Televisie- en radiomaakster Regina Romeijn is bekend geworden door het EO-programma Zij gelooft, zij niet. Sindsdien heeft zij tal van programma’s gepresenteerd voor diverse omroepen. Regina is ook te boeken als presentator van evenementen in het land.

Slag om Pampus
Na het behalen van haar vwo-diploma werkt Regina Romeijn een tijdje als reisleidster in Frankrijk. Nadat zij bekendheid heeft verworven door het EO-televisieprogramma Zij gelooft, zij niet, presenteert Regina in 2006 voor Meskers Media bij Net 5 het programma WeekendTripper.  Later neemt zij deel aan Peking Express VIP en presenteert zij eveneens op Net 5 het programma Hartstocht. In 2008 is Regina te zien in Wie is de Mol? en presenteert ze voor de NCRV het programma Slag om Pampus.

Expeditie Robinson
Voor de AVRO presenteert Regina Romeijn de programma’s Risicojongeren en Lekker origineel, beide op Nederland 3. Via de radio is zij bovendien regelmatig te horen als presentatrice van het nieuwsprogramma BNN Today. In 2010 is Regina op de buis met de kunst- en cultuurreeks Lekker! en komt zij bovendien als winnares uit de bus in het programma Expeditie Robinson.

Regina Romeijn spreekt graag over:

Regina Romeijn boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Regina Romeijn. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21