Kristina Bozilovic

Voormalig videojockey Kristina Bozilovic, dochter van Servische ouders, is gezegend met een beeldschoon uiterlijk en een aangeboren gevoel voor stijl. Bedrijven die haar boeken als presentator, geven hun evenement klasse en uitstraling.

Levendig model
Als dochter van restauranthouders van Servische afkomst, groeit Kristina Bozilovic op in Huissen bij Arnhem. Zij is een levendig meisje dat dol is op alles wat met televisie, acteren, zingen en dansen te maken heeft. In het restaurant van haar ouders leert zij bovendien met mensen werken, organiseren en leiding geven. Kristina volgt een managementopleiding aan de Middelbare Hotelschool en neemt daarna de bedrijfsvoering van het restaurant van haar ouders voor haar rekening. Geleidelijk groeit haar interesse voor mode en modellenwerk; Kristina Bozilovic schrijft zich in bij diverse castingbureaus en werkt vervolgens regelmatig als model.

VJ en bladenmaakster
De belangstelling voor mode, muziek en televisie leidt er in 2001 toe dat Kristina Bozilovic bij muziekzender TMF/MTV solliciteert. Zij wordt een populaire VJ en presenteert onder meer wekelijks het programma Movie Special. Vanaf 2003 verzorgt Kristina bij RTL 4 de presentatie van diverse programma’s van de Staatsloterij. Verder is zij te zien in het ochtendprogramma Lijn 4 en het actualiteitenmagazine 4 in het land. Sinds 2008 werkt Kristina bij het tijdschrift Talkies, een glossy lifestyle magazine, waarin luxe en kwaliteit van leven centraal staan. Inmiddels is zij hoofdredacteur van het tweemaandelijkse blad dat vooral bericht over mode, reizen, lichaamsverzorging, feesten en culinaire zaken.

Feesten en evenementen in het land weet de mooie Kristina Bozilovic steeds smaakvol en professioneel te presenteren.

Kristina Bozilovic spreekt graag over:

Kristina Bozilovic boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Kristina Bozilovic. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21