20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kristina Bozilovic

Kristina Bozilovic als spreker boeken

Bent u op zoek naar een gastspreker die niet alleen inspireert, maar ook een diepgaande kennis heeft van ondernemerschap en media? Dan is Kristina Bozilovic de ideale keuze voor uw evenement. Als ervaren ondernemer en voormalig hoofdredacteur van een toonaangevend lifestylemagazine, brengt Kristina een schat aan ervaring en inzichten mee. Haar lezingen, doorspekt met persoonlijke anekdotes en professionele inzichten, zijn een bron van inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in de dynamische wereld van media en ondernemen.

Kristina Bozilovic

Editor in Chief - Talkies Magazine

Over ondernemerschap en media

Kristina Bozilovic neemt haar publiek mee op een reis door de wereld van ondernemerschap en media. Ze belicht de uitdagingen en kansen in deze snel veranderende sectoren. Haar lezingen gaan in op thema’s als innovatie, branding, en de impact van digitale transformatie op traditionele media. Kristina’s unieke inzichten zijn waardevol voor bedrijven die zich willen aanpassen aan de moderne consument en voor iedereen die interesse heeft in de snijvlakken tussen media, marketing, en ondernemerschap. Haar ervaringen als succesvol ondernemer en media-expert vormen een solide basis voor boeiende en leerzame presentaties.

Kristina Bozilovic inhuren voor een lezing

Het boeken van Kristina Bozilovic voor uw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. Wanneer u contact opneemt met Quality Bookings, ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Ons All-Inclusive tarievenbeleid zorgt ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn. Ons team biedt uitgebreide support tijdens het gehele boekingsproces, van eerste aanvraag tot na de lezing. De tevredenheidsgarantie van Quality Bookings zorgt ervoor dat u met vertrouwen Kristina kunt inhuren voor uw evenement.

Biografie van Kristina Bozilovic

Kristina Bozilovic is een naam die synoniem staat voor succes en innovatie in de Nederlandse mediawereld. Haar carrière begon in de journalistiek, waar ze al snel uitgroeide tot een gerespecteerde naam. Kristina’s passie voor media en ondernemerschap leidde haar naar de rol van hoofdredacteur van een toonaangevend lifestylemagazine. In deze functie heeft ze het tijdschrift getransformeerd en aangepast aan de eisen van het digitale tijdperk, waarbij ze de lezersbasis aanzienlijk heeft vergroot en het merk heeft versterkt.

Naast haar werk in de media, heeft Kristina zich ook bewezen als een succesvol ondernemer. Ze heeft meerdere bedrijven opgericht en geleid, waarbij ze altijd heeft gefocust op innovatie en duurzaamheid. Haar bedrijven zijn niet alleen commercieel succesvol, maar hebben ook een positieve impact op de gemeenschap en de omgeving.

Kristina’s inzichten in zowel de media als het ondernemerschap zijn gebaseerd op haar rijke ervaring in deze velden. Ze heeft een uniek perspectief op de uitdagingen en kansen die beide sectoren bieden in het huidige tijdperk. Met haar dynamische persoonlijkheid en boeiende presentatiestijl weet ze haar publiek te boeien en te inspireren.

Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en aangepast aan het publiek. Kristina gelooft sterk in de kracht van verhalen vertellen en gebruikt persoonlijke anekdotes om haar boodschap over te brengen. Ze weet als geen ander hoe ze haar ervaringen en lessen kan delen op een manier die zowel boeiend als leerzaam is.

Met Kristina Bozilovic als spreker op uw evenement, bent u verzekerd van een sessie vol inzichten, inspiratie en praktische adviezen. Haar vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren maakt haar een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen en publiek. Of het nu gaat om een bedrijfsconferentie, een educatief seminar of een netwerkevenement, Kristina zal een onvergetelijke indruk achterlaten op uw publiek.

In de wereld van media en ondernemerschap heeft Kristina Bozilovic een reputatie opgebouwd als een vooruitstrevende denker en doener. Haar lezingen reflecteren haar passie voor deze sectoren en haar toewijding om anderen te inspireren en te motiveren. Met haar ervaring, expertise en dynamische persoonlijkheid is Kristina Bozilovic een uitstekende keuze voor elke organisatie die op zoek is naar een spreker die niet alleen inspireert, maar ook praktische inzichten biedt.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Kristina Bozilovic

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Kristina Bozilovic inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Kristina Bozilovic
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers