20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Remy Bonjasky

Remy Bonjasky als spreker boeken

Remy Bonjasky is een spreker van wereldformaat, bekend om zijn indrukwekkende carrière in de kickbokswereld en zijn vermogen om zijn publiek te inspireren. Als drievoudig K-1 Wereldkampioen deelt Remy zijn inzichten en ervaringen op een manier die zowel motiverend als informatief is. Zijn expertise strekt zich uit van vechtsporten tot persoonlijke ontwikkeling en doorzettingsvermogen, waardoor hij een veelzijdige en boeiende spreker is. Opdrachtgevers die Remy Bonjasky boeken, kunnen rekenen op een unieke combinatie van entertainment en educatie, waardoor hun evenement gegarandeerd een succes wordt.

Remy Bonjasky

Drievoudig Wereldkampioen K-1

Remy Bonjasky weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Tijdens congressen en seminars spreekt hij over zijn carrière in de vechtsport, de uitdagingen die hij heeft overwonnen en de lessen die hij heeft geleerd. Zijn verhalen zijn doordrenkt van passie, discipline en doorzettingsvermogen, waardoor hij een inspiratiebron is voor velen. Remy deelt niet alleen zijn successen, maar ook zijn mislukkingen en hoe deze hem hebben gevormd. Zijn unieke eigenschappen als spreker zijn zijn charisma, zijn vermogen om complexe onderwerpen eenvoudig uit te leggen en zijn authentieke benadering. Hij weet zijn publiek te motiveren en aan te zetten tot actie, wat hem een ideale gastspreker maakt voor diverse evenementen.

Remy Bonjasky als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter blinkt Remy Bonjasky uit in zijn rol door zijn natuurlijke charisma en zijn vermogen om een evenement soepel te laten verlopen. Hij weet hoe hij een zaal kan energiseren en het publiek betrokken kan houden. Remy is bijzonder goed in het aanvoelen van de sfeer en het aanpassen van zijn stijl om ervoor te zorgen dat het evenement dynamisch en boeiend blijft. Zijn ervaring als topsporter heeft hem geleerd hoe hij onder druk moet presteren, wat hem een betrouwbare en capabele dagvoorzitter maakt. Remy’s kernmerken als dagvoorzitter zijn zijn professionaliteit, zijn interactieve benadering en zijn talent om zowel sprekers als publiek op hun gemak te stellen.

Wat opdrachtgevers zeggen over Remy Bonjasky

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en events zetten Remy Bonjasky in vanwege zijn inspirerende verhalen en zijn vermogen om een blijvende indruk achter te laten. Ze waarderen zijn professionaliteit, zijn grondige voorbereiding en zijn persoonlijke benadering. Remy weet zijn verhalen te koppelen aan de thema’s en doelstellingen van het evenement, wat zorgt voor een naadloze en impactvolle presentatie. Organisatoren prijzen hem om zijn energieke aanwezigheid en zijn vermogen om mensen te motiveren en inspireren. Zijn bijdrage aan evenementen wordt vaak omschreven als onvergetelijk en buitengewoon waardevol.

Over doorzettingsvermogen en persoonlijke ontwikkeling

Remy Bonjasky is een expert op het gebied van doorzettingsvermogen en persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft tijdens zijn carrière als kickbokser geleerd hoe belangrijk het is om te blijven volhouden, zelfs als de omstandigheden moeilijk zijn. Doorzettingsvermogen is een onderwerp dat relevant is voor iedereen, ongeacht de branche of sector waarin men werkt. Remy bespreekt thema’s zoals het stellen van doelen, het overwinnen van tegenslagen en het belang van discipline en vastberadenheid. Hij biedt praktische tips en strategieën die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en in de professionele sfeer. Deze thema’s maken zijn lezingen niet alleen inspirerend maar ook zeer waardevol voor persoonlijke en professionele groei.

Remy Bonjasky inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Remy Bonjasky verloopt soepel en eenvoudig via Quality Bookings. Het proces begint met een aanvraag, waarna je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Quality Bookings zorgt voor uitgebreide support en begeleiding tijdens het hele proces, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de details. De USP’s van Quality Bookings zijn onder andere 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,0. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op een professionele en zorgeloze ervaring van begin tot eind.

Biografie van Remy Bonjasky

Remy Kenneth Bonjasky werd geboren op 10 januari 1976 in Paramaribo, Suriname. Hij verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland, waar hij al snel zijn passie voor sport ontdekte. Remy begon zijn carrière in de kickbokswereld in 1995, nadat hij eerder met voetbal was gestopt vanwege een blessure. Zijn talent en doorzettingsvermogen brachten hem snel naar de top van de sport.

In 2003 won hij zijn eerste K-1 World Grand Prix titel, een prestatie die hij in 2004 en 2008 herhaalde. Deze overwinningen vestigden zijn naam als een van de grootste kickboksers aller tijden. Remy staat bekend om zijn vliegende knieën en indrukwekkende technische vaardigheden, die hem de bijnaam ‘The Flying Gentleman’ opleverden. Naast zijn sportcarrière heeft Remy zich ook ontwikkeld als ondernemer en televisiepersoonlijkheid. Hij heeft meerdere sportscholen opgericht en fungeert regelmatig als analist en commentator bij sportevenementen.

In 2014 beëindigde Remy zijn actieve sportcarrière, maar hij bleef actief betrokken bij de vechtsportgemeenschap. Hij richtte de Bonjasky Academy op, waar hij zijn kennis en ervaring deelt met de volgende generatie vechters. Remy heeft ook verschillende boeken geschreven over zijn leven en carrière, waarin hij zijn visie op sport en persoonlijke ontwikkeling deelt. Zijn biografieën en zelfhulpboeken zijn een bron van inspiratie voor velen en bieden inzicht in de mindset en discipline die nodig zijn om te slagen in de vechtsport en daarbuiten.

Remy Bonjasky’s verhaal is er een van doorzettingsvermogen, passie en voortdurende zelfverbetering. Zijn levenservaringen en professionele prestaties maken hem tot een inspirerende spreker die zijn publiek kan motiveren en empoweren. Remy’s bijdragen aan de vechtsport en zijn rol als mentor en ondernemer blijven een blijvende impact hebben op de gemeenschap.

Zijn biografieën, waaronder “Mijn gevecht” en “Vechten voor Respect”, zijn een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en de vechtsport. Ze bieden een diepgaande kijk op de uitdagingen en triomfen die Remy heeft meegemaakt en de lessen die hij heeft geleerd langs de weg. Remy Bonjasky’s verhaal is een bewijs van de kracht van doorzettingsvermogen en de mogelijkheden die ontstaan wanneer je nooit opgeeft.

Met zijn indrukwekkende achtergrond en veelzijdige talenten blijft Remy Bonjasky een inspirerende persoonlijkheid, zowel op het podium als daarbuiten. Zijn bijdragen aan de sport, zijn rol als mentor en zijn inspirerende verhalen maken hem een waardevolle spreker voor elk evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Remy Bonjasky

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Remy Bonjasky inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Remy Bonjasky
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers