Prof.dr.Jeff Gaspersz

Jeff Gaspersz is als hoogleraar innovatie verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit. Hij is tevens een veelgevraagd keynote spreker op het gebied van innovatiemanagement en business-creativiteit.

Innovatie
Prof. dr. Jeff Gaspersz heeft vele boeken en artikelen over innovatie, creativiteit en innovatiegericht human resource management op zijn naam. Inmiddels heeft hij honderden organisaties geholpen met het vormgeven aan innovatieprocessen en het ontdekken van nieuwe kansen. Voorts spreekt hij met grote regelmaat op congressen en seminars in binnen- en buitenland, en verzorgt hij masterclasses en workshops.

Interactieve presentaties
In zijn presentaties tracht Jeff Gaspersz praktische en snel te realiseren acties in beeld te brengen, waarmee de innovatiekracht is te vergroten. De inzichten die hij presenteert, zijn niet slechts toepasbaar voor de organisatie en het team maar ook op persoonlijk niveau. Daarbij zoekt Gaspersz steeds de dialoog met het publiek. Doorgaans eindigt een presentatie met een interactieve ‘shared creative thinking session’, waarbij de aanwezigen in vijf minuten een groot aantal kansen kunnen formuleren. Alle geformuleerde kansen worden genoteerd op A4-vellen die men naderhand krijgt toegestuurd. De essentie van de activiteiten van Gaspersz is het delen van inzichten over de wijze waarop de innovatiekracht kan worden versterkt, waardoor (ambitieuze) doelen zijn te realiseren. Uit de reacties op zijn presentaties blijkt dat Gaspersz managers en professionals diepgaand weet te inspireren.

Prof.dr.Jeff Gaspersz spreekt graag over:

Prof.dr.Jeff Gaspersz boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Prof.dr.Jeff Gaspersz. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21