Roos Moggré (1981) bracht haar studietijd door in Utrecht en behaalde een Bachelor in Journalistiek op de SVJ en een Master Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht. Ook studeerde zij aan de Ohio University in de Verenigde Staten.

Haar journalistieke carrière begon bij RTV Utrecht waar zij na een stage aan de slag ging als verslaggever en presentator. Tevens werkte zij bij het actualiteitenprogramma NOVA van de NPS/VARA om daarna terecht te komen bij het NOS Jeugdjournaal als presentator.  In 2014 maakte Roos de overstap naar WNL. Daar presenteert zij sindsdien het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland. Ook is Roos regelmatig te horen bij diverse programma’s op radio 1 en 2, zoals Tegenpolen en ‘t Wordt nu laat.

Ervaring
Roos is een betrokken dagvoorzitter met een stevige journalistieke basis. Ze is bovendien enthousiasmerend en altijd nieuwsgierig. Het spreekt vanzelf dat Roos veel wordt gevraagd om als dagvoorzitter op te treden voor onder meer de Rai, de opening van de HISWA en de Green Tech beurs.

Voor het OHMF ( Oranje Handels Missie Fonds) was Roos op Schiphol dagvoorzitter bij het jaarlijkse event van OHMF in samenwerking met onder meer Schiphol, KLM en ING.

In Den Bosch trad zij op als interviewer en dagvoorzitter bij het Retail Event van Vedis (Retail Platform). Ook presenteerde Roos het Smart City Event in de Amsterdam Arena en was zij dagvoorzitter bij het SCOPE Event in het Beatrix Theater in Utrecht.

Wilt u Roos Moggré boeken als dagvoorzitter, of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Roos Moggré boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Roos Moggré. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21