20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sander Schaepman

Sander Schaepman als spreker boeken

Sander Schaepman is een naam die resoneert met autoriteit en expertise op het gebied van veiligheid, ondermijning, leiderschap en integriteit. Met een indrukwekkende carrière bij de politie en bekendheid als recherchechef in het populaire tv-programma HUNTED, waar deelnemers uit handen proberen te blijven van een opsporingsteam, brengt Sander een schat aan ervaring en inzichten die elk publiek kunnen boeien. Zijn unieke perspectief, gevormd door 35 jaar ervaring in leidinggevende functies binnen de politie, internationale samenwerkingen, en zijn rol in crisissituaties, maakt hem een onmisbare spreker voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar diepgang en authenticiteit in thema’s als veiligheid en leiderschap.

Sander Schaepman

Leiderschap & veiligheid

Als gastspreker brengt Sander Schaepman niet alleen zijn kennis over veiligheid en ondermijning, maar ook zijn persoonlijke ervaringen van leiderschap in de meest uitdagende omstandigheden. Zijn lezingen bieden niet alleen theoretische inzichten maar zijn doorspekt met praktijkvoorbeelden uit zijn rijke carrière. Dit maakt zijn presentaties niet alleen leerzaam maar ook uitermate boeiend en inspirerend. Sander’s vermogen om complexe materie toegankelijk te maken voor een breed publiek, gecombineerd met zijn politiek-bestuurlijke sensitiviteit, maakt hem de ideale spreker voor congressen en seminars die diepte zoeken in de onderwerpen veiligheid, ondermijning, leiderschap en integriteit.

Over ondermijning en veiligheid

Ondermijning en veiligheid zijn thema’s die in onze maatschappij steeds belangrijker worden. Sander Schaepman biedt een unieke kijk op deze onderwerpen, gebaseerd op jarenlange ervaring in het veld. Hij bespreekt de complexiteit van ondermijning en de impact ervan op de samenleving, en biedt concrete handvatten om hiermee om te gaan. Van het belang van integriteit binnen organisaties tot strategieën voor effectief crisismanagement, Sander belicht diverse aspecten die van cruciaal belang zijn voor het waarborgen van veiligheid. Zijn lezingen bieden een diepgaand inzicht in hoe ondermijning werkt, de uitdagingen in veiligheidsmanagement en de ethische overwegingen die bij leiderschap komen kijken.

Sander Schaepman inhuren voor een lezing

Het inhuren van Sander Schaepman voor een lezing is een besluit dat uw evenement naar een hoger niveau tilt. Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van een soepel boekingsproces. Daarom zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur een offerte ontvangt, met all-inclusive tarieven en uitgebreide support gedurende het hele proces. Onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Het boeken van Sander is een stap naar een evenement dat niet alleen informeert maar ook inspireert.

Biografie van Sander Schaepman

Sander Schaepman’s loopbaan bij de politie, waar hij 35 jaar in diverse leidinggevende functies heeft gewerkt, vormt de basis van zijn diepgaande kennis en ervaring. Zijn werkzaamheden varieerden van operationeel tot strategisch niveau, waaronder bij internationaal opererende Kernteams Zware Georganiseerde Criminaliteit. Deze ervaringen, gecombineerd met zijn samenwerkingen met verschillende internationale opsporingsdiensten en lokale werkzaamheden in onder meer West-Europa, Libanon, Turkije en Colombia, hebben hem een uniek perspectief gegeven op het gebied van veiligheid en crisismanagement.

Zijn bekendheid bij het grote publiek verwierf hij als recherchechef in het tv-programma HUNTED, een rol die zijn expertise en charismatische aanwezigheid op het scherm benadrukt. Naast zijn televisiewerk zet Sander zijn passie voor ethiek en kennis op het gebied van veiligheid voort in zijn rollen als bestuurs- en directieadviseur en leidinggevende van crisisorganisaties.

Zijn toewijding aan het verbeteren van veiligheid en integriteit in de samenleving, gecombineerd met zijn vermogen om zijn uitgebreide kennis en ervaringen op een toegankelijke en boeiende manier over te brengen, maakt Sander Schaepman een uitzonderlijke spreker en adviseur. Zijn lezingen zijn een bron van inspiratie en inzicht voor iedereen die geïnteresseerd is in de thema’s veiligheid, ondermijning, leiderschap, en integriteit.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Sander Schaepman

"Hij paart een filosofische benadering aan een pragmatische aanpak. Ik kan hem van harte aanbevelen als coach voor zowel groepen als individuen. "

― Robert Schoemacher

"Niet alleen bood Sander een uitdagende training, maar hij heeft binnen zeer korte tijd ons allen aan het denken kunnen zetten, kunnen stimuleren op positieve wijze zaken maar vooral elkaar te benaderen en het team absoluut hechter gemaakt. Een bijzonder getalenteerd persoon die eigenschappen van personen doorziet, patronen herkent, aanspreekt en kan doorbreken. Absoluut een topervaring en ik zou hem zeker aanraden!"

― Caroline Verhoeve
Schrijf een review

Video met Sander Schaepman

Meer informatie & boekingen

Sander Schaepman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sander Schaepman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers