20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Roderick Göttgens Copyright foto: Lieneke Laan

Roderick Göttgens als spreker boeken

Zoek je een spreker die jouw team naar een hoger niveau tilt? Roderick Göttgens, Team Behavior Specialist, is een expert in het transformeren van teams naar succesvolle, wendbare eenheden. Met zijn unieke inzichten, opgedaan bij de Korps Commandotroepen, biedt hij een fascinerende kijk op effectieve teamdynamiek. Ontdek op deze pagina hoe Roderick’s ervaringen je kunnen helpen bij het vormen van een onoverwinnelijk team.

Roderick Göttgens

Teambuilding en leiderschap

Teamdynamiek en gedragsbeïnvloeding

Waarom kiezen voor Roderick Göttgens als je expert in teamdynamiek en gedragsbeïnvloeding? Roderick onthult de geheimen van high-performance teams, geleerd van de Korps Commandotroepen. Deze sessies geven inzicht in het creëren van vertrouwen binnen teams, het behouden van prestaties onder druk en het transformeren van teamcultuur. Met Roderick leer je de kunst van effectieve gedragsbeïnvloeding en hoe dit je team kan helpen excelleren in uitdagende omstandigheden.

Roderick Göttgens inhuren voor een lezing

Geïnteresseerd in het boeken van Roderick Göttgens voor een inspirerende lezing? Het proces is eenvoudig en transparant. Contacteer ons en ontvang binnen 24 uur een all-inclusive offerte. Ons ervaren team staat klaar om je te ondersteunen met uitgebreide support, zodat je een naadloze ervaring hebt. Met onze tevredenheidsgarantie en hoge beoordelingen, ben je verzekerd van een succesvolle en impactvolle lezing van Roderick.

Biografie van Roderick Göttgens

Roderick Göttgens is een autoriteit op het gebied van teamdynamiek en gedragsbeïnvloeding, bekend om zijn energieke en enthousiaste aanpak. Zijn carrière begon als interim manager, waar hij high-performing teams leidde in uitdagende projecten zoals de afsplitsing van ABN-Amro naar RBS en de integratie van ICT bij Air-France-KLM.

Zijn pad nam een unieke wending in 2016, toen zijn fascinatie voor het Korps Commandotroepen hem naar hun deuren leidde. Roderick kreeg de kans om hun methoden van dichtbij te bestuderen, een zeldzame gelegenheid voor een buitenstaander. Hij leerde over de invloed van missies, opdrachten en processen op teamgedrag en hoe teams met minimale informatie effectief blijven onder extreme druk.

Deze ervaringen hebben Roderick Göttgens gevormd tot de expert die hij nu is. Hij past de principes van gedragsbeïnvloeding en sociale psychologie toe in de praktijk, waarmee hij teams in diverse branches naar succes leidt. Zijn missie is om organisaties en teams effectiever te maken in een voortdurend veranderende wereld. Door langdurige gedragsverandering te stimuleren, creëert hij een cultuur die elke uitdaging aankan en durft aan te gaan.

Met zijn unieke mix van lef, gezond verstand en een vleugje brutaliteit, biedt Roderick Göttgens een frisse en invloedrijke kijk op teamgedrag en -prestaties. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en motiverend. Door zijn ervaringen en inzichten te delen, helpt hij teams en individuen hun potentieel te realiseren en uitzonderlijke resultaten te behalen. Boek Roderick Göttgens vandaag nog en ontdek hoe hij jouw team kan transformeren naar een niveau van ongekende prestaties.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Roderick Göttgens

Schrijf een review

Video met Roderick Göttgens

Meer informatie & boekingen

Roderick Göttgens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Roderick Göttgens
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers