20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Robert Benninga

Robert Benninga als spreker boeken

Robert Benninga is een toonaangevende keuze als u uw evenement wilt verrijken met een ervaren, inspirerende spreker. Met zijn expertise op het gebied van leiderschap, high performance en persoonlijke ontwikkeling tilt hij uw evenement naar een hoger niveau. Op deze pagina ontdekt u waarom Robert Benninga de ideale spreker is voor uw bijeenkomst en wat u van zijn lezingen kunt verwachten.

Robert Benninga

Business en Management

Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling zijn cruciaal in elk aspect van het bedrijfsleven. Robert Benninga, met zijn uitgebreide ervaring in deze gebieden, biedt inzicht en praktische strategieën om je team naar succes te leiden. Deze onderwerpen zijn meer dan alleen buzzwords; ze vormen de kern van een bloeiende organisatie. Ontdek hoe Robert’s lezingen kunnen bijdragen aan het verbeteren van leiderschap, het stimuleren van hoge prestaties, en het bevorderen van persoonlijke groei binnen jouw organisatie.

Robert Benninga inhuren voor een lezing

Het boeken van Robert Benninga voor jouw evenement is een eenvoudig en duidelijk proces. We begeleiden je stap voor stap, van het eerste contact tot de dag van het evenement, zodat je zorgeloos kunt uitkijken naar een inspirerende lezing. Ons doel is om eventuele drempels weg te nemen en een soepele ervaring te garanderen, passend bij de kwaliteit die Robert Benninga vertegenwoordigt.

Biografie van Robert Benninga

Robert Benninga is een prominent figuur in het Europese sprekerscircuit, bekend om zijn expertise op het gebied van leiderschap, high performance en persoonlijke ontwikkeling. Zijn carrière begon in de horeca bij Hyatt Hotels in de VS, waarna hij leidinggevende posities vervulde bij toonaangevende bedrijven als AHOLD, De Bijenkorf, WE International en de METRO Group. Bovendien richtte hij in 1992 Mindpower International op, een organisatie gericht op het maximaliseren van het menselijk en organisatorisch potentieel.

Benninga’s benadering van leiderschap en ontwikkeling is uniek en effectief. Hij gelooft sterk in de Triple S-aanpak: Safe, Seen & Supported, wat inhoudt dat medewerkers en klanten zich veilig, gezien en ondersteund voelen. Deze aanpak heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in teamdynamiek en bedrijfsprestaties bij tal van organisaties wereldwijd.

Met een indrukwekkend bereik heeft Robert meer dan 300.000 mensen in 55 landen aangesproken. Zijn stijl is een mix van humor, gefundeerde kennis en interactie, waardoor hij zowel boeiend als leerzaam is. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook een ervaring op zich, vol praktische inzichten en oefeningen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.

Als spreker

Bij Quality Bookings zijn we trots om samen te werken met een spreker van Robert’s kaliber. Onze toewijding aan kwaliteit en service, weerspiegeld in ons aanbod van all-inclusive tarieven, snelle offerte service, uitgebreide support, en tevredenheidsgarantie, sluit perfect aan bij de professionaliteit en expertise die Robert Benninga levert. Met een gemiddelde beoordeling van 9,0, staan we garant voor een inspirerende en waardevolle toevoeging aan je evenement.

In zijn lezingen combineert Robert Benninga praktische instrumenten met bewezen methodes om de kwaliteit van werken en leven te verbeteren. Hij is beschikbaar voor keynotes, masterclasses, coaching en online-programma’s, elk op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw publiek.

Of je nu op zoek bent naar een spreker voor een groot congres, een intieme workshop, of een interactieve online sessie, Robert Benninga is een uitstekende keuze. Zijn ervaring en veelzijdigheid maken hem geschikt voor een breed scala aan evenementen en doelgroepen.

Wacht niet langer en boek vandaag nog Robert Benninga voor jouw volgende evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie en begin het proces om een van Europa’s topsprekers aan jouw zijde te hebben. Met Robert Benninga kies je voor een ervaring die niet alleen inspireert maar ook duurzame verandering teweegbrengt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Robert Benninga

Schrijf een review

Video met Robert Benninga

Meer informatie & boekingen

Robert Benninga inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Robert Benninga
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers