20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marianne Zwagerman

Marianne Zwagerman als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen over ruime ervaring in de boardroom van een grote beursgenoteerde onderneming beschikt, maar ook de uitdagingen van het zelfstandig ondernemerschap kent, dan is Marianne Zwagerman de ideale keuze. Als voormalig directeur en innovatiestrateeg biedt Marianne unieke inzichten en inspiratie voor uw evenement. Deze introductiepagina geeft u een overzicht van wat Marianne te bieden heeft en waarom zij de perfecte aanvulling is op uw programma.

Marianne Zwagerman

Innovatie en verandering

Innovatie en verandering

Marianne Zwagerman spreekt met autoriteit over onderwerpen als innovatie, media, en verandering. Haar achtergrond als directeur Digitale Media bij de Telegraaf Media Groep en haar rol in het vormgeven van toekomststrategieën voor mediabedrijven, maken haar een autoriteit op dit gebied. Marianne kan in haar lezingen diverse onderwerpen behandelen, waaronder de impact van technologie op de samenleving, de toekomst van de media, en de kunst van succesvol innoveren. Als spreker brengt zij deze thema’s tot leven met praktijkvoorbeelden en een diepgaand begrip van de huidige trends.

Marianne Zwagerman inhuren voor een lezing

Het boeken van Marianne Zwagerman voor uw evenement is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd essentieel is. Daarom ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Onze all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, ons team biedt uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Biografie van Marianne Zwagerman

Marianne Zwagerman heeft een indrukwekkende carrière die begon in de autobranche, waar zij werkte als Marketing- en Sales manager. Haar passie voor innovatie en media bracht haar naar de Telegraaf Media Groep, waar zij als eerste vrouwelijke directeur een belangrijke rol speelde in de digitale transformatie van het bedrijf. Ze was verantwoordelijk voor alle niet-print activiteiten en initieerde vernieuwende projecten zoals het Telegraaf TV Productiehuis en de oprichting van de publieke omroepen PowNed en WNL.

Haar expertise strekt zich uit tot onderwerpen als duurzaam ondernemen, journalistiek, en netwerken. Ze staat bekend om haar scherpe columns en publicaties, waarin ze regelmatig maatschappijkritische thema’s aansnijdt. Marianne’s lezingen zijn niet alleen informatief maar ook inspirerend, vaak doorspekt met humor en scherpe observaties.

Als spreker brengt Marianne een schat aan ervaring mee. Ze heeft een uniek perspectief op de uitdagingen en kansen in de hedendaagse zakenwereld, met een bijzondere focus op media en innovatie. Haar lezingen gaan vaak over de noodzaak van verandering, het omarmen van nieuwe technologieën, en het belang van ambitie, vooral voor vrouwen in de zakenwereld.

In haar boek “Een webshop is geen carrière” geeft ze praktische en humorvolle adviezen voor vrouwen die streven naar succes. Met haar ervaring als zelfstandig ondernemer en haar rol in de top van het bedrijfsleven biedt Marianne een uniek inzicht in wat het betekent om te leiden en te innoveren in een snel veranderende wereld.

Marianne Zwagerman is een spreker die uw publiek zal boeien, uitdagen en inspireren. Haar vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, gecombineerd met haar rijke ervaring, maakt haar een uitstekende keuze voor uw volgende evenement. Boek haar nu voor een lezing die zowel verhelderend als inspirerend zal zijn.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Marianne Zwagerman

Schrijf een review

Video met Marianne Zwagerman

Meer informatie & boekingen

Marianne Zwagerman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marianne Zwagerman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers