Fabienne de Vries

Opgroeiend in Amsterdam begon presentatrice Fabienne al vroeg met klassiek en jazzballet. Na een jaar de Hogeschool van de Kunsten te hebben gedaan maakt ze kennis met het medium tv en is een passie geboren. Via het achtergrondkoortje van René Froger belandde ze in de studio’s van Endemol.

Doordat ze zichzelf moet promoten bij de Miss Universe Verkiezing komt presentatrice Fabienne terecht in een uitzending van de locale omroep Radio Ronde Venen. Dit bevalt zo goed dat presentatrice Fabienne gevraagd wordt zelf een programma te maken en na een cursus techniek en presentatie wordt de Fabulous Fab Show gelanceerd.

Fabienne de Vries boeken voor uw evenement?

Fabienne beschikt inmiddels over een rijke tv-ervaring als achtergrondzangeres en danseres. Via een castingbureau komt ze terecht op sets van verschillende programma’s waaronder die van ‘Onderweg naar Morgen’. Bij The Music Factory (TMF) krijgt presentatrice Fabienne een eigen programma ‘Toute Fabienne’ en is ze te zien in de ‘Clipparade’. Samen met drie andere vrouwelijke vj’s vormde ze “The Magnificent Four” en scoorde ook een hit als solo zangeres.

Naast al dit tv-geweld is presentatrice Fabienne ook in het bedrijfsleven actief. Zo presenteert zij regelmatig diverse evenementen en ook grote presentaties tot in het Gelredome, is zij gastvrouw/dagvoorzitter bij symposia en leidt zij graag discussies.

Fabienne de Vries boeken voor uw evenement?

Als pr-vrouw heeft presentatrice Fabienne onlangs haar vuurdoop gehad toen ze gevraagd werd voor de publicitaire begeleiding van de expositie “Footsteps of Elvis” in de Beurs van Berlage, waar ze maarliefst 380 publicaties behaalde in 5 maanden tijd. Als pr-consulente krijgt zij, naast haar tv-werk, meer voet aan de grond in de wereld van de public relations en media planning.

Wilt u presentatrice Fabienne de Vries boeken voor uw zakelijke bijeenkomst?
Neem dan contact op voor een passend voorstel: 036 848 11 21

Fabienne de Vries spreekt graag over:

Fabienne de Vries boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Fabienne de Vries. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21