagvoorzitter en is hij ambassadeur voor de Stichting Mont Ventoux, die zich inzet voor de kankerbestrijding. Met zijn brede maatschappelijke en sportieve kennis én zijn sterke vocabulaire weet Tom van ’t Hek de juiste sfeer te scheppen tijdens zijn lezingen. Hij is een ervaren dagvoorzitter, gastspreker en gespreksleider die jouw evenement ongetwijfeld naar een hoger niveau zal tillen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tom van t Hek

Schrijf een review

Video met Tom van t Hek

Meer informatie & boekingen

Tom van t Hek inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tom van t Hek
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers