20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tom Palmaerts

Tom Palmaerts als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die met zijn visie op trends en toekomst je publiek zal boeien? Dan is Tom Palmaerts de perfecte keuze. Als trendwatcher en futurist heeft Tom een unieke kijk op de veranderende wereld. Hij combineert zijn uitgebreide kennis met een energieke presentatiestijl, waardoor hij altijd een blijvende indruk achterlaat bij zijn publiek. Tom spreekt over diverse onderwerpen gerelateerd aan toekomstige trends, innovatie en de impact van technologie op onze samenleving en bedrijfsleven.

Tom Palmaerts

Trendwatcher en futurist

Tom Palmaerts als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Tom Palmaerts een extra dimensie aan elk evenement. Zijn expertise in trendanalyse en toekomstvoorspellingen zorgt voor diepgaande en relevante discussies. Tom weet als geen ander hoe hij een panelgesprek moet leiden, deelnemers kan uitdagen en het publiek kan betrekken. Zijn thema’s variëren van technologische innovatie tot socio-culturele veranderingen, altijd met een focus op wat de toekomst ons kan brengen.

Over toekomsttrends en innovatie

Toekomsttrends en innovatie zijn cruciaal voor iedereen die vooruit wil kijken en voorbereid wil zijn op wat komen gaat. Tom Palmaerts neemt je mee op een reis naar de toekomst. Hij bespreekt de laatste trends in technologie, maatschappij, en consumentengedrag. Deze inzichten zijn essentieel voor bedrijven en organisaties om relevant te blijven in een snel veranderende wereld. Van kunstmatige intelligentie tot veranderingen in levensstijl, Tom dekt een breed scala aan onderwerpen die je zullen inspireren en informeren.

Tom Palmaerts inhuren voor een lezing

Het inhuren van Tom Palmaerts voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Contacteer ons, en wij zorgen voor een snelle en duidelijke offerte. Onze All-Inclusive tarieven en uitgebreide support garanderen een zorgeloze ervaring. Wij helpen je bij elke stap van het proces, van de eerste aanvraag tot de succesvolle afronding van het evenement. Met onze Tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, kun je erop vertrouwen dat je evenement in goede handen is.

Biografie van Tom Palmaerts

Tom Palmaerts is een gerenommeerd trendwatcher en futurist, bekend om zijn diepgaande inzichten in toekomsttrends en innovatie. Met een carrière die zich uitstrekt over twee decennia, heeft Tom zich gevestigd als een vooraanstaande stem in het veld van trendonderzoek en toekomstvoorspelling.

Geboren en getogen in België, ontwikkelde Tom al vroeg een fascinatie voor de veranderende wereld om hem heen. Hij studeerde marketing en begon zijn carrière in de reclame-industrie, waar hij zijn talent voor het identificeren van opkomende trends en consumentengedrag verder ontwikkelde. Zijn passie voor het onderwerp leidde ertoe dat hij medeoprichter werd van een toonaangevend trendbureau, waar hij werkte met een diverse groep klanten, variërend van multinationals tot non-profitorganisaties.

Tom’s benadering van trendwatching is zowel analytisch als creatief. Hij combineert data-analyse met een intuïtief begrip van socio-culturele bewegingen. Zijn lezingen en workshops zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en boeiend, waardoor deelnemers worden aangemoedigd om actief na te denken over de implicaties van toekomstige trends voor hun eigen leven en werk.

Naast zijn werk als trendwatcher, is Tom ook een veelgevraagd spreker op internationale conferenties en evenementen. Hij heeft gesproken in meer dan 20 landen, waarbij hij zijn inzichten deelt over onderwerpen als de toekomst van werk, duurzaamheid, en de invloed van technologie op de maatschappij.

Tom heeft meerdere boeken en artikelen gepubliceerd over toekomsttrends en innovatie, en wordt regelmatig geciteerd in media als expert op dit gebied. Zijn vermogen om complexe ideeën op een toegankelijke manier te presenteren, samen met zijn charismatische en boeiende spreekstijl, maakt hem tot een gewilde spreker voor een breed scala aan doelgroepen.

Bij het boeken van Tom Palmaerts voor een evenement, kies je niet alleen voor een expert met diepgaande kennis, maar ook voor een spreker die in staat is om zijn publiek te inspireren en te motiveren. Met zijn ervaring, expertise en dynamische presentatiestijl is Tom Palmaerts een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een spreker die echt impact kan maken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tom Palmaerts

Schrijf een review

Video met Tom Palmaerts

Meer informatie & boekingen

Tom Palmaerts inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tom Palmaerts
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers