20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Fabienne de Vries

Fabienne de Vries als spreker boeken

Ben je op zoek naar een gastspreker die niet alleen inspireert maar ook een unieke flair aan jouw evenement toevoegt? Fabienne de Vries, met haar veelzijdige carrière in de entertainmentindustrie, is de perfecte keuze. Op deze pagina ontdek je waarom Fabienne de Vries als spreker boeken een verrijking is voor je event. Je leest over haar expertise in media en entertainment en hoe ze haar ervaringen en inzichten deelt om jouw publiek te boeien.

Fabienne de Vries

Business presentatrice

Over media en entertainment

In de dynamische wereld van media en entertainment is het essentieel om iemand te hebben die zowel de nuances als de grote trends begrijpt. Fabienne de Vries, met haar uitgebreide ervaring in deze branche, is een autoriteit op dit gebied. Kiezen voor een lezing over dit onderwerp betekent dat je publiek inzicht krijgt in de veranderende mediawereld, de invloed van technologie op entertainment en de kunst van persoonlijke branding. Fabienne behandelt onderwerpen als mediawetenschap, de impact van sociale media en de kunst van storytelling, waardoor je publiek een dieper inzicht krijgt in deze fascinerende wereld.

Fabienne de Vries inhuren voor een lezing

Het boeken van Fabienne de Vries voor een lezing is een gestroomlijnd en zorgeloos proces. Het begint met een eenvoudig contact met Quality Bookings, waar je binnen 24 uur een all-inclusive offerte ontvangt. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en te adviseren bij elke stap, waardoor eventuele drempels worden weggenomen. Met onze tevredenheidsgarantie en de gemiddelde beoordeling van 9,0, kun je erop vertrouwen dat jouw keuze voor Fabienne de Vries een succes wordt.

Biografie van Fabienne de Vries

Fabienne de Vries, geboren en getogen in Nederland, begon haar carrière in de schijnwerpers al op jonge leeftijd. Haar reis in de entertainmentwereld is een verhaal van passie, doorzettingsvermogen en veelzijdigheid. Na haar debuut in de muziekindustrie als lid van de meidengroep ‘Champagne’, stapte ze over naar de televisiewereld waar ze naam maakte als VJ bij TMF. Deze periode markeerde het begin van haar opkomst als een invloedrijke figuur in de Nederlandse media.

Haar overstap naar de radio was een natuurlijke progressie in haar carrière. Bij stations als Radio 538 en 100% NL liet ze haar talent als radiopresentatrice zien, waarmee ze een nog groter publiek bereikte. Fabienne’s veelzijdigheid blijkt verder uit haar werk als actrice, waarbij ze in verschillende televisieseries en films verscheen. Haar rol in de populaire serie ‘Onderweg Naar Morgen’ en haar verschijning in de film ‘Costa!’ zijn enkele hoogtepunten.

Maar Fabienne de Vries’ talenten beperken zich niet alleen tot de voor de hand liggende facetten van de entertainmentwereld. Ze heeft ook een sterke interesse in de zakelijke kant van de industrie. Haar inzichten in merkopbouw, mediabeheer en het creëren van een persoonlijk merk zijn uitzonderlijk waardevol. Dit maakt haar niet alleen een entertainer, maar ook een inspirerende zakenvrouw en mentor.

Haar reis in de wereld van media en entertainment is een inspiratiebron voor velen. Fabienne de Vries gebruikt haar ervaringen om in haar lezingen een uniek perspectief te bieden op de uitdagingen en kansen in de snel veranderende media- en entertainmentindustrie. Haar vermogen om haar verhaal op een boeiende en toegankelijke manier te delen, gecombineerd met haar inzichten en ervaringen, maakt haar een uitzonderlijke spreker voor een scala aan evenementen.

Als gastspreker brengt Fabienne de Vries een mix van professionaliteit, charisma en echte inzichten die je evenement naar een hoger niveau tillen. Haar ervaringen in de voorhoede van de media- en entertainmentindustrie, gecombineerd met haar zakelijke inzicht, maken haar een onmisbare aanwinst voor elk evenement. Boek Fabienne de Vries vandaag nog en verzeker je van een onvergetelijke en inspirerende ervaring voor je publiek.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Fabienne de Vries

Schrijf een review

Video met Fabienne de Vries

Meer informatie & boekingen

Fabienne de Vries inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Fabienne de Vries
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers