20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Marcel Maijer - Journalist en televisiepresentator

Marcel Maijer als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een inspirerende gastspreker die uw evenement een onvergetelijke impuls kan geven, dan is Marcel Maijer de perfecte keuze. Met zijn jarenlange ervaring in de journalistiek en als presentator, brengt Marcel een schat aan kennis en charisma naar uw podium. Hij staat bekend om zijn vermogen om complexe onderwerpen op een boeiende en toegankelijke manier te presenteren, waardoor hij ideaal is voor een breed scala aan evenementen en publieken.

Marcel Maijer

Journalist en televisiepresentator

Marcel Maijer als dagvoorzitter boeken

Marcel Maijer is niet alleen een getalenteerde spreker, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Zijn ervaring in de media heeft hem een uniek inzicht gegeven in hoe je een verhaal effectief kunt vertellen en een discussie kunt leiden. Marcel blinkt uit in het faciliteren van dialogen, het aansturen van panelgesprekken en het betrekken van het publiek bij de onderwerpen. Zijn expertise in de journalistiek zorgt ervoor dat hij zich snel kan verdiepen in diverse thema’s, van politiek en maatschappij tot technologie en innovatie.

Over journalistiek en media

De wereld van journalistiek en media is continu in beweging en Marcel Maijer staat midden in deze dynamische omgeving. Als expert op dit gebied kan hij boeiende lezingen geven over de impact van media op onze samenleving, de ethiek van journalistiek, en de veranderende aard van nieuws in het digitale tijdperk. Zijn lezingen bieden een diep inzicht in hoe nieuws wordt gemaakt, verspreid en geconsumeerd, en zijn bijzonder relevant in een tijd waarin informatievoorziening en mediawijsheid van cruciaal belang zijn.

Marcel Maijer inhuren voor een lezing

Het inhuren van Marcel Maijer voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring dankzij Quality Bookings. Ons boekingsproces is ontworpen om alle drempels weg te nemen, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement. Contacteer ons team en wij zorgen binnen 24 uur voor een offerte. Met onze all-inclusive tarieven komt u niet voor verrassingen te staan, en onze uitgebreide support garandeert een soepele samenwerking van begin tot eind.

+ lees meer

Biografie van Marcel Maijer

Marcel Maijer is een van de meest herkenbare gezichten in de Nederlandse journalistiek, bekend om zijn scherpe interviewstijl, diepgaande analyses en charismatische presentatie. Zijn carrière begon bij lokale omroepen, waar hij al snel opviel door zijn talent voor verhalen vertellen en zijn natuurlijke affiniteit met de camera.

Marcel’s reis in de media-industrie heeft hem door verschillende rollen geleid, van verslaggever tot presentator. Hij heeft gewerkt voor toonaangevende nieuwsprogramma’s en heeft meerdere grote evenementen en shows gepresenteerd. Zijn vermogen om complexe onderwerpen te vertalen naar boeiende verhalen heeft hem geliefd gemaakt bij een breed publiek.

Naast zijn werk op televisie heeft Marcel zich ook ingezet voor het onderwijs, door zijn ervaringen en inzichten te delen met de volgende generatie journalisten. Hij is een veelgevraagd spreker op scholen en universiteiten, waar hij studenten inspireert met zijn passie voor de journalistiek en de media.

Zijn ervaringen in zowel de traditionele als de nieuwe media hebben Marcel een uniek perspectief gegeven op de veranderende aard van nieuws en informatie. Hij benadert onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken en stimuleert zijn publiek om kritisch na te denken over de rol van media in hun leven.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Marcel Maijer
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Marcel Maijer

Meer informatie & boekingen

Marcel Maijer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Marcel Maijer
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers