Ramon Vullings is een schrijver van managementboeken en een expert op het gebied van toegepaste creativiteit en cross industry innovation. U kunt Ramon Vullings inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Zakenleven
Vullings heeft een achtergrond in het internationale zakenleven en werkte jarenlang als managementconsultant. Daarnaast heeft hij enkele jaren in Parijs, München en Chiang Mai gewoond. Tegenwoordig woont hij in Antwerpen, maar de helft van het jaar werkt hij vanuit Azië.

Daarnaast is hij de oprichter van de innovatieve netwerkorganisaties New shoes today en 21 Lobsterstreet. Ook is hij voorzitter van de European Association for Creativity & Innovation.

Verder vormt hij met zijn collega Marc Heleven het collectief ideaDJ, waarmee zij op maat een mix van beelden en filmpjes maken die passen bij een bepaald evenement.

Toegepaste creativiteit
Vullings is verder bekend van het managementboek Creativiy Today, over toegepaste creativiteit. Daarnaast werkt hij aan zijn nieuwe boek Cross Industry Innovation, waarin hij beschrijft hoe men kan leren van andere sectoren, natuur en kunst.

In de visie van Vullings komt naar voren dat er positieve alternatieven zijn voor hoe mensen met elkaar omgaan en hoe processen en organisaties kunnen worden vormgegeven.

Wilt u Ramon Vullings boeken als spreker of presentator? Zijn presentaties en lezingen zitten vol met humor en Vullings zorgt voor een prettige sfeer. Daarnaast is hij energiek en inhoudelijk sterk. Neem voor meer informatie over Ramon Vullings contact met ons op.

 

Ramon Vullings spreekt graag over:

Ramon Vullings boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ramon Vullings. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21