20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jean-Marc Bilderbeek

Jean-Marc Bilderbeek als spreker boeken

Jean-Marc Bilderbeek, een expert in het stimuleren van kaderloos denken en handelen, is een uitstekende keuze als gastspreker. Zijn unieke benadering tot persoonlijke ontwikkeling en zijn inzichten in het menselijk brein en gedrag maken hem een waardevolle spreker voor elk evenement. Als een voormalige ICT-consultant die een significante carrièreswitch maakte, brengt Jean-Marc een authentiek en inspirerend verhaal over het overwinnen van uitdagingen en het nastreven van passie.

Jean-Marc Bilderbeek

Kaderloos

Jean-Marc Bilderbeek als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter blinkt Jean-Marc Bilderbeek uit door zijn vermogen om een diepgaande connectie met het publiek te maken. Zijn expertise in communicatie, teamdynamiek en leiderschap, gecombineerd met zijn persoonlijke ervaringen, stelt hem in staat om evenementen op een boeiende en betrokken manier te leiden. Zijn aanpak is niet alleen informatief, maar ook transformerend, waarbij hij het publiek uitnodigt om hun denkwijzen te heroverwegen en buiten hun comfortzones te treden.

Over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap zijn cruciale thema’s in het hedendaagse professionele landschap. Jean-Marc biedt inzichten over hoe individuen en teams hun potentieel kunnen ontsluiten, barrières kunnen doorbreken en effectief kunnen communiceren en samenwerken. Zijn lezingen richten zich op het creëren van een positieve veranderingscultuur binnen organisaties, essentieel voor duurzaam succes.

Jean-Marc Bilderbeek inhuren voor een lezing

Het proces om Jean-Marc Bilderbeek in te huren voor een lezing is eenvoudig en klantgericht. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het initiële contact tot de uiteindelijke uitvoering van het evenement. Wij zorgen voor een soepele ervaring, afgestemd op uw specifieke behoeften en doelstellingen.

Biografie van Jean-Marc Bilderbeek

Jean-Marc Bilderbeek, geboren in 1970 in Nijmegen, heeft een opmerkelijke reis gemaakt van ICT-consultant naar een gerespecteerde coach en spreker. Na een burn-out in 2005 besloot hij om zijn leven een andere richting te geven. Zijn zoektocht naar persoonlijke en professionele vervulling leidde hem naar de wereld van coaching en persoonlijke ontwikkeling. In 2008 maakte hij een carrièreswitch en begon als zelfstandig ondernemer, gespecialiseerd in personal coaching, high-impact workshops en sprekerstrainingen.

Zijn expertise omvat DISC-training, NLP-praktijken en leiderschapsontwikkeling. Jean-Marc is gepassioneerd over het verhogen van de effectiviteit van teams en organisaties door middel van zijn unieke programma’s en trainingen. Zijn aanpak is duurzaam, met directe impact, en hij biedt ook personal coaching aan.

Jean-Marc’s filosofie ‘Kaderloos’ weerspiegelt zijn benadering van het omarmen van objectiviteit en onbevooroordeeldheid bij het aangaan van uitdagingen. Hij gebruikt zijn uitgebreide ervaring in de commerciële en publieke sector om mensen en organisaties te motiveren en te begeleiden door veranderingsprocessen. Met meer dan 20 jaar ervaring in veranderingstrajecten, heeft hij gewerkt met een breed scala aan organisaties, waaronder TEDx, Speakers Academy, en diverse grote bedrijven.

Zijn missie is om mensen te motiveren buiten hun comfortzone te treden en eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun motivatie, emoties en gedrag. Jean-Marc is een inspirator die gelooft dat verandering van binnenuit komt, en hij is toegewijd aan het helpen van mensen en organisaties om hun volledige potentieel te bereiken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jean-Marc Bilderbeek

Schrijf een review

Video met Jean-Marc Bilderbeek

Meer informatie & boekingen

Jean-Marc Bilderbeek inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Jean-Marc Bilderbeek
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers