20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sylvie Meis

Sylvie Meis als spreker boeken

Wanneer je Sylvie Meis als gastspreker boekt, haal je niet alleen een bekend gezicht in huis, maar ook een bron van inspiratie en expertise. Sylvie Meis, een veelzijdige persoonlijkheid bekend van televisie en ondernemerschap, biedt een unieke mix van entertainment, motivatie en levenslessen. Haar onderwerpen variëren van persoonlijke ontwikkeling tot ondernemerschap en van mode tot haar ervaringen in de entertainmentindustrie. Sylvie’s vermogen om haar persoonlijke verhalen te verbinden met universele thema’s maakt haar lezingen herkenbaar en inspirerend voor een breed publiek.

Sylvie Meis

Personality & influencer

Sylvie Meis als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Sylvie Meis een extra dimensie naar jouw evenement. Met haar charisma, ervaring voor de camera en haar natuurlijke flair voor presenteren, weet ze als geen ander hoe ze een evenement soepel moet laten verlopen. Sylvie is bedreven in het leiden van discussies over een breed scala aan onderwerpen, van mode en lifestyle tot zakelijke en maatschappelijke kwesties. Haar vermogen om een gesprek levendig en boeiend te houden, gecombineerd met haar professionele houding, maakt haar de ideale keuze voor evenementen die een vleugje glamour en diepgang vereisen.

Over mode en entertainment

Sylvie Meis is een autoriteit als het gaat om mode en entertainment. Haar ervaringen in de modewereld en haar tijd voor en achter de camera geven haar een uniek perspectief dat ze deelt in haar lezingen. Sylvie spreekt over de dynamiek van de mode-industrie, de uitdagingen en kansen binnen de entertainmentsector, en biedt inzichten in persoonlijke branding. Deze onderwerpen zijn bijzonder relevant in een tijd waarin imago en media een steeds grotere rol spelen in zowel persoonlijke als professionele contexten. Sylvie’s lezingen bieden praktische tips en inspirerende verhalen die zowel individuen als bedrijven kunnen motiveren.

Sylvie Meis inhuren voor een lezing

Het inhuren van Sylvie Meis voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Contacteer ons team bij Quality Bookings en wij zorgen voor een all-inclusive offerte binnen 24 uur. We bespreken jouw specifieke wensen en behoeften, waarna we samen de details van de boeking afstemmen. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat het hele proces van boeking tot evenement soepel verloopt. Met onze 20 jaar expertise in de branche, zorgen we ervoor dat Sylvie Meis jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

Biografie van Sylvie Meis

Sylvie Meis, geboren op 13 april 1978 in Breda, Nederland, heeft zich ontwikkeld tot een van de meest herkenbare en invloedrijke figuren in de Nederlandse en internationale entertainmentindustrie. Ze begon haar carrière als model, maar werd al snel een bekend televisiegezicht door haar werk als presentatrice voor MTV en andere grote netwerken.

Naast haar televisiecarrière, heeft Sylvie zich ook op de modewereld gericht. Ze heeft samengewerkt met verschillende high-end modemerken en heeft zich gevestigd als een mode-icoon. Haar stijl en elegantie zijn voor velen een inspiratiebron geworden.

Sylvie’s persoonlijke leven heeft vaak de aandacht getrokken van de media. Haar strijd en overwinning op kanker in 2009 heeft haar veranderd in een symbool van kracht en veerkracht. Deze ervaring heeft haar geholpen om anderen te inspireren en te motiveren, wat duidelijk naar voren komt in haar lezingen en publieke optredens.

Naast haar werk in mode en televisie, heeft Sylvie zich ook gewaagd aan ondernemerschap. Ze heeft succesvolle zakelijke ondernemingen opgezet en beheerd, wat haar een bron van kennis en inspiratie maakt voor aspirant-ondernemers.

Sylvie’s reis van een klein stadje in Nederland naar internationaal succes is een verhaal van vastberadenheid, hard werken en het overwinnen van tegenslagen. Haar lezingen zijn niet alleen een weerspiegeling van haar professionele prestaties, maar ook van haar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Door haar brede scala aan ervaringen en successen is Sylvie Meis een veelgevraagde spreker. Ze is in staat om een breed scala aan onderwerpen aan te snijden, van persoonlijke ontwikkeling tot professionele groei, en van mode tot media. Met haar boeiende persoonlijkheid en inspirerende verhalen is Sylvie Meis een uitstekende keuze voor elk evenement of conferentie.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Duits, Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 10.000 en hoger

Reviews over Sylvie Meis

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Sylvie Meis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sylvie Meis
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers