20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ramon Vullings

Ramon Vullings als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een gastspreker die zowel inspirerend als vernieuwend is, dan is Ramon Vullings een uitstekende keuze. Ramon, bekend om zijn expertise in creativiteit en innovatie, heeft een unieke manier om zijn publiek te betrekken en te inspireren. Met zijn ervaring als ideeDJ en auteur van meerdere boeken over innovatie, biedt Ramon een schat aan kennis en inzichten die elk evenement kunnen verrijken. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief, waardoor deelnemers gestimuleerd worden om buiten de gebaande paden te denken.

Ramon Vullings

Toegepaste Creativiteit

Over creativiteit en innovatie

Ramon Vullings duikt diep in de wereld van creativiteit en innovatie. Hij gelooft sterk in het idee dat ‘cross-industry innovatie’ – het leren en toepassen van inzichten uit andere sectoren – een krachtige manier is om vernieuwing te stimuleren. Zijn lezingen gaan over hoe je creatieve denkprocessen kunt aanwakkeren en hoe je deze kunt inzetten voor concrete vernieuwingen binnen je organisatie. Ramon behandelt onderwerpen als hoe je een cultuur van innovatie creëert, hoe je ideeën van buitenaf kunt integreren in je organisatie, en hoe je effectief kunt samenwerken om innovatie te bevorderen. Kiezen voor een lezing van Ramon betekent kiezen voor een frisse kijk op je uitdagingen en nieuwe manieren ontdekken om vooruitgang te boeken in je branche.

Ramon Vullings inhuren voor een lezing

Het inhuren van Ramon Vullings voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Quality Bookings zorgt voor een all-inclusive tarief en een snelle, duidelijke offerte binnen 24 uur. Het boekingsproces omvat een persoonlijk gesprek waarin jouw wensen en de mogelijkheden met Ramon worden besproken. Na de boeking biedt Quality Bookings uitgebreide support om te zorgen dat de lezing perfect aansluit bij je evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, ben je verzekerd van een succesvolle en inspirerende lezing.

Biografie van Ramon Vullings

Ramon Vullings is een man van vele talenten: een gerespecteerde ideeDJ, keynote spreker, auteur, en expert op het gebied van creativiteit en innovatie. Zijn reis begon met een fascinatie voor de manier waarop ideeën zich ontwikkelen en hoe innovatie tot stand komt in verschillende sectoren. Deze passie leidde hem naar een carrière waarin hij organisaties helpt met het implementeren van creatieve en innovatieve strategieën.

Ramon heeft een indrukwekkende academische achtergrond, met studies in verschillende disciplines die bijdragen aan zijn brede kijk op innovatie. Zijn vermogen om complexe concepten te vertalen naar begrijpelijke en boeiende presentaties maakt hem een gewilde spreker. Hij heeft gesproken op talrijke conferenties en evenementen over de hele wereld, waarbij hij zijn publiek steeds weer weet te boeien met zijn energieke en interactieve stijl.

Als auteur heeft Ramon Vullings meerdere boeken geschreven die als gids dienen voor organisaties die streven naar innovatie. Zijn werken benadrukken het belang van ‘cross-industry innovatie’ en bieden praktische tools en strategieën voor bedrijven om te innoveren. Zijn boeken zijn niet alleen theoretisch sterk onderbouwd, maar zijn ook toegankelijk en direct toepasbaar in de praktijk.

Naast zijn werk als spreker en auteur, staat Ramon bekend om zijn workshops en masterclasses, waar hij deelnemers leert hoe ze creatief kunnen denken en hoe ze innovatie kunnen stimuleren binnen hun eigen organisatie. Zijn aanpak is altijd op maat gemaakt, afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen van zijn publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ramon Vullings

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Ramon Vullings inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ramon Vullings
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers