20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Prof.dr.Jeff Gaspersz

Prof.dr.Jeff Gaspersz als spreker boeken

Prof. Dr. Jeff Gaspersz de ideale keuze als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert, maar ook praktische inzichten biedt op het gebied van innovatie en creativiteit. Met zijn ruime ervaring als hoogleraar en adviseur is hij een autoriteit op het gebied van innovatiemanagement en creativiteit in organisaties. Zijn lezingen staan ​​bekend om hun diepgang en directe toepasbaarheid, waardoor ze perfect zijn voor organisaties die streven naar innovatie en verbetering.

Prof.dr.Jeff Gaspersz

Hoogleraar Innovatie

Wanneer u op zoek bent naar een spreker die uw publiek kan inspireren en nieuwe perspectieven kan bieden op het gebied van innovatie en creativiteit, is Prof.dr. Jeff Gaspersz een uitstekende keuze. Met zijn indrukwekkende achtergrond als hoogleraar aan de Nyenrode Business Universiteit en een uitgebreide ervaring in het geven van lezingen en workshops, biedt hij een schat aan kennis en inzichten die elk evenement kunnen verrijken. Prof.dr. Gaspersz is gespecialiseerd in onderwerpen als innovatief denken, creativiteit in organisaties, en de ontwikkeling van innovatiekracht. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en aangepast aan de specifieke behoeften van uw organisatie.

Over innovatie en creativiteit

Innovatie en creativiteit zijn essentiële elementen voor het succes en de groei van elke organisatie. Prof.dr. Jeff Gaspersz brengt deze onderwerpen tot leven met boeiende inzichten en praktische tools. Hij gaat in op de aanleiding en het belang van innovatie in de huidige snel veranderende wereld. Tijdens zijn lezingen behandelt hij diverse onderwerpen, waaronder het cultiveren van een innovatieve mindset, het overwinnen van creatieve blokkades, en het implementeren van innovatiestrategieën in organisaties. Zijn benadering is erop gericht om deelnemers te motiveren en hen de vaardigheden te geven om innovatie te stimuleren in hun eigen werkomgeving.

Prof.dr. Jeff Gaspersz inhuren voor een lezing

Het boeken van Prof.dr. Jeff Gaspersz voor uw evenement is een eenvoudig en helder proces. Contacteer ons, en binnen 24 uur ontvangt u een offerte met een all-inclusive tarief, waarbij alle kosten transparant zijn. Ons ervaren supportteam staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van de initiële aanvraag tot de succesvolle afronding van de lezing. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, streven we ernaar om uw ervaring zo soepel en bevredigend mogelijk te maken.

Biografie van Prof.dr. Jeff Gaspersz

Prof.dr. Jeff Gaspersz heeft een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt over meerdere decennia. Hij begon zijn academische loopbaan aan de Nyenrode Business Universiteit, waar hij zich ontplooide tot een gerespecteerde expert op het gebied van innovatie en creativiteit. Zijn bijdragen aan deze velden zijn zowel breed als diepgaand, met publicaties, onderzoeken en lezingen die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van innovatieve denkwijzen in zowel het bedrijfsleven als de academische wereld.

Gaspersz’ benadering van innovatie is uniek in de zin dat hij zich richt op het ontsluiten van het creatieve potentieel binnen organisaties. Hij gelooft dat elk individu een bron van innovatieve ideeën kan zijn en benadrukt het belang van een omgeving waarin deze ideeën kunnen bloeien. Zijn werk omvat het adviseren van organisaties over hoe ze een cultuur van continue innovatie kunnen creëren en onderhouden.

Prof.dr. Jeff Gaspersz buiten academici

Naast zijn wetenschappelijke en professionele werk is Gaspersz ook een veelgevraagd spreker op congressen en evenementen. Zijn lezingen worden gekenmerkt door een energieke en interactieve stijl, waarbij hij vaak voorbeelden uit de praktijk en casestudies gebruikt om zijn punten te illustreren. Hij heeft het vermogen om complexe concepten op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, waardoor hij een favoriet is bij een breed publiek.

Prof.dr. Jeff Gaspersz heeft door de jaren heen verschillende prijzen en erkenning ontvangen voor zijn werk. Zijn bijdrage op het gebied van innovatie en creativiteit is van onschatbare waarde en blijft daarom een ​​bron van inspiratie voor velen in de academische wereld en daarbuiten.

Zijn passie voor onderwijs en leren is een constante gedurende zijn hele carrière. Hij zet zich in om zijn kennis en ervaringen te delen om anderen te helpen groeien en ontwikkelen. Dit maakt hem niet alleen een uitstekend spreker, maar ook een mentor en inspirator.

Als u Prof.dr. Jeff Gaspersz wilt boeken voor uw volgende evenement, kunt u rekenen op een ervaring die zowel verrijkend als verhelderend zal zijn. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook praktische inzichten en strategieën die direct toepasbaar zijn in uw organisatie. Met Prof.dr. Gaspersz haalt u een spreker in huis die gegarandeerd een blijvende impact zal hebben op uw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Prof.dr.Jeff Gaspersz

"Jeff heeft van inspiratie voor innovatie een ware kunst gemaakt. In zalen met enkele honderden personen heb ik een paar keer het genoegen gehad hem bezig te zien met informeren over processen van creativiteit en innovatiekracht, het enthousiasmeren en het activeren van de deelnemers. Een bijzondere ervaring!"

"Perfecte inspirerende presentatie met aandacht voor het besproken thema Shopping2020. Het publiek vond zowel de presentatiestijl van Jeff als de inhoud die ze kregen leuk. Allemaal duimen omhoog!"

"Jeff is innovatief. Ik heb nog niemand ontmoet die zo gemakkelijk je geest aan innovatie kan laten werken. Het lijkt gemakkelijk, maar het is werkelijk verbazingwekkend"

Schrijf een review

Video met Prof.dr.Jeff Gaspersz

Artikelen over Prof.dr.Jeff Gaspersz

Meer informatie & boekingen

Prof.dr.Jeff Gaspersz inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Prof.dr.Jeff Gaspersz
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers