Tess Milne begint haar carrière als VJ bij TMF. In 2011 maakt zij de overstap naar de zender MTV.

Bij MTV presenteert Tess ‘Money Makers’ en ‘MTV Was Here’. Voor het spraakmakende MTV programma ‘Love for Sale’ mag ze zelfs bij Pauw & Witteman aanschuiven.

Tess wordt opgemerkt door andere zenders en gaat items maken voor ‘Miljoenenjacht’ bij RTL en voor Veronica het programma ‘De Fukkers’.

In 2012 presenteert ze onder andere het programma ‘Sterren Springen’ samen met Gerald Joling, waarin bekende Nederlanders schoonspringen. Ook was Tess te zien als fanatieke deelnemer van ‘Expeditie Robinson’. Eind 2012 werd ze door FHM uitgeroepen als mooiste vrouw van Nederland.

In 2014 maakt Tess de overstap naar Veronica waar ze, als het gezicht van Veronica, onder andere items maakt voor het programma ‘Nachtwacht’, ‘Ibiza Day& Night’ en ‘Roadtrippers’. Daarnaast is de veelzijdige Tess ook te zien in ‘Inside Gamers’ als presentatrice, waar ze de nieuwste games bespreekt en vooruit blikt op nieuwe releases.

Ook doet ze in het najaar van 2014 mee aan het avonturenprogramma ‘Atlas’ waarbij ze Suriname doorkruist.

In 2015 komt Tess met een nieuw online programma ‘TESSten’. Hierin test

Tess een overschot aan onbeantwoorde vragen. In het RTL5 programma, ‘Wie Is De Sjaak’ reist Tess het land door op zoek naar mensen die bizarre, grappige en gênante opdrachten willen uitvoeren. Verder is ze te zien in het programma Roadtrippers waarin zij het opneemt tegen het team van Stuk TV. Zij zullen twee weke lang gaan reizen door Amerika, wie er in twee weken tijd de meeste kilometers aflegt is de winnaar. Het programma is te zien op RTL5 en zal ook te zien zijn via het YouTube-kanaal van StukTV en RTL XL.

Tess Milne spreekt graag over:

Tess Milne boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tess Milne. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21