Tom Palmaerts is een trendwatcher die zich vooral bezighoudt met jongeren. U kunt Tom Palmaerts boeken als spreker.

Trendwatcher
Palmaerts is partner bij het bureau Trendwolves. Dit is een Europees trendbureau met een focus op jongeren. Palmaerts leidt een team dat onderzoek doet naar de komende vijf tot tien jaar en heeft daarbij beschikking over een team van jonge en talentvolle trendsetters.

Daarnaast is Palmaerts docent aan de Hogeschool van Gent. Hij geeft vakken als Scenario Thinking en Trendwatching. Tevens is hij onderdeel van het Pantone View Color Netwerk.

Als trendwatcher is Palmaerts een veelgevraagd spreker en consultant. In zijn loopbaan werd hij onder andere ingehuurd door grote bedrijven als Palm, Hello Bank, Microsoft, PriceWaterhouseCoopers, HP en Universal Music.

Awards
Voor zijn werk heeft Palmaerts in 2008 de prijs jongeren trendwatcher van het jaar van Second Sight gewonnen. Vijf jaar later won hij de award trendwatcher of the year.

Wilt Tom Palmaerts inhuren als spreker? Hij heeft een brede visie op de veranderende samenleving en duidt daarin de rol die jongeren spelen. Neem voor meer informatie over Tom Palmaerts contact met ons op.

Tom Palmaerts spreekt graag over:

Tom Palmaerts boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tom Palmaerts. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21