20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ewald van Kouwen

Ewald van Kouwen als spreker boeken

Op zoek naar een inspirerende spreker die de kracht van positiviteit op een unieke manier overbrengt? Maak kennis met Ewald van Kouwen, een dynamische spreker die zijn publiek betrekt en motiveert met een mix van energie, humor, en wetenschappelijk onderbouwde inzichten. Ewald gebruikt de metafoor van sport om zijn boodschap over te brengen, verrijkt met toneelspel voor een diepere impact. Deze pagina biedt u een uitgebreide blik op wat Ewald te bieden heeft en hoe zijn lezingen uw evenement kunnen verrijken.

Ewald van Kouwen

Heb ik even geluk!’

Over de kracht van positiviteit

De lezingen van Ewald van Kouwen zijn geworteld in de kracht van positiviteit. Dit onderwerp is cruciaal voor het creëren van een positief klimaat in verschillende omgevingen zoals sportclubs, scholen, bedrijven en gezinnen. Ewald belicht hoe positiviteit kan leiden tot betere prestaties en een gezondere werkomgeving. Hij behandelt onderwerpen als teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, en het belang van een positieve mindset. Zijn aanpak is flexibel, waardoor hij zijn lezingen kan aanpassen aan de specifieke behoeften van uw organisatie of evenement.

Ewald van Kouwen inhuren voor een lezing

Het boeken van Ewald voor uw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. Ons team van Quality Bookings helpt u graag met elke stap, van het eerste contact tot de afronding van de boeking. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte service, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, zorgen we ervoor dat het proces soepel en zonder complicaties verloopt. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de perfecte lezing te organiseren.

Biografie van Ewald van Kouwen

Ewald van Kouwen is een veelzijdig spreker en theatermaker met een passie voor de kracht van positiviteit. Hij heeft zich ingezet om deze boodschap over te brengen in verschillende settings, zoals sportclubs, scholen, bedrijven en gezinnen. Met zijn energieke, humoristische en wetenschappelijk onderbouwde benadering raakt hij de kern van presteren en positiviteit.

Zijn theatrale voorstellingen, zoals ‘Positief Coachen’, hebben een diepe impact op zowel kinderen als volwassenen. Hij heeft voorstellingen gegeven op scholen, in schouwburgen, en op locatie zoals sportkantines en bedrijfsgebouwen. Zijn werk is niet alleen beperkt tot Nederland; hij heeft ook successen geboekt in Vlaanderen.

Ewald heeft een breed scala aan thematische voorstellingen gegeven, gericht op verschillende doelgroepen. Voor bedrijven heeft hij voorstellingen zoals ‘Heb ik even geluk!’ gegeven, die focussen op het vergroten van plezier op het werk. Voor sportclubs heeft hij ‘Dat schiet lekker op zo!’ en ‘Wel winnen, hè!’ gebracht, gericht op trainers en coaches. Op scholen heeft hij zowel leraren als ouders bereikt met voorstellingen als ‘Pap, doe normaal!’.

Naast zijn theatrale werk is Ewald ook een veelgevraagd spreker op congressen en bijeenkomsten. Hij heeft lezingen gegeven bij grote organisaties zoals Rabobank, KPN en het Ministerie van Defensie. Zijn expertise en benadering maken hem een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen.

Met zijn unieke combinatie van theater, lezingen en workshops helpt Ewald organisaties en individuen om een positievere benadering van het leven en werk te ontwikkelen. Hij is een expert in het creëren van een positieve dynamiek en het verhogen van het welzijn binnen teams en gemeenschappen.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ewald van Kouwen

Schrijf een review

Video met Ewald van Kouwen

Meer informatie & boekingen

Ewald van Kouwen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ewald van Kouwen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers