Info & boekingen
Spreker Jean-Marc Bilderbeek -

Jean-Marc Bilderbeek "Mystery Box Webinar"

Jean-Marc Bilderbeek als spreker boeken

Webinar Mystery Box ‘Let’s blend forces!’
Een webinar gecombineerd met onze Mystery Box over de kracht van resultaatgericht samenwerken en gezonde keuzes maken. Uniek: het Mystery Box Webinar combineert een outside-the-box webinar met een positieve, gezonde beleving in de vorm van een thuisbezorgde Mystery Box. Geef jouw organisatie een boost en steek alle medewerkers een onvergetelijk en duurzaam hart onder de riem!

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Jean-Marc Bilderbeek
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jean-Marc Bilderbeek

Jean-Marc Bilderbeek is op 4 december 1970 geboren in Nijmegen. Hij studeerde Bedrijfsinformatica aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en woont sinds 2005 op het Noordereiland in Rotterdam. Na een heftige periode in zijn leven gooide hij in 2008 het roer volledig om. Zijn bijzondere, inspirerende en motiverende ervaringen neemt hij mee in zijn verhaal.

Jean-Marc heeft zich bewezen als project manager, trainer, speaker coach en prijswinnend keynote speaker. Als oprichter van veranderorganisaties Kaderloos en Blending Forces, begeleidt hij organisaties en teams bij om resultaatgericht samen te werken en bij duurzaamheidsvraagstukken. Hierbij staan thema’s als leiderschap, zelf verantwoordelijkheid, communicatie- en gedragsstijlen, draagvlakontwikkeling en teamoptimalisatie centraal. Hij begeleidt executives en TEDx sprekers in presentatietechnieken en geeft al jaren masterclasses bij o.a. het NIMA. Zijn motto: “Ga kaderloos, want échte groei ligt buiten je comfort zone!”
Jean-Marc heeft al duizenden mensen gemotiveerd verantwoordelijkheid te nemen voor persoonlijke ontwikkeling, welzijn en gezondheid. In 2020 heeft hij zijn Mystery Box programma ingezet bij o.a. Nationale Nederlanden, Salesforce NL, AllSolutions, Prorail, Gemeente Delft, Gemeente Rotterdam, TU Delft, Google Cloud, SAP, Allergan en AkzoNobel.

Ander gedrag
Nu sinds Q2-2020 thuiswerken de nieuwe norm is en onze samenleving flink vertraagd, gaat Jean-Marc volle kracht vooruit met product- en programmaontwikkeling. Wij gaan met dit webinar – voorál samen met teammanagers/bestuurders van bedrijven en organisaties – de uitdaging aan om in-company programma’s rond duurzame inzetbaarheid, gezondheid, resultaatgericht samenwerken, synergie, fun en vitaliteit kracht bij te zetten. Let’s blend forces!

Dit webinar is inzetbaar als energizer voor de kick off van een project of op een online summit. Een unieke kracht van dit webinar is dat er vooraf per deelnemer een Mystery Box aan de deelnemers wordt toegezonden, die gesloten blijft tot het webinar. In de Mystery Box bevinden zich nuttige ‘ingrediënten’ voor tijdens het webinar én een blijvende herinnering voor alle deelnemers! Hiermee zal de kracht van de webinar vooraf en op lange termijn gevoeld en ervaren worden.

Het traject
Een week voorafgaand aan het webinar krijgen alle deelnemers een korte teaservideo van Jean-Marc waarbij hij (of samen met de bestuurder/opdrachtgever) hen alvast welkom heet en de spanning opbouwt. Ook wordt de medewerkers vertelt dat zij daags voor het webinar thuis een Mystery Box ontvangen met het dringende verzoek deze gesloten te laten. Het unboxen gebeurt LIVE tijdens het webinar.
Tijdens het webinar worden alle deelnemers op energieke wijze door Jean-Marc mee genomen op reis door zijn inspirerende verhaal. Hij zal inspelen op de waarden en uitdagingen van de organisatie zodat het verhaal optimaal inzetbaar is voor een eigen organisatie of start van traject. De keynote van Jean-Marc (zie zijn pitch is doorspekt met komische en prikkelende inzichten over de prijs van smaak en de kracht van nuttige “ingrediënten” voor een gezonde organisatie.

Onderscheidend en uniek
Dit webinar brengt een verbindende, actieve en leerzame ervaring, die direct aanzet tot outside-the-box denken en gezond gedrag. De inhoud van de Mystery Box wordt afgestemd op de vraagstukken binnen de organisatie, dus altijd maatwerk, persoonlijk, relevant en resultaatgericht. Tevens biedt dit webinar mogelijkheden om het sterkste van offline en online te combineren in een hybride vorm. Zo kan de teaser en webinar in overleg live of vooraf opgenomen worden samen met management, CEO of bestuurder of kan het webinar onderdeel zijn van een door de organisatie opgesteld programma. Dit zorgt voor een interactief programma, waardoor de persoonlijke, duurzame en motiverende boodschap blijft hangen en de deelnemers maximaal betrokken zijn. Dit programma kan zowel in het Nederlands als Engels worden ingericht.

Duurzaam! En… jij en je collega’s planten een boom!
De producten en materialen gebruikt voor en in de Mystery Box zijn van duurzaam materiaal. Dit betekent zo min mogelijk plastic en zoveel mogelijk recyclebaar materiaal!
Wij doneren per verstuurde Mystery Box één jong gekweekte boom aan Stichting AfricaWoodGrow in Kenia.

Meer informatie & boekingen

Jean-Marc Bilderbeek inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Jean-Marc Bilderbeek
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers