Robert Benninga MBA

Robert Benninga MBA, CSP is een in heel Europa hooggewaardeerde en zeer ervaren spreker op het gebied van leiderschap, high performance en persoonlijke ontwikkeling.

Directiefuncties
De ervaring van Robert Benninga is te danken aan een unieke verzameling topfuncties die hij heeft bekleed, in combinatie met een in de loop der jaren opgedane expertise in het begeleiden van diverse bedrijven en non-profitorganisaties. Zeventien jaar lang heeft Benninga directiefuncties vervuld bij grote ondernemingen als Hyatt Hotels USA, Ahold, De Bijenkorf, WE international en ASKO-METRO.

Bijtanken
Robert Benninga helpt bedrijven, op basis van duidelijke doelstellingen, mensen beter te laten functioneren door hun potentieel optimaal te benutten. In 1991 heeft hij hiertoe Mindpower International N.V. opgericht. Een presentatie van Benninga stelt de toehoorders in staat eens heerlijk bij te tanken, om zo de kwaliteit van leven en werken verder te kunnen verbeteren.

Tot de thema’s die Benninga kan behandelen, behoren:
– Met minder moeten meer bereiken!
– Het creëren van een uitdagende en creatieve omgeving
– Vanuit zelfverantwoordelijkheid de beste resultaten bereiken
– De vijf pilaren van wereldklasse-succes
– De 12 toplessen van Steve Jobs

De aanpak van Robert Benninga is uitnodigend, interactief en dynamisch. Praktische instrumenten en oefeningen vanuit bewezen methoden garanderen buitengewone prestaties.

Robert Benninga MBA spreekt graag over:

Robert Benninga MBA boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Robert Benninga MBA. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21