20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Roos Moggré

Roos Moggré als spreker boeken

Roos Moggré, een naam die klinkt als een klok in de wereld van journalistiek en media, is nu beschikbaar voor boekingen als spreker via Quality Bookings. Bent u op zoek naar een inspirerende, deskundige spreker met een schat aan ervaring in de journalistiek en media? Dan is Roos Moggré uw ideale keuze. Deze pagina biedt u een uitgebreide blik op wat Roos als spreker kan brengen: van haar rijke carrière tot de unieke inzichten die ze deelt tijdens haar lezingen.

Roos Moggré

Dagvoorzitterschap

Over actuele journalistiek en media

In de dynamische wereld van actuele journalistiek en media, waar trends en nieuws zich in een razend tempo ontwikkelen, is Roos Moggré een autoriteit. Haar lezingen bieden een boeiende duik in de diepte van nieuwsverslaggeving en mediapresentatie. Roos belicht thema’s zoals de impact van sociale media op nieuwsverspreiding, de ethiek van journalistiek, en de veranderende aard van nieuwsconsumptie. Deelnemers krijgen niet alleen inzicht in de huidige mediawereld, maar ook praktische tips over hoe ze informatie kunnen verwerken en presenteren in een snel veranderende mediawereld.

Roos Moggré inhuren als dagvoorzitter

Het boekingsproces voor dagvoorzitterschap met Roos Moggré is eenvoudig en transparant. Via Quality Bookings kunt u direct contact opnemen, waarna wij binnen 24 uur een scherpe offerte aanbieden. We nemen u stap voor stap mee door het proces, van het kiezen van een geschikte datum tot het afstemmen van de inhoud van de lezing. Onze boekingsgarantie zorgt ervoor dat uw evenement soepel verloopt.

Biografie van Roos Moggré

Roos Moggré’s reis in de journalistiek begon na het afronden van haar bachelor Journalistiek en Master in Internationale betrekkingen. Haar eerste professionele stappen zette ze bij Radio M Utrecht, waar ze als verslaggeefster werkte. Haar talent en vaardigheden werden snel opgemerkt en leidden haar naar RTV Utrecht, waar ze als verslaggeefster en presentatrice werkte. Hier presenteerde ze het nieuwsprogramma ‘U Vandaag’, en deed ze ervaring op bij programma’s als ‘Stand.nl’ en ‘NOVA’.

In 2008 nam Roos’s carrière een significante wending toen ze de overstap maakte van regionale naar landelijke omroep, door bij de NOS aan de slag te gaan. Bij de NOS presenteerde ze het Journaal en het Jeugdjournaal, naast andere belangrijke evenementen zoals Koningsdag. Haar vaardigheden en veelzijdigheid brachten haar in 2014 naar WNL, waar ze ‘Vandaag De Dag’ presenteerde, wat later ‘Goedemorgen Nederland’ werd. Dit ontbijtprogramma was een mix van nieuws, sport, en entertainment met dagelijkse actuele reportages.

Roos’s expertise en charisma leidden haar in 2018 naar een vaste positie als presentator van het AVROTROS-programma ‘EenVandaag’, een rol die ze tot op de dag van vandaag vervult op zowel radio als televisie. Tijdens de coronacrisis in 2020, presenteerde ze samen met Splinter Chabot het positieve radioprogramma ‘Proost!’ op NPO Radio1, ontworpen om luisteraars een hart onder de riem te steken.

Haar schrijftalent komt ook naar voren in haar maandelijkse columns voor Linda, waarin ze haar ervaringen, verbazingen, en passies deelt. Ze schrijft over alles dat haar boeit, van persoonlijke anekdotes tot maatschappelijke kwesties, altijd met een scherpe en empathische blik.

Roos Moggré is niet alleen een gevierde journalist en presentatrice, maar ook een inspirerende spreker die haar publiek meeneemt in de wereld van actuele journalistiek en media. Haar lezingen zijn een mix van persoonlijke ervaringen, professionele inzichten en praktische adviezen, ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in de dynamische wereld van nieuws en media.

Met haar ruime ervaring in zowel regionale als landelijke media, biedt Roos een unieke kijk op de journalistiek. Ze deelt verhalen achter de schermen, bespreekt de uitdagingen waar journalisten vandaag de dag mee te maken hebben, en geeft haar visie op de toekomst van media. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en motiverend, waardoor ze een perfecte keuze is voor uw volgende evenement.

Het boeken van Roos Moggré voor uw evenement via Quality Bookings betekent dat u verzekerd bent van een professionele en inspirerende bijdrage aan uw programma. Met onze jarenlange ervaring in spreker management, zorgen we altijd voor de beste match voor uw evenement en bieden we een boekingsgarantie voor een vlekkeloze ervaring.

Roos Moggré is de spreker die u zoekt als u op zoek bent naar diepgang, professionaliteit en inspiratie. Haar lezingen zullen uw publiek boeien, informeren en inspireren. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings om Roos Moggré te boeken voor uw volgende evenement en maak het een onvergetelijke ervaring!

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Talen
 • Snel contact met Roos Moggré
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Roos Moggré

Meer informatie & boekingen

Roos Moggré inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Roos Moggré
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers