20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Angelique van ’t Riet

Angelique van ’t Riet als spreker boeken

Zoekt u een gastspreker die met passie en expertise spreekt over de kracht van unieke persoonlijkheden en de impact van subtiele communicatie in de zakelijke wereld? Dan is Angelique van ’t Riet de ideale keuze. Met haar jarenlange ervaring als een invloedrijke expert in de wereld van communicatie en persoonlijke ontwikkeling, biedt zij een verrijkende en inspirerende ervaring voor uw evenement of bijeenkomst. Angelique focust zich op de nuances van non-verbale communicatie en de kunst van het onderscheiden in een homogene wereld, een onderwerp dat in elke sector van cruciaal belang is.

Angelique van ’t Riet

Zakelijk flirten

Over non-verbale communicatie en personal branding

Non-verbale communicatie en personal branding zijn essentiële aspecten in de hedendaagse professionele wereld. Angelique van ’t Riet verstaat de kunst van het overbrengen van deze onderwerpen op een manier die zowel boeiend als educatief is. Ze belicht het belang van lichaamstaal en de subtiele signalen in zakelijke interacties, wat cruciaal is voor het bouwen van sterke professionele relaties. Angelique behandelt thema’s zoals het versterken van je persoonlijke merk, het authentiek overkomen in diverse situaties, en hoe non-verbale communicatie kan leiden tot succes in onderhandelingen en leiderschap. Haar lezingen zijn een must voor iedereen die wil uitblinken in de competitieve zakelijke wereld van vandaag.

Angelique van ’t Riet inhuren voor een lezing

Het boeken van Angelique van ’t Riet voor uw evenement is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Ons team bij Quality Bookings biedt uitgebreide ondersteuning en garandeert een soepele ervaring van begin tot eind. Het proces begint met een duidelijke offerte, op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. Zodra de details zijn vastgesteld, zorgen wij voor een vlotte organisatie en afstemming met Angelique om ervoor te zorgen dat haar lezing perfect aansluit op uw evenement. Onze tevredenheidsgarantie en all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat u zich volledig kunt focussen op het succes van uw evenement.

Biografie van Angelique van ’t Riet

Angelique van ’t Riet is een vooraanstaande expert op het gebied van non-verbale communicatie en personal branding. Haar carrière begon na het behalen van haar diploma in communicatiewetenschappen, waarna ze snel opklom in de wereld van marketing en communicatie. Haar unieke benadering en innovatieve ideeën over non-verbale communicatie hebben haar tot een veelgevraagd spreker en consultant gemaakt.

Angelique heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het beïnvloeden van persoonlijke en professionele relaties door middel van subtiele lichaamstaal en de kracht van een authentiek persoonlijk merk. Ze heeft meerdere boeken geschreven over deze onderwerpen en is een regelmatige gast in media en op professionele forums, waar zij haar inzichten en ervaringen deelt.

Wat Angelique onderscheidt, is haar vermogen om haar diepgaande kennis op een toegankelijke en inspirerende manier te delen. Haar lezingen zijn gevuld met praktische voorbeelden en interactieve elementen, waardoor deelnemers niet alleen geïnformeerd worden, maar ook gemotiveerd om hun eigen communicatiestijl te ontwikkelen en te verfijnen.

Haar werk heeft een belangrijke impact gehad op een breed scala aan professionals, van leidinggevenden en ondernemers tot teams binnen grote organisaties. Angelique’s benadering heeft velen geholpen om hun non-verbale communicatievaardigheden te verbeteren, wat heeft geleid tot succesvollere zakelijke interacties en persoonlijke relaties.

Als spreker is Angelique van ’t Riet niet alleen informatief, maar ook uiterst boeiend en inspirerend. Haar sessies zijn een mix van theoretische inzichten en praktische toepassingen, wat zorgt voor een dynamische en interactieve ervaring voor haar publiek. Met haar expertise in non-verbale communicatie en personal branding biedt Angelique een unieke kans om nieuwe inzichten en vaardigheden op te doen die direct toepasbaar zijn in zowel professionele als persoonlijke situaties.

Door Angelique van ’t Riet te boeken voor uw evenement, haalt u niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die gegarandeerd een blijvende indruk zal achterlaten op uw publiek. Haar lezingen zijn een waardevolle aanvulling voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van communicatie en het bouwen van een sterk persoonlijk merk.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Angelique van ’t Riet

Schrijf een review

Video met Angelique van ’t Riet

Meer informatie & boekingen

Angelique van ’t Riet inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Angelique van ’t Riet
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers