20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Barbara van Beukering

Barbara van Beukering als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een gastspreker die zowel inspirerend als ervaren is, dan is Barbara van Beukering de ideale keuze voor uw evenement. Met haar uitgebreide ervaring in de media en als auteur, brengt Barbara een schat aan kennis en inzichten mee naar haar lezingen. Haar vermogen om verhalen te vertellen en ingewikkelde thema’s op een toegankelijke wijze te presenteren, maakt haar een gewilde spreker op verschillende platforms. Barbara’s lezingen richten zich op thema’s zoals leiderschap, vrouwelijk ondernemerschap, en de balans tussen werk en privéleven.

Barbara van Beukering

Presentatrice en dagvoorzitter

Over vrouwelijk leiderschap en ondernemerschap

Vrouwelijk leiderschap en ondernemerschap zijn onderwerpen waar Barbara van Beukering zich intensief mee bezighoudt. In een wereld waar de dynamiek van leiderschap en ondernemerschap snel verandert, biedt Barbara verhelderende inzichten en praktische adviezen. Haar lezingen behandelen onderwerpen zoals het doorbreken van glazen plafonds, het belang van mentoring en netwerken, en hoe vrouwen hun persoonlijke en professionele leven kunnen balanceren. Ze belicht ook de uitdagingen en kansen voor vrouwelijke ondernemers in de huidige markt.

Barbara van Beukering inhuren voor een lezing

Het boeken van Barbara van Beukering voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Van het eerste contact tot de uiteindelijke boeking, wij zorgen voor een vlot proces. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat uw evenement met Barbara een groot succes wordt.

Biografie van Barbara van Beukering

Barbara van Beukering is een vooraanstaande figuur in de Nederlandse media- en uitgeverswereld. Met een carrière die zich uitstrekt over meer dan twee decennia, heeft ze een indrukwekkend parcours afgelegd van journalist tot hoofdredacteur bij enkele van de meest toonaangevende publicaties van Nederland. Barbara’s reis begon als journalist, waar ze zich onderscheidde door haar scherpe inzichten en vermogen om complexe onderwerpen op een begrijpelijke manier te communiceren.

Haar leiderschapskwaliteiten kwamen tot uiting toen ze hoofdredacteur werd van diverse prominente tijdschriften. In deze rol toonde ze haar vaardigheid in het leiden van grote teams en het navigeren door de uitdagingen van de snel veranderende mediawereld. Barbara’s visie en benadering in leiderschap waren altijd innovatief en gericht op het stimuleren van creativiteit binnen haar teams.

Naast haar carrière in de media heeft Barbara zich ook gevestigd als een gerespecteerd auteur. Haar boeken, die zich richten op thema’s zoals vrouwelijk leiderschap en het balanceren van werk en persoonlijk leven, zijn goed ontvangen en hebben bijgedragen aan het nationale gesprek over deze belangrijke onderwerpen.

Barbara’s expertise gaat verder dan alleen de media- en uitgeversindustrie. Ze is een veelgevraagd spreker op conferenties en seminars, waar ze haar inzichten en ervaringen deelt over vrouwelijk leiderschap, de uitdagingen voor vrouwen in de zakenwereld, en hoe men succesvol kan zijn in een competitieve omgeving.

Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend. Barbara’s vermogen om haar persoonlijke ervaringen te combineren met praktische adviezen maakt haar tot een unieke en waardevolle spreker. Ze benadert elk onderwerp met een mix van ernst en humor, waardoor haar presentaties zowel boeiend als toegankelijk zijn voor een breed publiek.

Als spreker heeft Barbara van Beukering een unieke positie. Haar achtergrond in de media en haar ervaring als auteur en leider geven haar een diepgaand inzicht in de uitdagingen en kansen van de hedendaagse professionele wereld. Haar lezingen bieden praktische adviezen en inspiratie, essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in vrouwelijk leiderschap en ondernemerschap.

Met Barbara van Beukering haalt u niet alleen een ervaren spreker in huis, maar ook iemand die een blijvende impact kan hebben op uw publiek. Haar verhalen en inzichten zullen uw gasten inspireren en hen nieuwe perspectieven bieden op de uitdagingen en kansen in hun eigen professionele leven.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Barbara van Beukering

Schrijf een review

Video met Barbara van Beukering

Meer informatie & boekingen

Barbara van Beukering inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Barbara van Beukering
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers