Al van jongs af aan wist Marcel Maijer dat hij sportjournalist wilde worden. Voor hem is sport, met winnen, verliezen en strijden, een metafoor voor het leven. Mensen die Marcel Maijer inhuren als spreker ontmoeten iemand met een ontspannen houding, die de zaal ontdooit en interactie creëert.

Sportjournalist
Marcel Maijer begon zijn carrière als sportjournalist bij de Amsterdamse stadszender AT5. Na ruim zes jaar stapte hij over naar Sport7 om daar eindredacteur te worden van het programma Tafel van Zeven. Nadat de nieuwe zender al snel weer van de buis verdween, ging Maijer voor RTL werken. In eerste instantie werd hij sportverslaggever bij RTL Nieuws.

Vanaf 2001 kreeg hij als presentator zijn eigen programma’s. Maijer presenteerde sindsdien de Volvo Ocean Race, Wimbledon, MotoGP en buitenlands voetbal. Sinds 2011 neemt hij ook de uitzendingen van RTL7 Darts  voor zijn rekening. Ook heeft hij in het verleden tijdens de Tour de Frans op locatie reportages en interviews gemaakt.

Wilt u Marcel Maijer inhuren als spreker? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Marcel Maijer spreekt graag over:

Marcel Maijer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marcel Maijer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21