Info & boekingen
Spreker Angelique van ’t Riet - Zakelijk flirten na corona! Hoe dan?

Angelique van ’t Riet Zakelijk flirten na corona! Hoe dan?

Angelique van ’t Riet als spreker boeken

Na ruim een jaar in een bubbel te hebben geleefd is het nu het moment om weer naar ‘normaal’ terug te gaan.

Naar koetjes en kalfjes te luisteren van collega’s, empatisch zijn, nieuwe mensen ontmoeten, contacten leggen en sociale contacten hebben.

Zijn we nog net zo sociaal als voor het corona tijdperk of zijn we asocialer geworden?

En belangrijker: hoe gaan we sociale verbindingen uitbouwen en nieuwe verbindingen maken?

Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000
Te boeken als
Talen
Nederlands
 • Snel contact met Angelique van ’t Riet
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Zakelijk flirten na Corona, kunnen we dat nog wel?

En natuurlijk is er contact geweest. Via zoom en teams hebben we verbinding gezocht; maar hebben we die ook gemaakt? Weten we eigenlijk wel dat digitaal contact heel veilig is en dat we dat onbewust ook best fijn vinden? De afstand tussen jou en je gesprekspartner was misschien gewoon prettig. Want iemand die voor je staat in je persoonlijke zone, maakt je kwetsbaar. Je persoonlijke zone weer oprekken … handen geven … keeping up appearance of echt jezelf zijn.

Gaan we dat weer doen? En hoe dan? En kan ons brein dat wel aan? Hoe zit dat precies? Door Corona werd onze wereld kleiner maar het was tegelijkertijd  heel overzichtelijk. Nu wordt gevraagd om onze wereld weer groter te maken en daarmee ook minder veilig.

De Corona bubbel heeft lang genoeg geduurd om minder sociale contacten ‘gewoon’ te gaan vinden op onbewust niveau. Er zijn nieuwe patronen ingesleten en met het wegvallen van de bubbel is het nu weer tijd voor verandering de andere kant op. We moeten met ons geconditioneerde gedrag aan de slag. Onze sociale vaardigheden weer gaan oefenen en elke keer  dat we dat doen een stukje bij ons zelf overwinnen. Als je niet oefent dan kun je ze verleren; dus geen keuze we moeten aan de bak!

Zie het maar als fietsen. Als je het jaren niet hebt gedaan denk je in het begin misschien: ik ga vallen, maar je trapt toch stoer door om uiteindelijk enthousiast weer te genieten. Net als of je nooit anders gedaan hebt. Zo is het ook met verbinding maken en zakelijk flirten. Kleine stapjes zetten totdat je uiteindelijk mensen weer in de ogen kunt kijken en kunt voelen dat het leuk is dat mensen er weer zijn en dat je beseft, dat nu je weer met ze in verbinding bent, dat je mensen hebt gemist.

Wilt u Angelique van ’t Riet boeken als dagvoorzitter, gastspreker of workshopleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Meer informatie & boekingen

Angelique van ’t Riet inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Angelique van ’t Riet
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers