20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Ruud Hendriks

Ruud Hendriks als spreker boeken

Ruud Hendriks is een gerenommeerde spreker en ondernemer, die een pioniersrol heeft vervuld in de ontwikkeling van commerciële radio en televisie in Nederland. Met zijn uitgebreide ervaring en ondernemersgeest heeft hij een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in de mediawereld en de start-upscene.

Ruud Hendriks

Co-founder van Startupbootcamp

Als een van de grondleggers van commerciële radio en televisie in Nederland heeft Ruud Hendriks de businessplannen geschreven voor succesvolle merken zoals Sky Radio, Radio 10 en RTL Nederland. Bovendien heeft hij acht jaar lang als lid van de Raad van Bestuur bij Endemol een belangrijke rol gespeeld in de groei en ontwikkeling van dit toonaangevende mediabedrijf.

Ruud is mede-oprichter van Startupbootcamp, een wereldwijde accelerator die jaarlijks meer dan 200 startende ondernemingen intensief begeleidt. Daarnaast heeft hij Innoleaps mede-opgericht, een bedrijf dat grote organisaties ondersteunt bij innovatie, en The Talent Institute, dat individuen helpt bij het versnellen van hun groei. Met zijn ondernemerschap heeft Ruud Hendriks aandelen in meer dan 600 bedrijven.

Als veelgevraagd spreker deelt Ruud zijn inzichten en kennis over innovatie, media en ondernemerschap in binnen- en buitenland. Hij heeft innovatietrainingen verzorgd voor vooraanstaande bedrijven zoals de Raden van Bestuur van Unilever Europa, Heineken USA, EnergyAustralia, ING, Schiphol, Rabobank en vele anderen. Met zijn uitgebreide ervaring en expertise weet hij zijn publiek te inspireren en te motiveren.

Ruud Hendriks heeft zijn kennis en ervaring ook vastgelegd in zijn boek “I’m Hungry, 100 tips voor startende ondernemers”, waarin hij uitgebreid schrijft over innovatie. Daarnaast is hij een gewaardeerde columnist bij Emerce en heeft hij een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd, bestaande uit diverse internationale ondernemingen.

Naast zijn huidige activiteiten heeft Ruud Hendriks in het verleden diverse nevenfuncties bekleed. Zo was hij vier jaar lang lid van de Raad van Advies van de Rabobank en twaalf jaar commissaris bij Effecten Bank Stroeve/Theodoor Gilissen Bankiers. Hij heeft als voorzitter van de Raad van Commissarissen ook een belangrijke rol gespeeld bij Radio 538, United Broadcast Facilities en de Stichting Het Nieuwe Parool, en was lid van de Raad van Commissarissen van Eyeworks.

Met zijn verleden als eerste programmadirecteur van RTL Nederland, Managing Director van NBC Europe in Londen en CEO van Sport7, waar hij zich inzette voor verandering en innovatie, heeft Ruud Hendriks een diepgaand begrip van veranderingsprocessen en de toekomst van de televisie. Daarnaast benadrukt hij het belang van creatief ondernemerschap in een snel veranderende wereld.

Ruud Hendriks inhuren als spreker:

Ruud Hendriks is een inspirerende spreker die zijn publiek meeneemt op een boeiende reis door de wereld van innovatie, nieuwe media, veranderingsprocessen en de toekomst van de televisie. Met zijn uitgebreide ervaring, ondernemersgeest en diepgaande kennis weet hij anderen te enthousiasmeren en te stimuleren om het beste uit zichzelf en hun organisaties te halen.

 

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Ruud Hendriks
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Ruud Hendriks inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Ruud Hendriks
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers