Ewald van Kouwen

Ewald van Kouwen heeft al vele lezingen gegeven bij gerenommeerde organisaties zoals Rabobank, KPN, Belastingdienst, Océ, Ministerie van Defensie en Start People. Hij is momenteel te boeken met zijn theatrale lezing voor het bedrijfsleven: ‘Het geheim van succes in de sport’. Over presteren op het werk en wat we uit de sport daarover kunnen leren. Een bijzondere lezing, want het ontaardt voor de bezoekers onverwachts in een heuse voorstelling. En je betaalt niet meer, maar het komt wel het maatschappelijk project Positief Coachen ten goede!

Hij is tien jaar lang zo’n beetje iedere dag op de landelijke televisie en radio geweest als gezicht van de Consumentenbond. Daar gaf hij leiding aan de persvoorlichters en communicatieadviseurs.

Sinds 2008 is hij aanvoerder van Positief Coachen. Dat is een beweging van maatschappelijk betrokken professionals die willen helpen om een positieve cultuur in de sport te creëren, en met de metafoor van de sport ook thuis, rond school, etc.

In opdracht van o.a. NOC*NSF en 42 sportbonden heeft Ewald al 300 theatrale lezingen voor vrijwilligers bij sportclubs gegeven over betere prestaties en een sterkere vereniging: ‘Wel winnen, hè!‘. Daar zijn zo’n 100.000 mensen op af gekomen. En die waren erg enthousiast.

Sinds kort is daar een tweede voorstelling bijgekomen, speciaal voor ouders: ‘En nou is het afgelopen!‘. Deze wordt vaak geboekt door gemeenten en Centra voor Jeugd en Gezin.

Ewald van Kouwen spreekt graag over:

Ewald van Kouwen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ewald van Kouwen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21