20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jason Fredrick van Eunen

Jason Fredrick van Eunen als spreker boeken

Jason Fredrick van Eunen is niet zomaar een spreker; hij is een fenomeen op het gebied van creativiteit, innovatie en het belang van nieuwsgierigheid. Zijn internationale studies en rijke ervaring maken hem een expert in het aanwakkeren van een nieuwsgierige mindset. Door Jason als gastspreker te boeken, krijgt uw evenement een inspirerende dimensie. Hij deelt niet alleen zijn diepgaande inzichten, maar activeert ook het publiek om hun nieuwsgierigheid te omarmen en te gebruiken als een hulpmiddel voor persoonlijke en professionele groei.

Jason Fredrick van Eunen

Beleef de kracht van nieuwsgierigheid

Over nieuwsgierig blijven in een veranderende wereld

Nieuwsgierigheid is de kern van Jason Fredrick van Eunen’s lezingen. Hij benadrukt het belang van het blijven stellen van vragen, zowel aan onszelf als aan de wereld om ons heen, om creativiteit en innovatie te stimuleren. In zijn presentaties behandelt hij hoe nieuwsgierigheid kan fungeren als een springplank voor hogere creativiteit, veerkracht en flexibiliteit op de werkvloer. Hij geeft praktische tips over hoe nieuwsgierigheid in het onderwijs en in dagelijkse interacties kan leiden tot diepere connecties en persoonlijke ontwikkeling. Zijn benadering is zowel wetenschappelijk onderbouwd als toegankelijk, waardoor het publiek geïnspireerd en gemotiveerd raakt.

Jason Fredrick van Eunen inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Jason Fredrick van Eunen is eenvoudig en efficiënt. Uw eerste stap is het indienen van een aanvraag bij Quality Bookings, waar we snel en professioneel op zullen reageren. Wij begeleiden u door het hele proces, van het afstemmen van Jason’s lezing op uw behoeften tot het coördineren van de logistieke details. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte en tevredenheidsgarantie, kunt u erop vertrouwen dat uw evenement in goede handen is.

Biografie van Jason Fredrick van Eunen

Jason Fredrick van Eunen, geboren in 1995, is een toonbeeld van hoe een eindeloze nieuwsgierigheid kan leiden tot buitengewone prestaties. Zijn passie voor het begrijpen van de wereld en de drijfveren van mensen heeft hem nooit doen stoppen met leren. Deze onuitputtelijke nieuwsgierigheid heeft hem niet alleen een frisse blik op de wereld gegeven, maar ook talloze kansen geboden die hij anders misschien nooit zou hebben ontdekt.

Zijn academische reis omvat studies aan prestigieuze universiteiten wereldwijd, met een focus op creativiteit, innovatie en management. Buiten de academische wereld heeft Jason zijn passie voor nieuwsgierigheid en innovatie toegepast in verschillende ondernemingen. Hij is mede-oprichter van PlaygroundVR, een virtual reality-speeltuin die ontworpen is om kinderen in kwetsbare situaties een unieke ervaring te bieden. Daarnaast is hij ambassadeur van Dutch Wavemakers, een organisatie die zich inzet voor bewustwording rond watergebruik.

Jason’s werk en inzet zijn niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft diverse prestigieuze prijzen en erkenningen ontvangen, waaronder een plek in The Next Web T500 in 2017, 2018 en 2019, een vermelding in PwC’s ’25 Best in Digital’, en was winnaar van ‘CreaTe Tomorrow 2017’. Verder was hij finalist in de ‘Blue Tulip Awards 2020’ en ontving hij de Philips Innovation Award 2020. Deze onderscheidingen onderstrepen zijn impact op het gebied van innovatie en creativiteit.

Door zijn uitzonderlijke carrière en zijn vermogen om zijn publiek te inspireren, is Jason Fredrick van Eunen een ideale spreker voor evenementen die gericht zijn op innovatie, persoonlijke groei, en het omarmen van een levenslange leermentaliteit. Met zijn presentaties en workshops, zowel online als op locatie, deelt hij zijn passie voor een leven lang ontwikkelen en de kracht van nieuwsgierig zijn voor organisaties, het onderwijs en persoonlijke groei. Jason’s benadering is niet alleen inspirerend, maar zet ook aan tot actie en heeft een blijvende impact op zijn publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Jason Fredrick van Eunen

Schrijf een review

Video met Jason Fredrick van Eunen

Meer informatie & boekingen

Jason Fredrick van Eunen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Jason Fredrick van Eunen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers