Info & boekingen
Barbara van Beukering Copyright foto: Linda Stulic

Barbara van Beukering als spreker boeken

Barbara van Beukering heeft een lange loopbaan achter de rug in de journalistiek. Ze schopt het tot hoofdredactrice van Het Parool en presenteert meerdere programma’s op tv. Als spreker kunt u Barbara van Beukering inhuren voor een lezing over thema’s als ouder worden en inspiratie. Ook is ze te boeken als dagvoorzitter en discussieleider.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Barbara van Beukering
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Biografie van Barbara van Beukering

Barbara van Beukering begint haar journalistieke loopbaan als verslaggever bij Tros Kieskeurig en Tros Aktua Geld. Ze stapt dan over naar de Avro en gaat aan de slag als presentator van Pauze TV en Preview. Vervolgens werkt ze een aantal jaar als eindredacteur voor programma’s op RTL5, Veronica en Teleac. In 1997 stapt ze over naar de tijdschriftenbranche.

Daar maakt ze kennis met het hoofdredacteurschap. Ze heeft de leiding bij Babymagazine, AvantGarde, Blvd. en Volkskrant Magazine. In 2007 presenteert ze het avondvullende NPS-programma Handboek voor de moderne vrouw. In datzelfde jaar wordt ze aangesteld als hoofdredactrice Het Parool. Ze richt daarna het digitale nieuwsmagazine Paper op en in 2018 brengt ze het boek Kruip nooit achter een geranium uit.

Barbara van Beukering inhuren als spreker op congres of seminar

In haar boek Kruip nooit achter een geranium maakt de lezer kennis met de gedreven, ambitieuze carrièrevrouw Barbara van Beukering. Toch is dat niet haar hele levensverhaal. Wanneer ze stopt bij Het Parool, komt ze erachter dat er veel meer is dan hard werken. Ze gaat in het veelgeprezen boek voor zichzelf op zoek naar de zin van het leven en interviewt hiervoor veertien bekende oudere dames.

Bedrijven kunnen Barbara van Beukering inhuren om te vertellen over haar bevindingen. Ze probeert in haar boek – en als spreker – een antwoord te geven op de vraag: “Oud worden zonder het te zijn, hoe doe je dat?” Ze probeert mensen mee te geven dat ouder worden niet vervelend hoeft te zijn. Barbara beschikt over de gave om zware onderwerpen toegankelijk te maken.

Barbara van Beukering boeken als dagvoorzitter

Barbara van Beukering probeert mensen te laten inzien dat het leven niet altijd draait om hard werken en de beste zijn. Soms, zo betoogt ze, is het ook fijn om helemaal tot jezelf te komen. Bij het ouder worden gaat dat meestal vanzelf, al was het maar vanwege het verplichte pensioen. Dat dwingt mensen tot het maken van andere keuzes in het leven.

De adviezen van onder meer Hedy d’Ancona, Neelie Kroes, Ans Markus, Olga Zuiderhoek, Gerdi Verbeet én haar eigen inzichten, leveren een boeiend en inspirerend verhaal op. Barbara van Beukering geeft als spreker een lezing waarin een optimistische kijk op het ouder worden doorklinkt.

Contact opnemen met Barbara van Beukering

Barbara van Beukering meteen boeken als spreker op uw congres of seminar? Neem dan contact met ons op voor aanvullende informatie. U kunt uiteraard ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meer informatie & boekingen

Barbara van Beukering inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Barbara van Beukering
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers