Info & boekingen
Spreker Jason Fredrick van Eunen -

Jason Fredrick van Eunen "Beleef de kracht van nieuwsgierig zijn"

Jason Fredrick van Eunen als spreker boeken

Een wereld vol met nieuwsgierigen! Deze visie verwezenlijkt Jason Fredrick van Eunen (1995). Zijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid over hoe de wereld werkt en wat mensen drijft, laat hem nooit stoppen met leren. Als spreker deelt hij deze passie met zijn publiek en laat hij hen de kracht van nieuwsgierig zijn beleven.

Waarom?
We zijn allemaal wel eens nieuwsgierig. Maar… onderzoeken laten zien dat onze nieuwsgierigheid afneemt naarmate we ouder worden. Jason Fredrick’s studies over creativiteit en innovatie in het binnen- en buitenland brachten hem cruciale inzichten over het belang van nieuwsgierig blijven naar elkaar én de wereld. Tegenwoordig zitten we zo snel in de modus automatische piloot dat onze nieuwsgierige momenten aan ons voorbij vliegen óf we durven onze creatieve ideeën en prangende vragen niet te stellen; met minder creativiteit, innovatie en oprechte interesse als gevolg. Hoe kunnen we in deze snel veranderende wereld toch nieuwsgierig blijven?Er is gelukkig nog niks verloren. Jason Fredrick laat zien dat het trainen van nieuwsgierigheid op elke leeftijd en op elk moment kan. In zijn presentaties en workshops (online en op locatie) neemt hij zijn publiek mee in de wereld van nieuwsgierigheid met een activerend, inspirerend en wetenschappelijk onderbouwd verhaal. Jason wakkert bewustwording aan over het belang van nieuwsgierig zijn voor verhoogde creativiteit, (werk)plezier en aanpassend vermogen en geeft daarnaast praktische handvaten waar zijn publiek direct mee aan de slag kan. Nieuwsgierig zijn was nog nooit zo leuk!

Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000
Te boeken als
 • Snel contact met Jason Fredrick van Eunen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jason Fredrick van Eunen

Als spreker deelt Jason Fredrick zijn passie voor een leven lang ontwikkelen met zijn publiek en laat hij hen kennismaken met de kracht van nieuwsgierig zijn voor organisaties, het onderwijs en persoonlijke groei. Via zijn eigen nieuwsgierigheid weet Jason in te spelen op zijn publiek en prikkelende vragen te stellen en mee te nemen in zijn verhaal. Hoe werkt nieuwsgierigheid nou precies? Kun je jezelf ‘aan’ zetten om te gaan ontdekken? Hoe sta je open voor nieuw perspectieven? Hoe zet je je nieuwsgierigheid tijdens het dagelijkse leven én op de werkvloer in om jezelf en anderen te motiveren? Met Jason Fredrick als spreker krijg je een energieke presentatie die naast inspiratie juist ook aanzet tot denken, actie én impact.

Persoonlijke achtergrond:
Jason Fredrick’s onuitputtelijke nieuwsgierigheid en enthousiasme over hoe de wereld werkt en wat mensen drijft, laat hem nooit stoppen met leren en zichzelf te ontwikkelen. Met zijn initiatief Nieuwsgierig Denken laat hij de wereld kennis maken met de kracht van nieuwsgierigheid en deelt hij zijn ideeën over nieuwsgierig denken en doen in het onderwijs, organisaties en persoonlijk niveau. Naast zijn drive om zélf de wereld te ontdekken, studeerde hij aan verschillende universiteiten in binnen- en buitenland op de gebieden creativiteit, innovatie en management. Zijn academische achtergrond gebruikt hij als basis om het vaak ontastbare thema tastbaar te maken door middel van praktische handvaten.

Jason Fredrick ziet nieuwsgierigheid niet als iets wat vaststaat. Nieuwsgierig denken kunnen we stimuleren: bij onszelf en bij anderen. Hoe meer oprechte nieuwsgierigheid er is in de wereld, hoe meer mooie momenten ontstaan waardoor we ons laten verwonderen en zo nieuwe dingen ontdekken. Jason Fredrick zet zich hiervoor in.

 

Meer informatie & boekingen

Jason Fredrick van Eunen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Jason Fredrick van Eunen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers