20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tess Milne

Tess Milne als spreker boeken

Op zoek naar een veelzijdige en inspirerende gastspreker? Dan is Tess Milne een uitstekende keuze. Met haar achtergrond in televisiepresentatie en acteerwerk brengt Tess een unieke mix van ervaring, charisma en inzicht naar elk evenement. Haar spreekonderwerpen variëren van mediaproductie tot persoonlijke ontwikkeling, waarbij ze boeiende verhalen en praktische tips deelt. Tess weet haar publiek te boeien met haar energie en passie, waardoor ze een onvergetelijke indruk achterlaat.

Tess Milne

Presentatrice

Tess Milne als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Tess Milne meer dan alleen haar vaardigheden als spreker. Ze heeft een natuurlijk talent voor het leiden van discussies en het betrekken van het publiek bij de gesprekken. Tess is bijzonder bekwaam in thema’s als creativiteit, innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Ze weet als geen ander hoe ze een evenement soepel kan laten verlopen, terwijl ze tegelijkertijd een levendige en interactieve sfeer creëert.

Over mediaproductie en innovatie

Tess Milne is een expert op het gebied van mediaproductie en innovatie. In haar lezingen deelt ze waardevolle inzichten over de snel veranderende wereld van media. Ze bespreekt onderwerpen zoals de impact van technologie op mediaproductie, contentcreatie en de toekomst van digitale platforms. Tess biedt een fascinerende blik op hoe bedrijven en individuen kunnen innoveren en succesvol zijn in het hedendaagse medialandschap.

Tess Milne inhuren voor een lezing

Het boeken van Tess Milne voor een lezing is een eenvoudige en duidelijke procedure. Contact opnemen met Quality Bookings is de eerste stap. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste lezing en het plannen van de details. We bieden all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie, zodat u zorgeloos kunt genieten van een inspirerende lezing door Tess.

Biografie van Tess Milne

Tess Milne, geboren op 2 januari 1988 in Alkmaar, is een Nederlandse televisiepresentatrice en actrice die bekendheid verwierf door haar werk bij MTV en later bij diverse Nederlandse televisieprogramma’s.

Milne groeide op in een creatief gezin en ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor de podiumkunsten. Na haar middelbare school studeerde ze aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, waar ze zich specialiseerde in theater en presentatie. Haar natuurlijke charisma en flair voor het podium maakten haar een ideale kandidaat voor televisiewerk.

In 2009 kreeg Tess Milne haar grote doorbraak als VJ bij MTV Nederland. Hier presenteerde ze verschillende programma’s en werd al snel een bekend gezicht in de Nederlandse media. Haar tijd bij MTV stelde haar in staat om waardevolle ervaring op te doen in de snel evoluerende wereld van mediaproductie en om een netwerk van contacten in de industrie op te bouwen.

Na haar tijd bij MTV, maakte Tess de overstap naar mainstream Nederlandse televisie, waar ze verscheidene programma’s presenteerde voor zenders als Veronica en KRO-NCRV. Haar natuurlijke presentatiestijl en vermogen om met een breed scala aan onderwerpen om te gaan, maakten haar snel een geliefde onder het Nederlandse publiek.

Naast haar televisiewerk heeft Tess Milne zich ook verdiept in acteren. Ze heeft meegewerkt aan verschillende televisieseries en films, wat haar vaardigheden en veelzijdigheid als performer verder heeft uitgebreid.

Tess Milne’s ervaringen in zowel televisie als film hebben haar unieke inzichten en kennis verschaft die ze graag deelt in haar lezingen en presentaties. Haar onderwerpen variëren van de technische aspecten van mediaproductie tot persoonlijke ontwikkeling en zelfverbetering. Met haar boeiende manier van spreken en vermogen om haar publiek te betrekken, is Tess Milne een uitstekende keuze voor elk evenement.

Door haar achtergrond in de media en haar ervaring als presentatrice en actrice brengt Tess een unieke mix van professionaliteit, inzicht en entertainmentskills naar haar lezingen. Ze is in staat om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, waardoor ze een ideale spreker is voor een breed scala aan evenementen.

Naast haar werkzaamheden in de media zet Tess zich ook in voor verschillende maatschappelijke doelen. Ze is een fervent voorvechter van vrouwenrechten en zet zich in voor diverse liefdadigheidsinstellingen. Deze passie voor maatschappelijke betrokkenheid komt ook naar voren in haar presentaties, waar ze vaak spreekt over het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid en persoonlijke groei.

Al met al is Tess Milne een veelzijdige, boeiende en inspirerende spreker, die met haar ervaring, kennis en passie elk evenement naar een hoger niveau tilt. Haar vaardigheden als presentatrice, gecombineerd met haar diepgaande kennis van mediaproductie en haar persoonlijke verhaal, maken haar tot een uitstekende keuze voor uw volgende evenement. Met Tess Milne bent u verzekerd van een memorabele en inspirerende ervaring.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tess Milne

Schrijf een review

Video met Tess Milne

Meer informatie & boekingen

Tess Milne inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tess Milne
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers