Esther van Maanen

Esther van Maanen werkt in binnen- en buitenland als gevierd hair & make-up artist. Zij is te boeken als spreker over mode en styling.

In Nederlandse en buitenlandse modebladen,  zoals RED, Cosmpolitan ,Elegance, Avant Garde en Vision, is regelmatig werk van Esther van Maanen te zien. Zij verleent haar medewerking aan merken als Louis Vuitton, Mart Visser en SuperTrash, aan commercials van grote bedrijven en aan videoclips van verschillende artiesten.

Inspiratie
Een groot deel van haar inspiratie en ervaring haalt Esther van Maanen uit de internationale modeweken in Milaan, Berlijn en Parijs. In het team van Luigi Murenu werkt zij backstage voor bijvoorbeeld Viktor&Rolf, Gucci ,YSL en Valentino. Ze is ook chef de cabine van het haarteam voor de shows van Calvin Klein tijdens de Berlin International Fashion Week. Van 2006 tot 2009 werkt Esther als colour coach voor The Bodyshop;  in die hoedanigheid geeft zij trainingen in Nederland, België en Luxemburg in de make up ‘looks  & techniques’ voor het seizoen. Van 2005 tot 2010 is Esther als creative educator werkzaam bij B academy en geeft zij verschillende cursussen en masterclasses in haar heeft gegeven. Zij treedt ook op als ambassadeur voor de in 2009 door Ellis Faas gelanceerde make-up-lijn, Ellis Faas Cosmetics. En sinds 2010 is Esther te zien in het tv-programma 10 jaar jonger in 10 dagen, waar zij als Look Coach kritisch kijkt naar de conditie van huid en haar van de deelnemers en handige tips geeft.

Esther van Maanen is te boeken als spreker over make-up, mode en styling.

Esther van Maanen spreekt graag over:

Esther van Maanen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Esther van Maanen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21