20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Regina Romeijn

Regina Romeijn als spreker boeken

Zoek je een gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Regina Romeijn de perfecte keuze. Met haar unieke perspectief en boeiende vertelstijl weet Regina elk publiek te boeien. Op deze pagina ontdek je alles over het boeken van Regina als gastspreker, inclusief de inspirerende onderwerpen die ze behandelt.

Regina Romeijn

TV persoonlijkheid & dagvoorzitter

Regina Romeijn als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Regina Romeijn een ongeëvenaarde dynamiek naar je congres of seminar. Haar vermogen om onderwerpen met helderheid en humor te presenteren, zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Regina’s natuurlijke charme en expertise maken haar de ideale dagvoorzitter voor elk evenement.

Over persoonlijke ontwikkeling

Regina Romeijn spreekt met passie over persoonlijke ontwikkeling. Ze inspireert haar publiek om hun grenzen te verleggen en hun volledige potentieel te benutten. In haar lezingen behandelt ze diverse onderwerpen zoals zelfontplooiing, het overwinnen van uitdagingen en het belang van mentale gezondheid. Kiezen voor Regina als spreker over persoonlijke ontwikkeling biedt je publiek een verrijkende en motiverende ervaring.

Regina Romeijn inhuren voor een lezing

Het inhuren van Regina Romeijn voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice maken we het proces zo soepel mogelijk. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt boeken. Ontdek hier stap voor stap hoe je Regina kunt inhuren voor jouw evenement.

Biografie van Regina Romeijn

Regina Romeijn, geboren op 8 december 1976 in Purmerend, Nederland, is een veelzijdige televisie- en radiopresentatrice met een rijke carrière. Na haar middelbare schoolopleiding in Wageningen, werkte Regina een tijdje als reisleidster in Frankrijk. Haar doorbraak in de media-industrie kwam met het EO-televisieprogramma “Zij gelooft, zij niet”. In 2006 presenteerde ze het programma WeekendTripper, uitgezonden door Net5, en later was ze deelnemer aan “Peking Express VIP”. Regina’s talenten werden verder onderstreept in 2007, toen ze het programma “HartsTocht” presenteerde in Australië, eveneens uitgezonden door Net5.

In 2008 nam ze deel aan “Wie is de Mol?”, waar ze de finale bereikte. Ze presenteerde ook “Slag om Pampus” voor NCRV, een programma dat zich richtte op het Noord-Hollandse eilandje Pampus. Vanaf 2009 was Regina Romeijn actief bij AVRO, waar ze verschillende programma’s presenteerde op Nederland 3, waaronder “Risicojongeren” en de cultuurspecial “Lekker origineel”. Ook was ze regelmatig te horen als presentatrice van het nieuwsprogramma “BNN Today” op Radio 1.

2010 was een bijzonder jaar voor Regina, waarin ze zowel de tv-reeks “Lekker!” over kunst en cultuur presenteerde, als deelnam aan “Expeditie Robinson” op RTL 5. Deze loodzware wedstrijd wist ze te winnen, waarbij ze in de finale boven de Belgische Tatiana Silva Braga Tavares werd verkozen tot winnares. In haar persoonlijke leven markeerde 2011 een bijzondere mijlpaal toen ze met haar vriend een dochter kreeg.

Ontdek hoe Regina jouw evenement kan transformeren en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Met Regina Romeijn als spreker of dagvoorzitter kies je voor inspiratie, inzicht en impact.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Regina Romeijn

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Regina Romeijn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Regina Romeijn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers